- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
rabbim yardimcin olsun canim.ins tutar
Ayni pekmez gibi canim uzerinde keciboynuzu ozu yazio katkisiz her sabah ac karnina iki tatli kasigi aksamda yatmadan once bir tatli kasigi yiyoo sposlar icin bzmkide oksuruk deil. Gecen sperm tahliline baktim ileri hareketlilik % 5 dio yarim satte diger saatlerde 0 dio netten baktim keciboynuzuyla yukseliomus ama sonucu gosterdigimzde dr bir sorun olmadgni demisti anlamadim ;( ama bn yinede yedrcem esime) faydasini gorcez ins
öncelikle rabbim kabul etsin canım orucunufıtık bende de var malesef canım ya inan aklıma gelmedi ya ateş ölçtüğümü söylemek....aslında ov. testinden daha kolay sabah erkenden 6-8 arası yataktan kalkmadan ölçüyorsun hepsi buuuuuuu
canım ateş ölçme topiğine bak istersen bana malatya topiğindeki canım arkadaşlarım öğretti sağolsunlaryabancı bir site oraya üye olup hergün ateşini yazıyorsun canım hicranda bahsetmiş zaten
kızlar merhaba
saat 5 e doğru aşılamam var.6 yumoşla giriyorum aşılamaya.allah nasip eder de inşallah iyi haber veririm bu ay
Esra ablacim hayirli haberlerinle bekliyoruz seni insaallah guzel haber vercen bize moralini yuksek tut guzel seyler dusun guzel olsun insaallah
cnm çok sevindim eh bişeyin yokmuş şükür yaaa
sağol canım
merak etme temiz çıktı sonuçlarım
kanamanın sebebinin stres kökenli olduğuna karar verdi doktor
evet canım adetinib ilk günü başlıyorsun 6-8 arası ben saati 8 e kuruyorum ölçüyorum kolay ya stres yapmaya gerek yok en kolay yöntem olarak geldi bana ov testi uğraştırıyor bu öyle değil canım ama ateş ölçerin dijital olmalı kuzumamin inş.anladım canım..ne bileyim yaa insanı daha çok strese sokmazmı.:26:bide adetliykenmi başlanıyor
çok şükür canım neymiş stres yasakmışşşşşşşşşşş
sağol canım
pofuduuukkkk nerelerdesin sen bakimm
sağol canım
hayırlı,mutlu,huzurlu,bol keyifli bir cuma olsun
cumanız mübarek olsun canlar
hayirli cumalar arkadaslar
evet canım adetinib ilk günü başlıyorsun 6-8 arası ben saati 8 e kuruyorum ölçüyorum kolay ya stres yapmaya gerek yok en kolay yöntem olarak geldi bana ov testi uğraştırıyor bu öyle değil canım ama ateş ölçerin dijital olmalı kuzum
kuzum ya dün çok kötüydüm boynumu tutamıyordum bugün biraz daha iyiyim hamdolsunkız anacım tereyağı pekmez bile fayda etmedi bana ne ağır grip olmuşum öyleeeeee sen nasılsın canımmmmmmmmm
sanada canımhayirli cumalar arkadaslar
Cok sevindm ablaa gozumuz aydinnn
cnm çok sevindim eh bişeyin yokmuş şükür yaaa
stres olmamamaya çalış cnm aman kötü bişey olmasında
evet canım adetinib ilk günü başlıyorsun 6-8 arası ben saati 8 e kuruyorum ölçüyorum kolay ya stres yapmaya gerek yok en kolay yöntem olarak geldi bana ov testi uğraştırıyor bu öyle değil canım ama ateş ölçerin dijital olmalı kuzum
kuzum ya dün çok kötüydüm boynumu tutamıyordum bugün biraz daha iyiyim hamdolsunkız anacım tereyağı pekmez bile fayda etmedi bana ne ağır grip olmuşum öyleeeeee sen nasılsın canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?