pofudukummm tatlimmmmm pammik sekerimBayanlar nirdesinizzzzzzzz
pofudukummm tatlimmmmm pammik sekerim
Ben bugun ucustayim canim.uzerime öküz oturmuş gibi göz kapaklarim 50ton gibi agir uykum var ssbahtan beri ama uyuyamiomsen nasilsin yiter gari otur evinde hatta yat misafir falan da şöyle dursun temem miii
Inss oglus olur balli coregimmmmmm nutellaammmmmpammik helvam duple sutlu antep fistikli karatay lokumum
nolsun canım bende biraz hasta biraz iyi uğraşıyorum çalışmalar devam ediyor
iyi canım sen ne yaptın
kaynanamdaydım canım misafir vardıda
sen ne yaptın
yaptım kuzum ya başınız sağolsun kim vefat etti canım:18:ahanda burdayımbuünkü misafiride atlattım akşamda bi arkadaşa baş sağlığına gittik şimdi geldim eve
eee naptın şeker düzelebildinmi?eminim yapmadın ama yinede soruyorum içtinmi tereyağ+ pekmez
kuzummmmmmmmmm dadlummmmmm bebişimizin anasııııııııı nasılsın bakimpofudukummm tatlimmmmm pammik sekerim
sizede fikir sorayım...bana ev hediyesi korkmaz çaycı geldi ama bende hep şu semaver şeklinde olanları severdim
getiren arkadaş istersen değiştir dedi
siz kullanıyomusunz hangisi kullanışlı olurki yaa???
http://cdn01.cimri.com/pictures/n/90/666/666510_.jpg
gelen bu
http://cdn01.cimri.com/pictures/n/90/1286/1286245_.jpg
almak istediğim bu ne yapsam ki
nolsun canım bende biraz hasta biraz iyi uğraşıyorum çalışmalar devam ediyorbugün 18.günümdü artık 2 güne bir yapalım diyorum ya aman yoruldum canımmmmmmmm.....sen nasıl oldun canım sonucunu merak ediyorum ya ogün rüyama girmiş inanki
iyi akşamlar arkadaşlar
nolsun canım bende biraz hasta biraz iyi uğraşıyorum çalışmalar devam ediyorbugün 18.günümdü artık 2 güne bir yapalım diyorum ya aman yoruldum canımmmmmmmm.....sen nasıl oldun canım sonucunu merak ediyorum ya ogün rüyama girmiş inanki
yaptım kuzum ya başınız sağolsun kim vefat etti canım:18:
kuzummmmmmmmmm dadlummmmmm bebişimizin anasııııııııı nasılsın bakim
canım bence ikisi de çok güzel ama ben olsam bende semaveri tercih ederdim çay tiryakisi olarak
Canlarimmmm ben geldimmmm cok ozledim hepinizi ben yokken hersey yolunda gitmistr ins. Neler yapiosunuz bakalimm? Ben hastaligi atlattim gibi ama oksuruk yakami birakmio ;( esimde hastaydi ona tereyAg pekmez yedrdim gecti onun oksurmesi ama ben onu yiyemiyorum midemi bulandiriyorr ;(( bugun aktardan esime harnup pekmezi özü aldim aksamdan basladi yemege ins bi faydasi olur bize Rabbim sifasini versin. Harnupta pekmezle özu arasindaki fark pekmezinde seker karisimida olabiliyormus recel gibi yiyilebilsin die Ama ozunde ole bisi olmuyormus dogalmis bakalim deneyip gorcez. Cok opuyorummm sizi canlarimmm kendimi iyi histtegm zamanlRda gelicemmm aklim hep sizde
resimler cok küçük canım ama sanki senin begendigin daha güzel
canım 29 günde bir oluyorum ama arada 28 günde de gelebiliyor bazende kafayı sıyırıp geç geliyorayy canım 2 güne bir zorluyor ya cidden
kış günü üşüttün işte birde
sen kaç günde oluyordun adet canım bundan sonra 3 güne birlikte olsan yeter bence
sonuç için nedense ben rahatım canım
içime iyi gibi doğuyor ama olumsuz bişeyde olursa oda nasiptendir ne yapalım
çok sağol sorduğun için ama sakın üzülme benim için kıyamam
ya Allah rahmet etsin canım....rabbim anne babalarımızı korusun inşallahhhhh:18:evet kuzum senin beğendiğin daha şık güle güle kullan ay kız keşke aynı yerde olsaydıkta beraber içseydikcanım arkdaşın babası vefat etmişti....
demi hem semavrin duruşuda ayrı bi şık
hoşgeldin canım arada gel özletmeCanlarimmmm ben geldimmmm cok ozledim hepinizi ben yokken hersey yolunda gitmistr ins. Neler yapiosunuz bakalimm? Ben hastaligi atlattim gibi ama oksuruk yakami birakmio ;( esimde hastaydi ona tereyAg pekmez yedrdim gecti onun oksurmesi ama ben onu yiyemiyorum midemi bulandiriyorr ;(( bugun aktardan esime harnup pekmezi özü aldim aksamdan basladi yemege ins bi faydasi olur bize Rabbim sifasini versin. Harnupta pekmezle özu arasindaki fark pekmezinde seker karisimida olabiliyormus recel gibi yiyilebilsin die Ama ozunde ole bisi olmuyormus dogalmis bakalim deneyip gorcez. Cok opuyorummm sizi canlarimmm kendimi iyi histtegm zamanlRda gelicemmm aklim hep sizde
kuzum harnup keçi boynuzu pekmezi zatennnnnnnnnnnnnn onun özüdür...bizde seni özledikkkk rizelim benim.burda bi değişiklik yok canım ya
geçmiş olsun tekrardan canım sende ye o pekmez tereyağı yaa çok faydası var gerçeken...benim oğlan dün sesi kısık öksürür bi şekilde geldi okuldan akşam sadece 1 kaşık verdim ondan,anında kesildi gecede çok rahat uyudu:13:
o harnup özü dediğin şey nasıl bişey canım ? nasıl yeniyor yani?
bende alıp eşime yedirsem(tabi benimki öksürük değil spoşlar için)
resimler cok küçük canım ama sanki senin begendigin daha güzel
canım 29 günde bir oluyorum ama arada 28 günde de gelebiliyor bazende kafayı sıyırıp geç geliyoraaa merak etmez olur muyum canım burası ne kadar sanalda olsa benim için öyle değil
ya Allah rahmet etsin canım....rabbim anne babalarımızı korusun inşallahhhhh:18:evet kuzum senin beğendiğin daha şık güle güle kullan ay kız keşke aynı yerde olsaydıkta beraber içseydik
hoşgeldin canım arada gel özletme
kuzum harnup keçi boynuzu pekmezi zatennnnnnnnnnnnnn onun özüdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?