sanada canım
çok sağol bitanem eksik olma iyiyim şükür
sen nasılsın
Slm canlarimmm biz geldik eve bi saat ince girdim geberiyorum yorgunluktan...
Sabah 9.30da evden ciktim 11de dr un muayenesideydim 2de muayene oldum bir bucuk dakika muayene etti ensesine bakti kalp atisini dinletti arayi kapatmis dedi bebek bu arada uyuyordu hic hareket etmedi neyse bu arada babamiz videoya cekiyordu saf kocisim kaydetmeden cikmis neyse dr bekledik odasinda saat 4.30da bizi tip fakultesine ikili teste gonderdi elime bi not yazip kan alsinlar dedi gittim hast gittim hic kimse kalmamis ordan oraya kosturdular beni mesai saatini doldurmak icin nerdeyse aglayacaktim anlayacaginiz devlette olmadı isimiz.... saat 5.30oldu özel bi hast soralim dedik nöbetçi kadın doğumcu varmış giriş yaptılar hemen durumu anlattık tekrar muayeneye aldi 5dk muayene etti herseyini arintili bi sekilde anlatti bizim tembel teneke yine uyuyordu oksur dedi oksurdum uyanmadi kuvvetli öksür dedi oksurdum uyandi sipammm eli kolu bacaklari hareket etti offf bi rahat birakin dersesine kicini dondu yatti:) bu dunyanin en harika seyiiiii rabbim herkese nasip etsin diye dua ettim o anlarda... Babamiz bu sefer güzelce videoya çekmiş yasasinnnnnense kalinligimiz dr n biri 1.5mm dedi digeri 1.2. Dedi burun kemigi oluşmuş nazal kemik mi dedi ne dedi anlamadım o var dedi her sey yolunda çok şükür.... Biliyorum çok uzun yazdım ama sevincimi sizle paylasayim dedim okudugunuz için teşekkür ederim hee iki dr da cinsiyeti belli olmamış daha dedi
Sabah 9.30da evden ciktim 11de dr un muayenesideydim 2de muayene oldum bir bucuk dakika muayene etti ensesine bakti kalp atisini dinletti arayi kapatmis dedi bebek bu arada uyuyordu hic hareket etmedi neyse bu arada babamiz videoya cekiyordu saf kocisim kaydetmeden cikmis neyse dr bekledik odasinda saat 4.30da bizi tip fakultesine ikili teste gonderdi elime bi not yazip kan alsinlar dedi gittim hast gittim hic kimse kalmamis ordan oraya kosturdular beni mesai saatini doldurmak icin nerdeyse aglayacaktim anlayacaginiz devlette olmadı isimiz.... saat 5.30oldu özel bi hast soralim dedik nöbetçi kadın doğumcu varmış giriş yaptılar hemen durumu anlattık tekrar muayeneye aldi 5dk muayene etti herseyini arintili bi sekilde anlatti bizim tembel teneke yine uyuyordu oksur dedi oksurdum uyanmadi kuvvetli öksür dedi oksurdum uyandi sipammm eli kolu bacaklari hareket etti offf bi rahat birakin dersesine kicini dondu yatti:) bu dunyanin en harika seyiiiii rabbim herkese nasip etsin diye dua ettim o anlarda... Babamiz bu sefer güzelce videoya çekmiş yasasinnnnnense kalinligimiz dr n biri 1.5mm dedi digeri 1.2. Dedi burun kemigi oluşmuş nazal kemik mi dedi ne dedi anlamadım o var dedi her sey yolunda çok şükür.... Biliyorum çok uzun yazdım ama sevincimi sizle paylasayim dedim okudugunuz için teşekkür ederim hee iki dr da cinsiyeti belli olmamış daha dedi
rabbim pofudugumada yasatacak inss canimmmm benim inaniyorum ben :16
belli canim boy boy resmi var
belli canim boy boy resmi varozeldekinin.cihazi ii degilmis pek... Ahhh bu ali hoca mahvetti bizi... Esim isyan bayraklarini cekti gelmicem bi daha dedi fatmaya.... Medlineye gittik canim fuat demir dr adi cok ilgiliydi yaa
simdi babamız yanımız da yarın çeker koyarım
simdi babamız yanımız da yarın çeker koyarımniye gelmeyeceksiniz falan dedi esim anlatti dr n odasinda beklerken geldi son kes otur bakalım o koltukta doya doya esin gelmeyecekmis bi daha dedi... Dr icerde paradan bahsetmedi biz o sinirle bi daha gelmeyecez die cikip gidiomus arkamizdan seslendiler randevu almayacak misiniz die alalım dedik bi sorun cikarsa die parayida ödedik çıktık 80tl bugün baya masraf yaptık
yok canim fatma hanım dedi
sen ablana mi gidion kizz su günlerde yapılacak şey mi bu
sen ablana mi gidion kizz su günlerde yapılacak şey mi buotur evinde işini gor
amann bir ay olsada bi daha mi tövbe yine büyük konuşmuyorum ama....
him bu arada geçmiş olsun görümcene neyi vardı
hadi bakalım canım devam mademcok sukur iyiyim ablacim saolasin aynen devamm
aminnnn canim.ins....sizede bol bol dua ettim
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
- YASEMIN_84
- ROSE3507
- GAYEBKCI
YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
aminnnn canim.ins....sizede bol bol dua ettimdarısı başına ins
huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?