Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

değilim hayatım neyazıkki buay günüm 15 gun geçti ama olmadım kandada negatif yedim ugur getirsin diye koydum takvimi

hımmm anladım canım diyorum bendetakvimi görünce farketmedim heralde hamile ama biyerdede okumadım
şimdi düştü jeton
stresten gecikmiş olabilirsin

sağol rizelim benimm...denerim bi gün önce olursa olur olmassa başka şey yaparım artık

seninn gün ne zaman cannım?tabi veririm sen iste yeterki o sebzeli kek çok hoş oluyor istersen veririm tarifi

değilim hayatım neyazıkki buay günüm 15 gun geçti ama olmadım kandada negatif yedim ugur getirsin diye koydum takvimi

tuzum biberim nasılsın canım yaa
sana ne oldu bu ay böyle:26:dr sökrürücü verdimi canım:26:hiçç canını sıkma kuzum olacak inş.dualarım sizlerle şu mübarek saatlerde:13:

canlar bana şu saatlerde özellikle çok dua edin..eşimi bekliyorum oğlanı halasına bırakıp dr a gidecez....,

çat iğnemi yapar bu gün:18:bu sefer kaç mm olmuş kaç tane olmuş soracam inş...
dua edin de bu ay bari olsun kızlar yaayoksa 1 iğne şansım daha var ondan sonra oturup bekliyecem...çünkü tüp henüz düşünmüyoruz ve dr un dediğine göre ilaçsız hamile kalmam zor

hayirli cumalar arkadaslar

doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn

Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo

hayirli cumalar arkadaslar

doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine stresten uzak dur
canım gün süren ara kanamam oldu benimde
ilaçlarla kesildi
şimdi sebebi araştırılıyor
patoloji sonucum haftaya çıkacak
canım bende seni merak etmiştim sonucun iyi çıkacak inşallah haber ver bizeeeeee

kuzum ya hadi bakalım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur canım

arkadaşlar bişey sorucam ateşle ne ilgisi var bebiş olmasının ve yumurtalamanın anlamadım bilen biri bana anlatsın ya merak ettim

gecmis olsun.........

sagol canim sen igne tedavisi mi goruyordun canim hangi igneyi kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…