tezgahin buyukse sorun olmaz canim .... Icinde hangisi kalacaksa onu yap bence
babiskona gecmis olsun canim üzuldumm :44:
babiskona gecmis olsun canim üzuldumm :44:
senin babiskona geçmiş olsun dedim oglusada geçmiş olsun tabi
amin canımmm benim babamında abimlere gezmeye gitti orda bel fıtığı tutmuş hiç kalkmadan yatıyor kaç gündür,çok üzülüyorum onu resimlerde falan öyle yatakta görünce.
canım onu biliyoumda harnup özü demişya onu sordum aceo farklı bişeymi diye
ayyy canım pofudukum yaa inan bende çok isterdim yakın olmayı gidip gelmeyi,çaylar kahveler içmeyi...
bi hicran il sınırları içinde onla bile aramızda 3 saatlik mesafe var
senin babiskona geçmiş olsun dedim oglusada geçmiş olsun tabiarr im canim esin ogretmen mii senin
ya aranız çok uzakmış canım ya keşke yakın olsaymışınız....keçiboynuzu özü canımay babana da çokkkkkkk geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin bel fıtığını çok iyi bilirim çok zor ya
kuzum ben bu ay ateş ölçme yöntemini kullandım ve 16.günüm yumurtlamışım inşallah bu ay bebişin gelir eğerki gelmezse sende yappppp
bizde seni özledikkkk rizelim benim.burda bi değişiklik yok canım ya
geçmiş olsun tekrardan canım sende ye o pekmez tereyağı yaa çok faydası var gerçeken...benim oğlan dün sesi kısık öksürür bi şekilde geldi okuldan akşam sadece 1 kaşık verdim ondan,anında kesildi gecede çok rahat uyudu:13:
o harnup özü dediğin şey nasıl bişey canım ? nasıl yeniyor yani?
bende alıp eşime yedirsem(tabi benimki öksürük değil spoşlar için)
mrb canim çok geçmiş olsun.... Ben ates olcmedim hic tam niyetlendim hamile olduğumu öğrendim her gun sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan vajinadan veya dil altindan ates olcup her gun not ediosun yumurtlama olacaginda ates biraz yukselio adete kadar yuksek gidiyo bata yakin ates duserse regl oluyosun yuksek devam ederse hamissinAtes olcmeyi bana anlatsaniza bende yapiyim becerrbilirsem ama adetim gecen ctsi bitti ne zaman baslanio nasil anlasilio yumurtlama gunu oldugu?
allah kabul etsin borclarinimi tutuyon canim
öncelikle rabbim kabul etsin canım orucunuevet canım iki uzak ilçedeyiz..sağol gülüm inş.geçersenddemi var yoksa?
bakk baakk hiçde demedin ateş ölçüyorum diyee
kuzum ben ovü testinden bile 2 günde sıkıldım yapmadım onu hergün yaparmıyım bilmem:26:
hem ben zaten iğneyle çatlıyorum ama ortada bebek yokkkk
Ates olcmeyi bana anlatsaniza bende yapiyim becerrbilirsem ama adetim gecen ctsi bitti ne zaman baslanio nasil anlasilio yumurtlama gunu oldugu?
canım 29 günde bir oluyorum ama arada 28 günde de gelebiliyor bazende kafayı sıyırıp geç geliyoraaa merak etmez olur muyum canım burası ne kadar sanalda olsa benim için öyle değil
..
öncelikle rabbim kabul etsin canım orucunufıtık bende de var malesef canım ya inan aklıma gelmedi ya ateş ölçtüğümü söylemek....aslında ov. testinden daha kolay sabah erkenden 6-8 arası yataktan kalkmadan ölçüyorsun hepsi buuuuuuu
canım ateş ölçme topiğine bak istersen bana malatya topiğindeki canım arkadaşlarım öğretti sağolsunlaryabancı bir site oraya üye olup hergün ateşini yazıyorsun canım hicranda bahsetmiş zaten
esra canım sonucun ne çıktı merak ettim yaaaaaa:26:bende çok hastayım başımı tutamıyorum ilaçta alamıyorum grip mahvetti beni ya
sağol canım benim içinde öyle değil inan
buradaki arkadaşlarımıda çok yakın görüyorum kendime
28 günse 14. gün yumurtluyorsundur canım yani bugünden sonra 3 güne düşsen olur
ben 3 güne filn takvim uyguluyorum zzaten canım
olacağı varsa Aallahım verecekse olur zaten sıkma canını
Evet canim hicran guzel anlatmis anladim bakim ins yapabilirsem yapcamm sanada tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin
esra canım sonucun ne çıktı merak ettim yaaaaaa:26:bende çok hastayım başımı tutamıyorum ilaçta alamıyorum grip mahvetti beni ya
rica ederim canım elinden gelen birşey olursa seve seve yardım ederim
kızlar merhaba
saat 5 e doğru aşılamam var.6 yumoşla giriyorum aşılamaya.allah nasip eder de inşallah iyi haber veririm bu ay
canım sonucum için 4,30 da gitcem hastaneye
randevum o zaman
akşam yazarım sana merak etme
sen nasılsın bu arada neden başınağrıyor iyileşemedinmi sen yoksa
şimdi senin 7 günün filan var dimi adetin gelmesine
aman inşallah gelmez ya
canım sonucum için 4,30 da gitcem hastaneye
randevum o zaman
akşam yazarım sana merak etme
sen nasılsın bu arada neden başınağrıyor iyileşemedinmi sen yoksa
şimdi senin 7 günün filan var dimi adetin gelmesine
aman inşallah gelmez ya
rica ederim canım elinden gelen birşey olursa seve seve yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?