Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

belki gelir o zamana canım aramaya devam et bakalım ins acarlar

aradım canım konyadaymış cmrtsi sınavım olunca yarına aldık bakalım ne olur
inş.bu ay olsun yaa çok yorucu bu gitmeler beklemeler

sen nasıl oldun canım geçtimi bulantılar

iyi canim sevindim... Ins olur canım dua ediyorum inan rabbim en en en kisa zamanda sanada yasatsin tekrar...

Benim bulantilar geçti canım sabah kalkınca oluyor özellikle buz dolabı çok midemi bulandiriyor

Birde su son günlerde hareket ettikçe nefesim daraliyor kesiliyor carpinti gibi oluyor tansiyonum 10/5 çıktı bu yüzden mi ki :26: bilemedim

yumurtalıklar yavaş çalışıyomuş canım ama doktorum çok büyük bir engel olmadığını söyledi aşılama yaptıracaktım yumurtaları göremedi o ay ondan 2 sonraya erteledi

nasıl göremedi yaa hiç anlamadım:26:az gelişmiş büyümemiş diyebilrde nasıl göremiyor:26:
benimde zayıfmış canım iğne kullanıyorum ben1 kez aşılama oldum tutmadı dr tekrar yapmıyalım dedi iğne kullanacz şimdilik

ahh ah canım ben o buzdolabını 3 ay açamadımburnumu tutp açıydm içinden bişey alıp mutfaktan atıyodum kendimi:120:
oyy çok kötüydü o günler:120:tansiyonun düşük canım benimde aşırı düşerdi normaldede hep 7/5 falan olur ama hamileyken 6/4 olmuştu 4 şişe serum verdiler yinede yükselmedi bana
o çarpıntılar bundan sonra arada olur canım yorma kendini tek başına çok dışarı çıkmaben bi kere çarşıda bayılacaktım ki abimn dükkanına zor attım kendimi

amin canım inş.yaa

kızlar yaa pzrtsi bende gün var..bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftan tarif araştıryorum
bana bi kaç tarif yazın hee...

imam sarığı tatlısı harika görünüyor arkadaşlarda yapmış güzelmiş ama 8 tane çıkıyomuş o yüzden vazcaydım

aynenn.. Bende burnumu tikiyorum birşey alıp koyarken ins geçer yaaa bi sürü isim var canim yapacak halim yok hic dun yalnız çıktım yururken nefesim kesildi adimlarimi kuculttum seninde cok düşükmus tansiyonun yaa..

Gun icin tatli tarifimi lazim menü de başka ne var

Canim onun gecende hamurunun tarifini baska biyerden aldim kek kalin oluyo dilimi ortadan kesiyon daha cok oluyo yada kadayifli muhallebi yap oda cok guzel oluyo gcende yaptim begenildi. Aglayan pastada yapabirsin biraz ugrastiriyor ama oda guzel bnde gunde yapiorum bole seyleri begenilior. Misafirlerim kalici deildi canim gece gittiler )Hangi tarifi ostiyorsan yazarim canim

canım menüde henüzzz hiç bişi yok yaamisafirlerim hep bende değişik şeyler yediklerini söylüyorlar çokta beğeniyorlar ama bu sefer hiç değişk bişi yok aklımda

oy oyy benim canım arkadaşım yani reperturaım geniş ne istersen onu sor diyosun haaasenden öğrenecek çok şey var o halde....
kadayıfı bende yaparım çokta severim canım ama yukarda yazdğım gibi değişik bişeyler olsun istiyorum
ağlayan pastayı bi yaptım hiiiççç olmadı dahada yapmadım
sendeki o çok çıkan rarifi bi versen canım yaa imam sarğı hem çok güzel görünüyr hem değişk

sodalı bi poğaça tarifi gördüm bide onu yapayım diyorum sen denedinmi hem maya hem soda var:26:
bide toz pudingli kurabiye,bide sebzeli güzel bi kekim var ondan yapsam diyorum ama bişeyler daha lazım kızlaarrrr

5 yumurta
10 yemek kaşığı toz şeker
10 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı kakao
.İmam sarığı için kek malzemeleri canim dikdortgen yada kare borcamdaydi galiba sen bakarsin duruma gore ) denemedim canum dedigin tarifleri ama duydumm sebzeli kek haric onu duymadim bnmde gunum var sende bana degosik tarifleri verursn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…