Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

babiskona gecmis olsun canim üzuldumm :44:

sağol teyzesi...babasıyla aynı okulda ama hiçç tenefüslerde durmuyomuş ben bağırıyorum hiç dinlemiyor top oynuyor diyoree tabi hava soğuk öksüük başlıyor:2:
ama bugün cezalı hiç çıkmayacak:13:

ya aranız çok uzakmış canım ya keşke yakın olsaymışınız....keçiboynuzu özü canımay babana da çokkkkkkk geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin bel fıtığını çok iyi bilirim çok zor ya

kuzum ben bu ay ateş ölçme yöntemini kullandım ve 16.günüm yumurtlamışım inşallah bu ay bebişin gelir eğerki gelmezse sende yappppp

senin babiskona geçmiş olsun dedim oglusada geçmiş olsun tabi arr im canim esin ogretmen mii senin

ilahi kızz ben körmü oldum nedir yada oruç başıma vurdu2 saatti plav tarifi bakıyorum hep pirinç pilavından usandım yemek çorba var bide pilav yapayım dedim ama değişik bişey bulamadımeşimde bulgur dokunuyor,

sağol arkadaşım inş.geçer babişimn ayağı tümden uyuşukmuş yaaa

evet canım öğr.

evet canım iki uzak ilçedeyiz..sağol gülüm inş.geçersenddemi var yoksa?

bakk baakk hiçde demedin ateş ölçüyorum diyee
kuzum ben ovü testinden bile 2 günde sıkıldım yapmadım onu hergün yaparmıyım bilmem:26:
hem ben zaten iğneyle çatlıyorum ama ortada bebek yokkkk

Ayni pekmez gibi canim uzerinde keciboynuzu ozu yazio katkisiz her sabah ac karnina iki tatli kasigi aksamda yatmadan once bir tatli kasigi yiyoo sposlar icin bzmkide oksuruk deil. Gecen sperm tahliline baktim ileri hareketlilik % 5 dio yarim satte diger saatlerde 0 dio netten baktim keciboynuzuyla yukseliomus ama sonucu gosterdigimzde dr bir sorun olmadgni demisti anlamadim ;( ama bn yinede yedrcem esime ) faydasini gorcez ins

Ates olcmeyi bana anlatsaniza bende yapiyim becerrbilirsem ama adetim gecen ctsi bitti ne zaman baslanio nasil anlasilio yumurtlama gunu oldugu?

Ates olcmeyi bana anlatsaniza bende yapiyim becerrbilirsem ama adetim gecen ctsi bitti ne zaman baslanio nasil anlasilio yumurtlama gunu oldugu?
mrb canim çok geçmiş olsun.... Ben ates olcmedim hic tam niyetlendim hamile olduğumu öğrendim her gun sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan vajinadan veya dil altindan ates olcup her gun not ediosun yumurtlama olacaginda ates biraz yukselio adete kadar yuksek gidiyo bata yakin ates duserse regl oluyosun yuksek devam ederse hamissin

öncelikle rabbim kabul etsin canım orucunufıtık bende de var malesefcanım ya inan aklıma gelmedi ya ateş ölçtüğümü söylemek....aslında ov. testinden daha kolay sabah erkenden 6-8 arası yataktan kalkmadan ölçüyorsun hepsi buuuuuuu

canım ateş ölçme topiğine bak istersen bana malatya topiğindeki canım arkadaşlarım öğretti sağolsunlaryabancı bir site oraya üye olup hergün ateşini yazıyorsun canım hicranda bahsetmiş zaten

canım 29 günde bir oluyorum ama arada 28 günde de gelebiliyor bazende kafayı sıyırıp geç geliyoraaa merak etmez olur muyum canım burası ne kadar sanalda olsa benim için öyle değil

..

sağol canım benim içinde öyle değil inan
buradaki arkadaşlarımıda çok yakın görüyorum kendime
28 günse 14. gün yumurtluyorsundur canım yani bugünden sonra 3 güne düşsen olur
ben 3 güne filn takvim uyguluyorum zzaten canım
olacağı varsa Aallahım verecekse olur zaten sıkma canını

Evet canim hicran guzel anlatmis anladim bakim ins yapabilirsem yapcamm sanada tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin

esra canım sonucun ne çıktı merak ettim yaaaaaa:26:bende çok hastayım başımı tutamıyorum ilaçta alamıyorum grip mahvetti beni ya
Evet canim hicran guzel anlatmis anladim bakim ins yapabilirsem yapcamm sanada tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin

rica ederim canım elinden gelen birşey olursa seve seve yardım ederim

esra canım sonucun ne çıktı merak ettim yaaaaaa:26:bende çok hastayım başımı tutamıyorum ilaçta alamıyorum grip mahvetti beni ya

canım sonucum için 4,30 da gitcem hastaneye
randevum o zaman
akşam yazarım sana merak etme
sen nasılsın bu arada neden başınağrıyor iyileşemedinmi sen yoksa
şimdi senin 7 günün filan var dimi adetin gelmesine
aman inşallah gelmez ya

kızlar merhaba

saat 5 e doğru aşılamam var.6 yumoşla giriyorum aşılamaya.allah nasip eder de inşallah iyi haber veririm bu ay

Esra ablacim hayirli haberlerinle bekliyoruz seni insaallah guzel haber vercen bize moralini yuksek tut guzel seyler dusun guzel olsun insaallah

Canim suphen varsa ilac icmekten korkuyorsan minoset verio dr onu icebilirsin onun bi zarari olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…