supersin kizz
ahh canim ahhh hastayken bile rahat yok eltimle konustum az once gelmeyecek misiniz dedi yok dedim o zaman belki biz geliriz geçmiş olsuna dedi... Ne kimseye hizmet edecek halim var nede çekecek... Ayrica evim suprulup silinecek ben kolumu kaldiramiyorum
Kis bizim dr bana dusum tehliken var dediğin de bile yatme evinin isini yap dedi.kiss
Ayy ins birakir canim esin sigarayi vesilesi minigin olur geçmi geldiniz dün
supersin kizzkendin nasil yaptin sen saatleri falan dusunup strese sokma yumoslari
esime supurtucem yarin ne yapim....
dogru yapmisindir canim ya ne olcak minicik iğne zaten
esime supurtucem yarin ne yapim....
Evet dr umuz cok relax cok coolbende dr a inaniyorum olacak olacak :
Sigarayi birakmak azim isi canim benim esimde evlendikten iki ay sonra bıraktı şükür şimdi bana diyor ki bu sigara ne kötü kokuyormus midem bulanıyor yanimda ictiklerinde
Kiiiisss senin oglus ne kadar hassas ne kadar duygusal öyle
dogru yapmisindir canim ya ne olcak minicik iğne zatenhadi hayirlidi bakalim inss...
ayy anlamıyorum bu erkekleri yaaver gitsin iste kendilerini bosuna strese.sokuyorlar sposlar yolu.bulamıyor ins önümüzde ki aya gerek kalmaz canım...
erkek cocuklarinin böyle olması iyidir canım
evet ya gonal erkekler icinde kullanılıyormuş gecen bende okudum şoke oldum
evet ya gonal erkekler icinde kullanılıyormuş gecen bende okudum şoke oldum
bakicigizzzzx ise yarayacak mi yaramayacak mi yaramazsa koyariz kapinin onune
esin kürlere sıcak bakmio mu canim bi denesen
canım ne kusuru olsun sor istediğini
bak adet döngüne göre yumurtlama günlerin bellidir genelde
buna göre takvim düzenleyip eşinle olman gerekir
vajinal akıntı sonra ateş yükselmeside yumurtlama belirtisidir
sen kaç günde adet olduğunu yaz ben saan tahmini yumurtlama günlerini yazayım ki o günlerde beraber olursunuz
yeni evlisin sen canım eşin askerden gelince bebek isteği var sanırım ha/B]
canım çok geçmiş olsun ya salgın mıdır nedir bende de boğaz ağrısı var yaaaaaaCanlarim sizi unuttugumu sanmayinn cok fena halde grip oldum yatAk dosek yatiyorumm allaha emanet olun opuyorum sizleri
çatlar canım takma sen kafaya çalışmaya bak benin ovitrelle 9 aydır dolapta bekliyor bakalım inşallah gerek kalmaz ama kısmetevet canım ilk kez kendim vurdum çatlatıcımı12 d vurdum bu gece ve pzrtsi gece ilşki sonra haftada 2...
canım sence bu çat iğnsi 24 saatte çatlatırmiki yaa önceki aylarda dr yapıyodu 30 34 saat sonra ilşki veriyodu bu sefer böyle oldu:26:
bakicigizzzzx ise yarayacak mi yaramayacak mi yaramazsa koyariz kapinin onune
Geçen bi kerede kahvaltiyi sen hazirlada birlikte yapalım hiç görmedik ama dedim oda ama askim sen yemek hazirlarken yaninda duruyorum ya diyoooona göre büyük yardim mutfakta kosede oturması
esin kürlere sıcak bakmio mu canim bi denesen
canım çok geçmiş olsun ya salgın mıdır nedir bende de boğaz ağrısı var yaaaaaaiyileşte hemen gel
çatlar canım takma sen kafaya çalışmaya bak benin ovitrelle 9 aydır dolapta bekliyor bakalım inşallah gerek kalmaz ama kısmet
hehe aynı benim eşim gibi demiş canım köşe de oturmak onlar için iş yapmak
haklısın canım akıntı gelmiş az önce inş.çat çat çatamıştır 3 yumoştan biri yada 2 si
sana gösterdiğim ikizler vardıya canım bu gün doğm günlerydi çok tatlı oluyorlar yaaa:13:
en azından karşı değil kürlere canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?