mrbbb canimmm mutlu yıllarmerhaba arkadaslarrrrrr
iyi yillar herkese
düz mu olsun diyorsun kiiizz ben onu da beceremem
düz mu olsun diyorsun kiiizz ben onu da becerememancak tigla biliyorum yaa bende hiç pazarlik yapamazdim esim catir catir yapar küçücük şeye bile yapar is yerinde alismis bende onum sayesinde ancak su kadar olmaz mi diyorum olmaz derse istediği parayı veriyorum önceden 50 mi dedi cikarir 50verirdim
Gercekten ilaçlar muayene git gel yemek falan cok masraf oluyor biliyorum canim biz cok seyden kistik o donemde yabbim yardimcimiz olsunbencede bu sefer dinlen yat bakalım iki hafta
yazın kermesler olur ordan alirim el orgusu yeleklerden
yazın kermesler olur ordan alirim el orgusu yeleklerdenannanesi yapar canim da biliosun durumlari çok beklentim yok kv de belinden rahatsız yatio surekli oda yapamaz
Amann bebegimin cani sag olsunda yelegi olmayiversin
Tetanoz asisi agri yapiomus canim bakalim benimde 16. Haftadan sonra baslayacakmis asilar
Ayy daha minicikti yawrucum bide misil misil uyuyordu uyandirdilar annesi tutamadi dayanamadi babasi tuttu... Konya sana kac km canim
üzerine tıklayınca çıkıyor kuzum evet aynen orada yazdığı gibi çok haklısın canım inşallah rabbim büyükhttps://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-prn2/1536658_569156746504544_1755848855_n.jpg
pofudukum bakk tam sana dediğim gibii
ama neden resim olarak çıkmadı anlamadım:26:
haklsın canımm......evet biliyorum hayırısı olsun canım yaa
şuan oğlumu bi görsen teyzesi yaa şuanda nerdeyse ağlıyacam oturmuş kardeş planı yapıyor kuzeni var 9 aylık onu aşırı seviyor keşke bizim olsaydı o çocuk diyorkardeşim olunca adını ben koyacam anne diyor
konya bize 150 km canım:31.cmrtsi yede daha randevu alamadım ama inş.sorun olmaz
üzerine tıklayınca çıkıyor kuzum evet aynen orada yazdığı gibi çok haklısın canım inşallah rabbim büyük
oy kuzum ya üzülme inan varya sen öyle deyince ben bile çok üzülüyorum yaaaaaaa oğluşun sana da bizlere de dua etsin inşallah.....benim kuzenin 5 yaşında kızı var pofuduk ablama dua ediyorum ama bebişi olmuyor diyormuş anneme kuzum
ediyor canım gece yatmadan başlıyor dua etmeye seninde adını hatırlattım bi kaç kez
canım yaa inş.o kuzununda duası kabul olur en kısa zamanda:13:
canım şimdiki çocuklar çok acaip yaa benim oğlanın yanında hiç çocuk meselesini konuşmayız bile ama görsen tv de çocuk konusunda dr falan çıktımı hemen beni çağırıyor anne gel bak hamike kalmak için şunu yapıyolarmış sende yap noluuuuuurrrr benimde kardeşim olsun,sende bu dr u ara falan diyor
nerden anlıyor anlamıyorum
ayyy kiyamammm oglusaa yaa
ayyy kiyamammm oglusaa yaarabbim saf kalbinin sesini duyar inş
Canim sana da uzakmış baya merkez
Randevu isini hallet canım bugun misafirlikteydimde ali hocadan icin yurt disina çıkmış falan dediler .... Dr bana bir ay sonra gelin demisti 29 aralık yapiodu iste fatma hanim 10 ocaga verdi belki doğru olabilir bi sor sen:44:
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 1 senedir bizde bebek istiyoruz ama kısmet olmadı inşallah hayırlısıyla tüm isteyen herkese nasip etsin allahım
sağol canım beni de dualarına kattığın içinnnnnnnnay ya oğluşun sana haberi olmadan stres yaşatıyor desene canım çocuk işte ya oda kardeş istiyor işte rabbim verecek inşallah onlar günahsız rabbim onların dualarını kabul etsin inşallahhhhh
canım buarada boğazım ağrıyor yaaaaaaa inşallah ilerlemez:18:
Misafirim vardi bu aralar o yuzden gelemedum canim . Kanamam devam ediyor pazr gunune kadar surer bnm adet 7 gun cunkukızlarr nerdesiniz yaa yine 1-2 gündür kimseciklr yok:26:
rizeli ne yaptın canım kanama devammı?
nikby uğramıyasun bu aralar:26:
ve diğer arkadaşlar nasılsınz bakalım
belki gelir o zamana canım aramaya devam et bakalım ins acarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?