Arrr immm canimm güzel haberler bekliyorum
hayirli cumalar arkadaslar
doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine stresten uzak dur
canım bende seni merak etmiştim sonucun iyi çıkacak inşallah haber ver bizeeeeee
kuzum ya hadi bakalım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel yumoşların olmuştur canım
arkadaşlar bişey sorucam ateşle ne ilgisi var bebiş olmasının ve yumurtalamanın anlamadım bilen biri bana anlatsın ya merak ettim
Mrb canlar aksam esimle kavga ettik neyse 2de falan yattik ben gece yine rahatsizlandim bulanti kusma ates usume sol bademcigim inmis ucuk cikti sabahi zor ettim sabah dr gittim bebisimmm iyi cok sukur 10+5 olmus arayi kapatiyo minigim... Dr acile gonderdi orda serum taktilar iste tansiyonum 9/6 hep dusuk cikiyo
canım sen hangi iğneyi kullanıyodun? çat.iğnesini oldun galiba..peki şimdiki iğne ne onu anlamadım...kusura bakma senin dr bizimkilrden farklı ilerliyor heralde o yüzden hep sorup duruyorum:26:
sagol canimsen igne tedavisi mi goruyordun canim hangi igneyi kullanıyorsun
canım şöyleki yumurtlama günlerinde ateşin 1-2 derece yüksek olur
sabah kalkmadan her gün ateşini ölçersin
ve yüksek çıktığı gün yumurtlama günün olması ihtimali çok yüksektir
o günmü bebiş yapmak lazım :))bilgim yok pek kusura bakmayın ya
ayy çok sevindim canim bi tanesi tutar inssssss
sagol esrammmm daha iyiyim kendimi çok yorgun hissediyorum agzim yuzum şişti kaportayi cizdirdik
bende daha önce serophene + gonal + ovitrelle kullanmıştım çil çil yumoslarim olmuştu ins seninde olur ve enn az biribe yapisir saskin sposlardan biri
ayy çok sevindim canim bi tanesi tutar inssssssbak sordun mu nasıl da kuçu kuçu söylüyor
Bencede ara verdiginizde olabilir benim ki gibi ben bu arada... Tup bebek düşünmeye baslamistim artiko ara oluverdi
Sagol canim... Tartismamizda ucuncu kisilerin etkisi var canim yoksa benim eşimle bi sorunum olmaz olamaz.... Ben hasta olmasam yine giderdik... Dun aksam kaynim esime soruyo yarin gelecek mısınız die abi hicran yorgan dosek yatio gelemeyiz dio onunda uzerinde psikolojik baskı kuruyorlar anlayacağın.... Uzun zamandır böyle tartismamistik birbirimizi çok yiprattik ben hasta olunca mecbur baristik
oyyyy canım yaaa sevindim barışmanıza...canım illaki o 3.kişiler oluyor şinin ailesi olmasa bizdeki gibi aşırı arkadaş aşkı oluyor
dediğin gibi insan yıpranıyor ama sen sabret canım yaa bebekin bi olsun bak herşey yoluna girecek o zaman öyle zırt bırt gidemessin zaten
inş.bizdde gerek kalmaz canım yaa..evet sorunca söylüyo ama ben tutup eşimin yanında yatıp dinlenmem gerekmi diye sorunca hoca hayır normal hayata devam dedieşim tamda bana hamile gibi davranmaya dikkat etmeye başlamışken
eşime kesinlikle sigara yok dedi zavallım ilaç almış bırakmak için inş.2.bebekim sebep olur babasının bu illletten kurtulmasına
ahh canim ahhh hastayken bile rahat yok eltimle konustum az once gelmeyecek misiniz dedi yok dedim o zaman belki biz geliriz geçmiş olsuna dedi... Ne kimseye hizmet edecek halim var nede çekecek... Ayrica evim suprulup silinecek ben kolumu kaldiramiyorum
insallah cnmmmm.aminnnnnbende daha önce serophene + gonal + ovitrelle kullanmıştım çil çil yumoslarim olmuştu ins seninde olur ve enn az biribe yapisir saskin sposlardan biri
sagol esrammmm daha iyiyim kendimi çok yorgun hissediyorum agzim yuzum şişti kaportayi cizdirdik
sağol canım sana da geçmiş olsun nane limon iç c vitamini al bol bol
canım ne yaptın çat.iğneni vuruldun muuuuuuuuuu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?