Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

anladım canım katardamı aldın?
yükselir canım bizimki kaçiboynuzu suyuylada yükselmişti...devam et canım

amin inş.anladım canım..ne bileyim yaa insanı daha çok strese sokmazmı.:26:bide adetliykenmi başlanıyor

Esra ablacim hayirli haberlerinle bekliyoruz seni insaallah guzel haber vercen bize moralini yuksek tut guzel seyler dusun guzel olsun insaallah

sağol canım
merak etme temiz çıktı sonuçlarım
kanamanın sebebinin stres kökenli olduğuna karar verdi doktor

sağol canım
cnm çok sevindim eh bişeyin yokmuş şükür yaaa
stres olmamamaya çalış cnm aman kötü bişey olmasında

hayırlı,mutlu,huzurlu,bol keyifli bir cuma olsun

cumanız mübarek olsun canlar

pofuduuukkkk nerelerdesin sen bakimm

Son düzenleme:
hicraaaaannnn kaçta gidiyosun bebeciki görmeye.:13::13::13:

hemen yaz detayları ok

amin inş.anladım canım..ne bileyim yaa insanı daha çok strese sokmazmı.:26:bide adetliykenmi başlanıyor
evet canım adetinib ilk günü başlıyorsun 6-8 arası ben saati 8 e kuruyorum ölçüyorum kolay ya stres yapmaya gerek yok en kolay yöntem olarak geldi bana ov testi uğraştırıyor bu öyle değil canım ama ateş ölçerin dijital olmalı kuzum

sağol canım
çok şükür canım neymiş stres yasakmışşşşşşşşşşş
pofuduuukkkk nerelerdesin sen bakimm

kuzum ya dün çok kötüydüm boynumu tutamıyordum bugün biraz daha iyiyim hamdolsunkız anacım tereyağı pekmez bile fayda etmedi bana ne ağır grip olmuşum öyleeeeeesen nasılsın canımmmmmmmmm

Nasil oldun simdi iyimisinn

öyle diyosan doğrudur canım sonuçta bi zararı yok...inş.işe yararda kalırsın bu ay:13:

anladım canım geçmiş olsun dikkat et valla hayret yaa o pekmez de fayda etmediyse yani......
iyyim canım yaa işte ne olsun bol koşturmaca var bende

yarın karamanda ablamız var orya gidecez pazar gece döneriz yani 2 gün yokum kızlar bilginiz olsun

kızzzz hicraaaannnnnn nerelerdesin yaaa gelmedinmi dr dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…