Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yakında o iştah bi açılırkiiii sen bile şaşarsın ne bulsamda yesem diye...bak aklında olsun ben hamileyken 7.8..aylara kadar hiiç tatlı bi lokam bile yemedim sonrada çok az.....hep limon turşuayni o ye tatlıyı çıkar hakkıyı falan hikaye

vereyim canım hele sebzeli kek süper oluyor...aynen yaaa banada hep diyolar sen çok değişik şeyler yapıyosun o yüzden senden beklentimiz daha çok diye

yoğun bayan seni kız çalışmaları aksatma sakın heeeeeeeee

hee şükür günü atlattık yarında misafirim var ama bugün yaptılarım yarınıda atlatır

çaılşmalar dün başladı bakalım artık ne olursende nevar neyok şeker

benim ekside istiyor tatlida bakalim hangini cikarcam

Tarifleride bekliyorum

Nasil gecti gunun kuzumm

Ohh calismalarda baslamis ii ii

hadi hayırlısı bakalım
o zaman aklımdayken yazayım sonra unutrm

sebzeli kek;4 yumurta,1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ,2 havuç_2patates rendesi,1 bardak haşlanmış mısır,1 yeşil biber,1kırmzı biber,tuz pul biber maydonoz aldığı kadar un

sultan pastası bi paket kakaolu puding yapıp kek kalıbına dök,başka bi tencrede muhallebi yap içine cicibebeleri ikiye kırıp at onnuda kalıba dök soğut kalıbı ters çevir

offf yoruldummm

iy geçti canım erkenden de gittiler bende şimdi kalkıp mutfağı topluyacam

kiiggiizzz böyle tarifmi verilir sen dinlenince tektar yaz muhallebiyi nasil yaptigini icine ne kadar cicibebe attigini.falan

:))))))))))))))) heeeee kısadan yaıyım dedim varyaa hemen yakaladın

ahanda yazıyorum1lt süt 1 yumurta,3 kaşık nişasta,4 kaşık un,1 kaşık tereyağ,muhallebi bu...küçük paket cici bebe muhallbi sıcakken kırp atıyosun,puding paketteki gibi ama sütü yarım bardak eksik koy..

kekte onu unutmuşum var canım 1 kabrtma tozuinş.bu sefer olmuşturtakılırsan sor yine burdayım tatlım

kiiggiizzz böyle tarifmi verilir sen dinlenince tektar yaz muhallebiyi nasil yaptigini icine ne kadar cicibebe attigini.falan

anaaaaaammmm ben bu tarifi hepten veremiyeceeemmmgülmekten yazamıyorumda.....:)))))))))))))

muhallebide 1 su bardakta şeker var

hee şükür günü atlattık yarında misafirim var ama bugün yaptılarım yarınıda atlatır

çaılşmalar dün başladı bakalım artık ne olursende nevar neyok şeker

hayırlısı olsun kuzum ya bizde çalşıyoruz bakalım biraz boğaz ve boyun ağrım var ama idare ediyorum işte çok şükür

esrammmmmmm sonucun güzel çıkar inşallah canım

hicran sen nasılsın canım bebişimiz nasıl

veeeeeeeeeeee diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızzzzzzzzzzz

iyiyim canim dinlene dinlene iyi kötü bu temizlik yaptim birde bulasik makinesini bosaltip mutfagi toplasam cooook daha iyi olcam

Bebiste iyi ara ara sol kasik agrim oluyo kazi çalışmalarina devam ediyor veled sen nasilsin geçmiş olsun limon sik tuz atip ic kasik kasik

kazı yapsın yapsın aferin onasağol canım iyiyim çok şükür

Bayanlar nirdesinizzzzzzzz

ahanda burdayımbuünkü misafiride atlattım akşamda bi arkadaşa baş sağlığına gittik şimdi geldim eve

eee naptın şeker düzelebildinmi?eminim yapmadın ama yinede soruyorum içtinmi tereyağ+ pekmez

allah iyiliğini versin emiiii bende çok güldüm yorgunluktan ne yazdığını bilmiyor gaci

Bu eksik tarifleri yapsam misafirlerim bi daha gelmez bana herhalde kabarmamis kek sekersiz muhallebi

heeee beynim dönmüş demekki yoksa 1 tarifi 3 seferde.......

sen nasılsın bakaem kuzum oğlan nasıl diyecektim haaaallah söyletti diyek mi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…