Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

anladım canım yaa benimde aynı olurdu...şimdide oluyor bazen nerdeyse allah a dua edecek hale geliyorum ne kimse gelsin nede bizi çağrsın şöyle evimde ohhh istediğim gibi yatıp kalkayım diye

canım boşver temzlği rahatsız olduğun belli duruyor seni seven öyle kabul etsin bi kerecik
dr rahat zaten yaa olacak olacak diyip duruyor:13:

canım inş.yaa kafasına koymuş baya bi önceden de ilaç kullandı uğraştı ama hiç bu kadar istekli kararlı görmedim inş.bırakır yaa oğlumda aşırı derecede üzülüyor kızıyor babasınabırak şu sigarayı baba erkenden ölürsen ben babasız kalırım diyor(allah korusun tabii)
işte 3 te girdik dr a 7 de çıktık eve 9 gibi geldik ama önce görümceye gittik orda yemek yedik oğlanı alıp geldik geç olmuştu tabi..

supersin kizz kendin nasil yaptin sen saatleri falan dusunup strese sokma yumoslari

ne bileyim işte inş.doğru yapmışımdır
eşime dedim sen yap dr yaparken gördü ben yapamam falan diyodu bu sefer iy ben yapayım dedi bi baktım beceremiyecek aldım kendim vurdum
tamam o zaman artık allah denk getirsin demekten başka çare yok
bu arada eşim spermogram verecekti bu ay gıcıklığını yaptı ve vermedi dr a sordu sigarayı bırakmaya çalışyrm tahlil vermeye gerek varmı diye..
dr da azaltmak olmaz tam bırakacan dedi..eşin istiyorsada tahlil verecen dedi eğer bu ayda olmassa bi dahaki aya yaptır gl dedi

esime supurtucem yarin ne yapim....

Evet dr umuz cok relax cok cool bende dr a inaniyorum olacak olacak:

Sigarayi birakmak azim isi canim benim esimde evlendikten iki ay sonra bıraktı şükür şimdi bana diyor ki bu sigara ne kötü kokuyormus midem bulanıyor yanimda ictiklerinde

Kiiiisss senin oglus ne kadar hassas ne kadar duygusal öyle

dogru yapmisindir canim ya ne olcak minicik iğne zaten hadi hayirlidi bakalim inss...

ayy anlamıyorum bu erkekleri yaa ver gitsin iste kendilerini bosuna strese.sokuyorlar sposlar yolu.bulamıyor ins önümüzde ki aya gerek kalmaz canım...

valla yaa bende oğlum olacağını öğrendiğimde hiç bu kadar hassas,sakin,duygusal,ince düşünen bi çocuk hayal etmemiştim:

tvde bile üzücü bişe görsün hemen çenesi titremeye başlıyor

eşin mi yapacak vayyy hadi bakalım allah kolaylık versin enişteme

heee yaaa sanki bizim gibi açıkta bi yer oluyor ikna etmeye çok uğraştım ama nerdeeee
hatta dedimki eğer hareket yavaşsa ilaçla hızlanıyor boşuna beklemiyek gerekiyosa kullanırssın...

tuttu dr a sordu bunun ilacı falan varmı diye hocada dediki yokkk sen sigarayı bırak hemen fark edersonra bana diyoki ben bilmiyom diye sen beni kandırıyosundedim valla gonal de erkek sperm içinde kullanılır yazıyor

bakicigizzzzx ise yarayacak mi yaramayacak mi yaramazsa koyariz kapinin onune
Geçen bi kerede kahvaltiyi sen hazirlada birlikte yapalım hiç görmedik ama dedim oda ama askim sen yemek hazirlarken yaninda duruyorum ya diyooo ona göre büyük yardim mutfakta kosede oturması

aynen öyle ben çok istemiyorum ama eşim çok istiyor bide korunanların çocuğu olmuyor diye duydum korkuyorum ha bide ben doğal korunuyorum :) adet tarihlerim 29 günde bir oluyorum mesela en son adetim 18 aralıktı bidahaki adetim 16 ocak

Canlarim sizi unuttugumu sanmayinn cok fena halde grip oldum yatAk dosek yatiyorumm allaha emanet olun opuyorum sizleri
canım çok geçmiş olsun ya salgın mıdır nedir bende de boğaz ağrısı var yaaaaaaiyileşte hemen gel
çatlar canım takma sen kafaya çalışmaya bak benin ovitrelle 9 aydır dolapta bekliyor bakalım inşallah gerek kalmaz ama kısmet

hehe aynı benim eşim gibi demiş canım köşe de oturmak onlar için iş yapmak

esin kürlere sıcak bakmio mu canim bi denesen

canım aylarca keçi boynuzu içirdim ona söylensede sonunda kabullendi çünkü spermogramda hareket düşük çıkmıştı ve dr sigarayı bırakmıyacaksan hiç tedaviye başlamaya gerek yok dedi:18:öyle olunca içiyordu sonra tekrar tahlil verdik aşılamada onda iy çıktıama kaç aydır bende bıraktım yapmıyorumda

geliyomu misafirler canım

haklısın canım akıntı gelmiş az önce inş.çat çat çatamıştır 3 yumoştan biri yada 2 si

sana gösterdiğim ikizler vardıya canım bu gün doğm günlerydi çok tatlı oluyorlar yaaa:13:

haklısın canım akıntı gelmiş az önce inş.çat çat çatamıştır 3 yumoştan biri yada 2 si

sana gösterdiğim ikizler vardıya canım bu gün doğm günlerydi çok tatlı oluyorlar yaaa:13:

oyyyyyy kuzularım sağlıkla sıhhatle anne babalarıyla yaşasınlar inşallahhhhhhhhdarısı da bizlere canım inşallahçalışmayı sıkı tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…