Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Ben bugun ucustayim canim.uzerime öküz oturmuş gibi göz kapaklarim 50ton gibi agir uykum var ssbahtan beri ama uyuyamiom sen nasilsin yiter gari otur evinde hatta yat misafir falan da şöyle dursun temem miii

ah ahh sevenim çok bacım naparsın

bende inan evime hasret kalıyorum ohh kendi kendime kimse gelmeden ne güzeldir benim evimmmtabiki işin şakası misafirde candır cann

sen niye uyuyamıyosun anlamadımki canım...gerçi bende öyleydim akşama kadar uyuyan hamilelere hep özenirdimben sabahın 7 sinde dikilr kalkardım

Inss oglus olur balli coregimmmmmm nutellaammmmm pammik helvam duple sutlu antep fistikli karatay lokumum

iyi canım sen ne yaptın
kaynanamdaydım canım misafir vardıda
sen ne yaptın
nolsun canım bende biraz hasta biraz iyi uğraşıyorum çalışmalar devam ediyorbugün 18.günümdü artık 2 güne bir yapalım diyorum ya aman yoruldum canımmmmmmmm.....sen nasıl oldun canım sonucunu merak ediyorum ya ogün rüyama girmiş inanki
ahanda burdayımbuünkü misafiride atlattım akşamda bi arkadaşa baş sağlığına gittik şimdi geldim eve

eee naptın şeker düzelebildinmi?eminim yapmadın ama yinede soruyorum içtinmi tereyağ+ pekmez
yaptım kuzum ya başınız sağolsun kim vefat etti canım:18:
pofudukummm tatlimmmmm pammik sekerim
kuzummmmmmmmmm dadlummmmmm bebişimizin anasııııııııı nasılsın bakim

canım bence ikisi de çok güzel ama ben olsam bende semaveri tercih ederdim çay tiryakisi olarak

ayy canım 2 güne bir zorluyor ya cidden
kış günü üşüttün işte birde
sen kaç günde oluyordun adet canım bundan sonra 3 güne birlikte olsan yeter bence
sonuç için nedense ben rahatım canım
içime iyi gibi doğuyor ama olumsuz bişeyde olursa oda nasiptendir ne yapalım
çok sağol sorduğun için ama sakın üzülme benim için kıyamam

Canlarimmmm ben geldimmmm cok ozledim hepinizi ben yokken hersey yolunda gitmistr ins. Neler yapiosunuz bakalimm? Ben hastaligi atlattim gibi ama oksuruk yakami birakmio ;( esimde hastaydi ona tereyAg pekmez yedrdim gecti onun oksurmesi ama ben onu yiyemiyorum midemi bulandiriyorr ;(( bugun aktardan esime harnup pekmezi özü aldim aksamdan basladi yemege ins bi faydasi olur bize Rabbim sifasini versin. Harnupta pekmezle özu arasindaki fark pekmezinde seker karisimida olabiliyormus recel gibi yiyilebilsin die Ama ozunde ole bisi olmuyormus dogalmis bakalim deneyip gorcez. Cok opuyorummm sizi canlarimmm kendimi iyi histtegm zamanlRda gelicemmm aklim hep sizde

canım arkdaşın babası vefat etmişti....

demi hem semavrin duruşuda ayrı bi şık

bizde seni özledikkkk rizelim benim.burda bi değişiklik yok canım ya

geçmiş olsun tekrardan canım sende ye o pekmez tereyağı yaa çok faydası var gerçeken...benim oğlan dün sesi kısık öksürür bi şekilde geldi okuldan akşam sadece 1 kaşık verdim ondan,anında kesildi gecede çok rahat uyudu:13:

o harnup özü dediğin şey nasıl bişey canım ? nasıl yeniyor yani?
bende alıp eşime yedirsem(tabi benimki öksürük değil spoşlar için)

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım.
3 yıllık evliyim ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık, en son 17 aralıkta hastalanmıştım 2-5 ocak arası kahverengi lekelenme oldu, hazımsızlık ve yorgunlukta var bakalım bu ayın 12-14'ü arasında normalde hastalanmam gerekiyor, sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

canım 29 günde bir oluyorum ama arada 28 günde de gelebiliyor bazende kafayı sıyırıp geç geliyoraaa merak etmez olur muyum canım burası ne kadar sanalda olsa benim için öyle değil
canım arkdaşın babası vefat etmişti....

demi hem semavrin duruşuda ayrı bi şık
ya Allah rahmet etsin canım....rabbim anne babalarımızı korusun inşallahhhhh:18:evet kuzum senin beğendiğin daha şık güle güle kullan ay kız keşke aynı yerde olsaydıkta beraber içseydik
hoşgeldin canım arada gel özletme
kuzum harnup keçi boynuzu pekmezi zatennnnnnnnnnnnnn onun özüdür...

Son düzenleme:
3 yıllık evliyim ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık, en son 17 aralıkta hastalanmıştım 2-5 ocak arası kahverengi lekelenme oldu, hazımsızlık ve yorgunlukta var bakalım bu ayın 12-14'ü arasında normalde hastalanmam gerekiyor, sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?[/QUOTE]

hoşgeldin canım aramıza ümitlendirmek istemem canım ama kahve leke yerleşme kanaması olabilir.....ilk ayınmış stres yapma hiç hayırlısı olsun

resimler cok küçük canım ama sanki senin begendigin daha güzel

hakkaten yaa resimler burda neden öyle olmuşkii:26: sağol canım daha çıkmadım çarşıya,kararda tam vremedim,çaycıyıda hem kettle niyetine kullanırım tezgah üzerinde bi sürü şey oldu,kahve makinesi,meye sıkacağı,ekmek makinesi,yumurta makinesi..semaverde çok yer kapatır çaycı kalsada kettle kaldırsammıki dedim:26:

amin canımmm benim babamında abimlere gezmeye gitti orda bel fıtığı tutmuş hiç kalkmadan yatıyor kaç gündür,çok üzülüyorum onu resimlerde falan öyle yatakta görünce.

canım onu biliyoumda harnup özü demişya onu sordum aceo farklı bişeymi diye

ayyy canım pofudukum yaa inan bende çok isterdim yakın olmayı gidip gelmeyi,çaylar kahveler içmeyi...

bi hicran il sınırları içinde onla bile aramızda 3 saatlik mesafe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…