Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Arrr immm canimm güzel haberler bekliyorum

sağolun canlar şimdi geldim evime bi duş aldım oturdum

herşey yolunda 22 21 18 büyüklüğnde 3 yumoş oluşmuş dr güzel dedi:13:yarın çat iğnemi yapıp haftada 2 ilşkiye devam

inş.olur yaa dr tüp bebek üzerinde duruyor eğer bi dahaki ayda olmassa tüp dedi bizde henüz düşünmüyoz dedik o zaman bi kaç ay ara veririz dedi...daha önce benimde hep dedğim gibi ara verildiği ay psikoloji rahatlayınca hamile kalan daha çok dedi dr:13:
bakalım artık kısmet

hicranım hayırdır yaa ne oldu hafta sonu gelince kv sounumu yoksa:26:
canım tuzu çok kullan tansiyonun düşük,kendine çok dikkat et kuzum yaa çok bekledik bu bebişi iy bakmak lazım annesiiiii

hayirli cumalar arkadaslar

doktora gittim bugun.sag ve solda 10 mm buyuklugunde 6 yumos var.ignemi vurdu doktorum.saliya kadar 75ml doz verdi.allahim ne olur bu ay olsunnnnnnn

canım sen hangi iğneyi kullanıyodun? çat.iğnesini oldun galiba..peki şimdiki iğne ne onu anlamadım...kusura bakma senin dr bizimkilrden farklı ilerliyor heralde o yüzden hep sorup duruyorum:26:

inşallah canım nasip bakalım ne çıkarsa bahtımıza
çok sağol sorduğun için

arkadaşlar bişey sorucam ateşle ne ilgisi var bebiş olmasının ve yumurtalamanın anlamadım bilen biri bana anlatsın ya merak ettim

canım şöyleki yumurtlama günlerinde ateşin 1-2 derece yüksek olur
sabah kalkmadan her gün ateşini ölçersin
ve yüksek çıktığı gün yumurtlama günün olması ihtimali çok yüksektir

canım çok geçmişş olsun nasılsın iyimisin şimdi biraz daha

canım sen hangi iğneyi kullanıyodun? çat.iğnesini oldun galiba..peki şimdiki iğne ne onu anlamadım...kusura bakma senin dr bizimkilrden farklı ilerliyor heralde o yüzden hep sorup duruyorum:26:

hayır cnm.ben serophene sonrası geliştirici iğneye geçtim.puregon vurucam bu 4 gün.salı ultrasonum var ondan sonra çatlatma iğnesi olacak.yani bu ay serophene+puregon+pregnly olacağım

sagol canim sen igne tedavisi mi goruyordun canim hangi igneyi kullanıyorsun

evet ilk kez bu ay kullanmaya başladım.puregon300 verdi.4 gün 75ml vurulacağım.adetimin 3.günü serophene içtim 5 gün.belirli büyüklüğe geldi yumurtalar ve bugün iğne başladık

o günmü bebiş yapmak lazım :))bilgim yok pek kusura bakmayın ya

canım ne kusuru olsun sor istediğini
bak adet döngüne göre yumurtlama günlerin bellidir genelde
buna göre takvim düzenleyip eşinle olman gerekir
vajinal akıntı sonra ateş yükselmeside yumurtlama belirtisidir
sen kaç günde adet olduğunu yaz ben saan tahmini yumurtlama günlerini yazayım ki o günlerde beraber olursunuz
yeni evlisin sen canım eşin askerden gelince bebek isteği var sanırım ha/B]

Son düzenleme:
ayy çok sevindim canim bi tanesi tutar inssssss bak sordun mu nasıl da kuçu kuçu söylüyor

Bencede ara verdiginizde olabilir benim ki gibi ben bu arada... Tup bebek düşünmeye baslamistim artik o ara oluverdi

Sagol canim... Tartismamizda ucuncu kisilerin etkisi var canim yoksa benim eşimle bi sorunum olmaz olamaz.... Ben hasta olmasam yine giderdik... Dun aksam kaynim esime soruyo yarin gelecek mısınız die abi hicran yorgan dosek yatio gelemeyiz dio onunda uzerinde psikolojik baskı kuruyorlar anlayacağın.... Uzun zamandır böyle tartismamistik birbirimizi çok yiprattik ben hasta olunca mecbur baristik

oyyyy canım yaaa sevindim barışmanıza...canım illaki o 3.kişiler oluyor şinin ailesi olmasa bizdeki gibi aşırı arkadaş aşkı oluyor
dediğin gibi insan yıpranıyor ama sen sabret canım yaa bebekin bi olsun bak herşey yoluna girecek o zaman öyle zırt bırt gidemessin zaten

inş.bizdde gerek kalmaz canım yaa..evet sorunca söylüyo ama ben tutup eşimin yanında yatıp dinlenmem gerekmi diye sorunca hoca hayır normal hayata devam dedieşim tamda bana hamile gibi davranmaya dikkat etmeye başlamışken

eşime kesinlikle sigara yok dedi zavallım ilaç almış bırakmak için inş.2.bebekim sebep olur babasının bu illletten kurtulmasına

canım ne yaptın çat.iğneni vuruldun muuuuuuuuuu:18:

ahh canim ahhh hastayken bile rahat yok eltimle konustum az once gelmeyecek misiniz dedi yok dedim o zaman belki biz geliriz geçmiş olsuna dedi... Ne kimseye hizmet edecek halim var nede çekecek... Ayrica evim suprulup silinecek ben kolumu kaldiramiyorum

Kis bizim dr bana dusum tehliken var dediğin de bile yatme evinin isini yap dedi.kiss

Ayy ins birakir canim esin sigarayi vesilesi minigin olur geçmi geldiniz dün

Canlarim sizi unuttugumu sanmayinn cok fena halde grip oldum yatAk dosek yatiyorumm allaha emanet olun opuyorum sizleri

canım ne yaptın çat.iğneni vuruldun muuuuuuuuuu:18:

evet canım ilk kez kendim vurdum çatlatıcımı12 d vurdum bu gece ve pzrtsi gece ilşki sonra haftada 2...

canım sence bu çat iğnsi 24 saatte çatlatırmiki yaa önceki aylarda dr yapıyodu 30 34 saat sonra ilşki veriyodu bu sefer böyle oldu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…