kırgınlık var sadeece canım...iyiyim.... Bel agrim çok.... Temiz çıkar ins canım
bi suru tedavi gördüm canim hap igne asilama falan sonra hsg cektirdim dr hemen ikinci asilama dedi ben istemedim ara vercem dedim o zaman 4ay klomen +duphaston kullan dedi ikinci kutuda oldu şükür hsg nin etkisi oldu sanırım...
ben bile unutuyorum arada hamile olduğumuistahsizlik var canim ya hiç bisey yemek görmek istemiyorum hamur isleriylede pek aram yok kuzum merak etme
Ama su sultan pastasinin tarifini alabilirim birde sebzeli kekin
Misafirlerim bende degisik şeyler görüp tarif isteyince çok mutlu oluyorum hee
yoğun bayan seni kız çalışmaları aksatma sakın heeeeeeeee
iyi akşamlar hanımlar
evet normalmis canim agrilar....kontrolum cuma gunu canim
benim ekside istiyor tatlida bakalim hangini cikarcam
benim ekside istiyor tatlida bakalim hangini cikarcam
Tarifleride bekliyorum
Nasil gecti gunun kuzumm
Ohh calismalarda baslamis ii ii
kekte kabartma yüzü yok mii
kiiggiizzz böyle tarifmi verilir sen dinlenince tektar yaz muhallebiyi nasil yaptigini icine ne kadar cicibebe attigini.falan
kiiggiizzz böyle tarifmi verilir sen dinlenince tektar yaz muhallebiyi nasil yaptigini icine ne kadar cicibebe attigini.falan
hee şükür günü atlattık yarında misafirim var ama bugün yaptılarım yarınıda atlatır
çaılşmalar dün başladıbakalım artık ne olur sende nevar neyok şeker
allah iyiliğini versin emiiii bende çok güldüm
iyiyim canim dinlene dinlene iyi kötü bu temizlik yaptim birde bulasik makinesini bosaltip mutfagi toplasam cooook daha iyi olcam
iyiyim canim dinlene dinlene iyi kötü bu temizlik yaptim birde bulasik makinesini bosaltip mutfagi toplasam cooook daha iyi olcam
Bebiste iyi ara ara sol kasik agrim oluyo kazi çalışmalarina devam ediyor veledsen nasilsin geçmiş olsun limon sik tuz atip ic kasik kasik
Bayanlar nirdesinizzzzzzzz
Bayanlar nirdesinizzzzzzzz
allah iyiliğini versin emiiii bende çok güldümyorgunluktan ne yazdığını bilmiyor gaci
Bu eksik tarifleri yapsam misafirlerim bi daha gelmez bana herhalde kabarmamis kek sekersiz muhallebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?