Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

düz mu olsun diyorsun kiiizz ben onu da beceremem ancak tigla biliyorum yaa bende hiç pazarlik yapamazdim esim catir catir yapar küçücük şeye bile yapar is yerinde alismis bende onum sayesinde ancak su kadar olmaz mi diyorum olmaz derse istediği parayı veriyorum önceden 50 mi dedi cikarir 50verirdim

Gercekten ilaçlar muayene git gel yemek falan cok masraf oluyor biliyorum canim biz cok seyden kistik o donemde yabbim yardimcimiz olsun bencede bu sefer dinlen yat bakalım iki hafta

Ohh bugun bi disari ciktim sonunda beee gerci bi yere de gitmedim de bu kuafore gittim yeni yila firca gibi kaslarla girmeyim diye azcik insana benzedim birde sağlık ocagina kayit yaptirmaya gittim anammm oss de yok o kadar soru birde bi bebise asi yapti hemsire nasil agladi oyy oyy icim bi tuhaf oldu

kız berecirsin yaa en kolayı o hem nette gösteriyor adım adım.....yada amannnn boşveeerrrr sen yapma hazır al gitsin çoook güzel yumuşacık kadife yelekler eşofmanlar var:13::13:
hem canım annanne babanne ne güne duruyor örselerya toruna güzel güzel ciciler

evet canım yaa biz bide her şeyi özel alınca çok daha masraflı oluyor ama yapcak bişi yok tek bebeğimiz gelsinde
duanda eksik etme bacım bizide olurmu

o bebekler aşı yapılırken varyaa canından can gidiyor
bende tetanoz aşısı hamileyken ilk yapldığında kolumu kaç gün kıpırdatamadan uyumuştum ve daha doğmayan bebeğim için üzülüyordmben dayanamıyorum o minicik şey nasıl dayanır diye

sana dedilermi canım ne zamanmış aşıların

yazın kermesler olur ordan alirim el orgusu yeleklerden annanesi yapar canim da biliosun durumlari çok beklentim yok kv de belinden rahatsız yatio surekli oda yapamaz
Amann bebegimin cani sag olsunda yelegi olmayiversin

Tetanoz asisi agri yapiomus canim bakalim benimde 16. Haftadan sonra baslayacakmis asilar

Ayy daha minicikti yawrucum bide misil misil uyuyordu uyandirdilar annesi tutamadi dayanamadi babasi tuttu... Konya sana kac km canim

haklsın canımm......evet biliyorum hayırısı olsun canım yaa

şuan oğlumu bi görsen teyzesi yaa şuanda nerdeyse ağlıyacam oturmuş kardeş planı yapıyor kuzeni var 9 aylık onu aşırı seviyor keşke bizim olsaydı o çocuk diyorkardeşim olunca adını ben koyacam anne diyor

konya bize 150 km canım:31.cmrtsi yede daha randevu alamadım ama inş.sorun olmaz

kızlarr nerdesiniz yaa yine 1-2 gündür kimseciklr yok:26:
rizeli ne yaptın canım kanama devammı?
nikby uğramıyasun bu aralar:26:

ve diğer arkadaşlar nasılsınz bakalım

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-prn2/1536658_569156746504544_1755848855_n.jpg

pofudukum bakk tam sana dediğim gibii

ama neden resim olarak çıkmadı anlamadım:26:
üzerine tıklayınca çıkıyor kuzum evet aynen orada yazdığı gibi çok haklısın canım inşallah rabbim büyük

oy kuzum ya üzülme inan varya sen öyle deyince ben bile çok üzülüyorum yaaaaaaa oğluşun sana da bizlere de dua etsin inşallah.....benim kuzenin 5 yaşında kızı var pofuduk ablama dua ediyorum ama bebişi olmuyor diyormuş anneme kuzum

ediyor canım gece yatmadan başlıyor dua etmeye seninde adını hatırlattım bi kaç kez

canım yaa inş.o kuzununda duası kabul olur en kısa zamanda:13:
canım şimdiki çocuklar çok acaip yaa benim oğlanın yanında hiç çocuk meselesini konuşmayız bile ama görsen tv de çocuk konusunda dr falan çıktımı hemen beni çağırıyor anne gel bak hamike kalmak için şunu yapıyolarmış sende yap noluuuuuurrrr benimde kardeşim olsun,sende bu dr u ara falan diyor
nerden anlıyor anlamıyorum

sağol canım beni de dualarına kattığın içinnnnnnnnay ya oğluşun sana haberi olmadan stres yaşatıyor desene canım çocuk işte ya oda kardeş istiyor işte rabbim verecek inşallah onlar günahsız rabbim onların dualarını kabul etsin inşallahhhhh
canım buarada boğazım ağrıyor yaaaaaaa inşallah ilerlemez:18:

iyi akşamlar herkeseeee

bugün reglim bitti.yarın da serophene bitiyor.cuma ultrasonum var.hadi hayırlısı.2014 iyi enerji veriyor bana.umarım yanılmam

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 1 senedir bizde bebek istiyoruz ama kısmet olmadı inşallah hayırlısıyla tüm isteyen herkese nasip etsin allahım

ayyy kiyamammm oglusaa yaa rabbim saf kalbinin sesini duyar inş

Canim sana da uzakmış baya merkez
Randevu isini hallet canım bugun misafirlikteydimde ali hocadan icin yurt disina çıkmış falan dediler .... Dr bana bir ay sonra gelin demisti 29 aralık yapiodu iste fatma hanim 10 ocaga verdi belki doğru olabilir bi sor sen:44:

aaaa ciddimisin yaa dr yoksa yandık yaabaşka dr a da gidemeyizki ölçüme....hangi dr a tedavi oluyosan ona git diyecek

aradım fatam hanımı kaç kez ama nerdeee açmıyorki yarın ısrarla arıyaym bari...

dr yoksa sence ne yapayım canım ya bi akıl ver :26:

canım evt yaa stres değilde üzülüyorum onu benden çok ister görünce...çocuk bide anlamıyor,neden olmuyor olsun herkesin var tek benim kardeşim yok diyip duruyorbabası olunca kıskanırsn oğlum boşver falan diyor hayırrr kıskanmam çok severim ben onu oynatırım diyor

geçmiş olsun canım yaa dikkat et yorma kendini,dinlen ve nane limon falan iç
bide geçen de yazmıştım boğaza tereyağı tavada azcık ısıtıp pekmez ekleyp içiosun boğaz ağrısını öksürüğü 1 sferde kesiyor mutlaka yap canım

kızlarr nerdesiniz yaa yine 1-2 gündür kimseciklr yok:26:
rizeli ne yaptın canım kanama devammı?
nikby uğramıyasun bu aralar:26:

ve diğer arkadaşlar nasılsınz bakalım
Misafirim vardi bu aralar o yuzden gelemedum canim . Kanamam devam ediyor pazr gunune kadar surer bnm adet 7 gun cunku )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…