canım haklısında işte eşim gitmeye yanaşmadı
doktorda eşin test versin bişey çıkmassa yaparız diyor
işte bilemedim bende ya
Canlarım
Kahvaltı ettik mutfak dağınık nevresimler değişecek ev supurulup silinecek yemek yapılacak aksama 4 kısıyiz ben yavaş yavaş kaçar hepinizi öperim aksama gelirim herkes ısını yapsın aksam gelsin bakım
:)) gidiyorum bütün asklar yüreğimde
Keske bunun daha kolay anlaşılır bir yolu olsa dımı( offf insl kendiliğinden gider yaptırır
Canlarım
Kahvaltı ettik mutfak dağınık nevresimler değişecek ev supurulup silinecek yemek yapılacak aksama 4 kısıyiz ben yavaş yavaş kaçar hepinizi öperim aksama gelirim herkes ısını yapsın aksam gelsin bakım
:)) gidiyorum bütün asklar yüreğimde
kızlar ben geldim
Hicran canım onlar ne derse desin kulak tikyacaksin duymayacaksinBen de siz yazisirken topladım geldim mutfağı baktım kimse kalmamış bütün kızlar gitmiş az sonra ilk soğanı icecem heyecanlandım
Kizlar bu akşam kv ye gidiyoruz pazar akşam döneceğim eve arada bakarım size ama fazla yazamam uffff özleyecem sizi birde inkar sikacak ne oldu ne gitti diye gelde laf anlat çevre baskısı da olunca daha kötü oluyorum zaten benim derdim bana yeter bi de gelen giden daha yok mu bebek daha yok mu bebek beni strese sokuyorlar ufff hiç gitmek istemiyorum aslında
kızlar ben geldim
Kizlar bu soğan suyunu nasıl içtiniz ben yarim bardakta gittim hiç bu kadar iğrenç olabileceğini düşünmüyordum ben yapamadım offfff içim dışına cıktı kızlar size madalya takmak lazım valla helal olsun
Hicran canım onlar ne derse desin kulak tikyacaksin duymayacaksin
Canım kısmet her sey de geçistir cok takılma bunlara ben artık hiccccc duymuyorum cok üstüme gelirlerse olmuyor kısırım ben diyorum :))) lafı ağızlarına tıkıyorum ya da kalıyorlar öle :)) bende sevmiyorum cevre baskısını ama duymayacaksin canım yapcak bir sey yok
Oş geldin abe kızanım nasılsın bakem :))
Kizlar bu soğan suyunu nasıl içtiniz ben yarim bardakta gittim hiç bu kadar iğrenç olabileceğini düşünmüyordum ben yapamadım offfff içim dışına cıktı kızlar size madalya takmak lazım valla helal olsun
Daha bana ilk evlendigim ay başladılar bebek yok mu diye o zaman düşünmüyorduk zaten yine böyle bi gün sordular annesinin ağzına tıktı lafı sorup durmayın şimdi düşünüyoruz olunca söyleriz diye o günden bu yana kv sormuyor ama gelen giden soruyu
iyiiym canım sen nasılsın kzılarr bende yarından itibaren salıya kadar yokum çok kaynatmayın yokluğumdaHicran canım onlar ne derse desin kulak tikyacaksin duymayacaksin
Canım kısmet her sey de geçistir cok takılma bunlara ben artık hiccccc duymuyorum cok üstüme gelirlerse olmuyor kısırım ben diyorum :))) lafı ağızlarına tıkıyorum ya da kalıyorlar öle :)) bende sevmiyorum cevre baskısını ama duymayacaksin canım yapcak bir sey yok
Oş geldin abe kızanım nasılsın bakem :))
Hg tuzluk ne yapıyorsun
iyilik bebeğim ev yemek bulaşık çamaşır vs. işleri sen napıyosunnnnn
Aynen ben de ev de isim bitti hazırlanıp dışarı çikcam bi kaç isim var akşamda kv ye gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?