belki gelir o zamana canım aramaya devam et bakalım ins acarlar
Misafirim vardi bu aralar o yuzden gelemedum canim . Kanamam devam ediyor pazr gunune kadar surer bnm adet 7 gun cunku)
hg arkadaşım dr a gdiyomusun sorun varmı ??
amin inş
iyi canim sevindim... Ins olur canım dua ediyorum inan
yumurtalıklar yavaş çalışıyomuş canım ama doktorum çok büyük bir engel olmadığını söyledi aşılama yaptıracaktım yumurtaları göremedi o ay ondan 2 sonraya erteledi
iyi canim sevindim... Ins olur canım dua ediyorum inanrabbim en en en kisa zamanda sanada yasatsin tekrar...
Benim bulantilar geçti canım sabah kalkınca oluyor özellikle buz dolabı çok midemi bulandiriyor
Birde su son günlerde hareket ettikçe nefesim daraliyor kesiliyor carpinti gibi oluyor tansiyonum 10/5 çıktı bu yüzden mi ki :26: bilemedim
aynenn.. Bende burnumu tikiyorum birşey alıp koyarken
nasıl göremedi yaa hiç anlamadım:26:az gelişmiş büyümemiş diyebilrde nasıl göremiyor:26:
benimde zayıfmış canım iğne kullanıyorum ben1 kez aşılama oldum tutmadı dr tekrar yapmıyalım dedi iğne kullanacz şimdilik [
kasım ayında gittiğimde gayet güzel yumurtaların var dedi bana ilaç verdi progestan ve femera bunları kullan diğer ay aşılama yapalım dedi ilaçlarımı kullanıp aralıkda aşılama için gittiğimizde yumurtalar gözükmüyor yok dedi moralim bozuldu öle deyince nasıl olur dedim olabilir dedi tekrar ilaç verdi adetimin 1.günü kullanacam bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
kızlar yaa pzrtsi bende gün var..bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftan tarif araştıryorum
bana bi kaç tarif yazın hee...
imam sarığı tatlısı harika görünüyor arkadaşlarda yapmış güzelmiş ama 8 tane çıkıyomuş o yüzden vazcaydım
nasıl göremedi yaa hiç anlamadım:26:az gelişmiş büyümemiş diyebilrde nasıl göremiyor:26:
benimde zayıfmış canım iğne kullanıyorum ben1 kez aşılama oldum tutmadı dr tekrar yapmıyalım dedi iğne kullanacz şimdilik [
kasım ayında gittiğimde gayet güzel yumurtaların var dedi bana ilaç verdi progestan ve femera bunları kullan diğer ay aşılama yapalım dedi ilaçlarımı kullanıp aralıkda aşılama için gittiğimizde yumurtalar gözükmüyor yok dedi moralim bozuldu öle deyince nasıl olur dedim olabilir dedi tekrar ilaç verdi adetimin 1.günü kullanacam bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
Hosgeldin canimm Rabbim yardimcin olsun moralini yuksek tutmaya calis mevlamdan umit kesilmezz)
aynenn.. Bende burnumu tikiyorum birşey alıp koyarkenins geçer yaaa bi sürü isim var canim yapacak halim yok hic dun yalnız çıktım yururken nefesim kesildi adimlarimi kuculttum seninde cok düşükmus tansiyonun yaa..
Gun icin tatli tarifimi lazim menü de başka ne var
Canim onun gecende hamurunun tarifini baska biyerden aldim kek kalin oluyo dilimi ortadan kesiyon daha cok oluyo yada kadayifli muhallebi yap oda cok guzel oluyo gcende yaptim begenildi. Aglayan pastada yapabirsin biraz ugrastiriyor ama oda guzel bnde gunde yapiorum bole seyleri begenilior. Misafirlerim kalici deildi canim gece gittiler)Hangi tarifi ostiyorsan yazarim canim
allah allaaah progestanı neden vermiş yaa aşılama öncesi anlamadım kii..dr un kim ve nerde canım merak ettim
burdada onca kişi tanırım hiç duymadım canım yumurtalklar yok dendğini:26:
şimdi ne verdi hangi ilacı kullanıyosun canım
yaaa tizimmmm en önemli günlerin de ne misafiriiii yaw
oy oyy benim canım arkadaşım yani reperturaım geniş ne istersen onu sor diyosun haaasenden öğrenecek çok şey var o halde....
kadayıfı bende yaparım çokta severim canım ama yukarda yazdğım gibi değişik bişeyler olsun istiyorum
ağlayan pastayı bi yaptım hiiiççç olmadı dahada yapmadım
sendeki o çok çıkan rarifi bi versen canım yaa imam sarğı hem çok güzel görünüyr hem değişk
sodalı bi poğaça tarifi gördüm bide onu yapayım diyorum sen denedinmi hem maya hem soda var:26:
bide toz pudingli kurabiye,bide sebzeli güzel bi kekim var ondan yapsam diyorum ama bişeyler daha lazım kızlaarrrr
selam canlar ne ediyonuz bakalımEki Görüntüle 917382
bende iyiym hayatımiyi canım sen nasılsın
bende iyiym hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?