Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

en azından karşı değil kürlere canım....

Gelmedi misafirler kaynimin isi çıkmış baksa bi yere gitmiş aksamda gelmezler sanirim

DEĞİL canım bi arada macun türü bişey yemiştik 2 tane ben 2 de o kullnaıyodu ben her seferinde öğürüyodum:120:ama o çok seviyodutabi oda işe yaramadı

iy hadi bakalım canım atlattın dinlen bol bol iyileş:13: eşinde temizlettinmi peki evi?

esimede bi arki padisah macunu yapmisti yazin bi sure yedi yüzünü burustura burustura

Dinlendim canim ama eşim temizlik yapmadi artik iyilesince kendim yaparım...

padişah macunu...duymadım:26:
yapsaydı iydi ama neyse artıkyine iş sende

yarın gün var kızzz temizlk şimdi bitti..tatlımı da birazandan yapıcam,bide yarını atlatsaydımm

mesir macunu gibi bu sürü baharat varmis içinde canım

Aman gelen giden olmadı ya ben yaparım bi şekilde

Kolay gelsin canım yorma fazla kendini olduğu kadar olmadığı kader
Menude ne vaaarr :125:

sultan pastası diye pudingli muhallebili cicibebeli bi tatlı şimdi yaptım onu...

sodalı poğaça,sebzeli kek,patatesli börek,ve kurabiye
kızz sen hamilesin yaaa canın çekerse......

ben hala senin hamile olduğnu unutuyorum bazen

kendimi yormaym desem de misafir bitmiyor ki...günü atlatıp rahatlym diyodum sonrasında bi misafir daha çıktı

ben bile unutuyorum arada hamile olduğumu istahsizlik var canim ya hiç bisey yemek görmek istemiyorum hamur isleriylede pek aram yok kuzum merak etme
Ama su sultan pastasinin tarifini alabilirim birde sebzeli kekin
Misafirlerim bende degisik şeyler görüp tarif isteyince çok mutlu oluyorum hee

padişah macunu...duymadım:26:
yapsaydı iydi ama neyse artıkyine iş sende

yarın gün var kızzz temizlk şimdi bitti..tatlımı da birazandan yapıcam,bide yarını atlatsaydımm

yoğun bayan seni kız çalışmaları aksatma sakın heeeeeeeee

Canlarim sizi unuttugumu sanmayinn cok fena halde grip oldum yatAk dosek yatiyorumm allaha emanet olun opuyorum sizleri
geçmiş olsun hayatım

canım yok korununca olmaz bilmem ne inanma sen ya
Allah verecekse oluyor mutlaka
29 günse döngün eger
adet kanamanın ilk damlasısı gördüğün günden tibaren 12-14 16. günler birlikte olmalısınız canım
önce ve sonrası tabi size ait
canım 29 günde döngün varsa 15. günde yumurtlaman normal olduğu için günleri bu şekilde yazdım
varsa başka bişey cevap yazarım canım yine

çok teşekkür ederim saol uğraştırdım seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…