- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
değilim hayatım neyazıkki buay günüm 15 gun geçti ama olmadım kandada negatif yedim ugur getirsin diye koydum takvimibiliyorum çok geç sorulmuş bi soru olabilir ama kafam çok karışık benimya
sen hamilemisin benmi bilmiyorum
değilim hayatım neyazıkki buay günüm 15 gun geçti ama olmadım kandada negatif yedim ugur getirsin diye koydum takvimi
bilmiyorum esroşum pazartesi doktora gidicem bakalım umarım bi sorun yoktur
hımmm anladım canım diyorum bendetakvimi görünce farketmedim heralde hamile ama biyerdede okumadım
şimdi düştü jeton
stresten gecikmiş olabilirsin
bilmiyorum esroşum pazartesi doktora gidicem bakalım umarım bi sorun yoktur
tamam canım ederim sen niyeanladım canım günlerdir bende hastanedeydim
ama endişelenme oluyor stresten filan
heber et bizede gidince
tamam canım ederim sen niye
hastanedesin
hayırdr
5 yumurta
10 yemek kaşığı toz şeker
10 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı kakao
.İmam sarığı için kek malzemeleri canim dikdortgen yada kare borcamdaydi galiba sen bakarsin duruma gore) denemedim canum dedigin tarifleri ama duydumm sebzeli kek haric onu duymadim bnmde gunum var sende bana degosik tarifleri verursn )
yaaa tizimmmm en önemli günlerin de ne misafiriiii yaw
değilim hayatım neyazıkki buay günüm 15 gun geçti ama olmadım kandada negatif yedim ugur getirsin diye koydum takvimi
hayirli cumalar arkadaslar
doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhayirli cumalar arkadaslar
doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine stresten uzak durMrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
canım bende seni merak etmiştim sonucun iyi çıkacak inşallah haber ver bizeeeeeecanım gün süren ara kanamam oldu benimde
ilaçlarla kesildi
şimdi sebebi araştırılıyor
patoloji sonucum haftaya çıkacak
canlar bana şu saatlerde özellikle çok dua edin..eşimi bekliyorum oğlanı halasına bırakıp dr a gidecez....,
çat iğnemi yapar bu gün:18:bu sefer kaç mm olmuş kaç tane olmuş soracam inş...
dua edin de bu ay bari olsun kızlar yaayoksa 1 iğne şansım daha var ondan sonra oturup bekliyecem...çünkü tüp henüz düşünmüyoruz ve dr un dediğine göre ilaçsız hamile kalmam zor
sağol canım allah razı olsun
Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
sagol canimMrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
gecmis olsun.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?