Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Slm canlarimmm biz geldik eve bi saat ince girdim geberiyorum yorgunluktan...
Sabah 9.30da evden ciktim 11de dr un muayenesideydim 2de muayene oldum bir bucuk dakika muayene etti ensesine bakti kalp atisini dinletti arayi kapatmis dedi bebek bu arada uyuyordu hic hareket etmedi neyse bu arada babamiz videoya cekiyordu saf kocisim kaydetmeden cikmis neyse dr bekledik odasinda saat 4.30da bizi tip fakultesine ikili teste gonderdi elime bi not yazip kan alsinlar dedi gittim hast gittim hic kimse kalmamis ordan oraya kosturdular beni mesai saatini doldurmak icin nerdeyse aglayacaktim anlayacaginiz devlette olmadı isimiz.... saat 5.30oldu özel bi hast soralim dedik nöbetçi kadın doğumcu varmış giriş yaptılar hemen durumu anlattık tekrar muayeneye aldi 5dk muayene etti herseyini arintili bi sekilde anlatti bizim tembel teneke yine uyuyordu oksur dedi oksurdum uyanmadi kuvvetli öksür dedi oksurdum uyandi sipammm eli kolu bacaklari hareket etti offf bi rahat birakin dersesine kicini dondu yatti:) bu dunyanin en harika seyiiiii rabbim herkese nasip etsin diye dua ettim o anlarda... Babamiz bu sefer güzelce videoya çekmiş yasasinnnnn ense kalinligimiz dr n biri 1.5mm dedi digeri 1.2. Dedi burun kemigi oluşmuş nazal kemik mi dedi ne dedi anlamadım o var dedi her sey yolunda çok şükür.... Biliyorum çok uzun yazdım ama sevincimi sizle paylasayim dedim okudugunuz için teşekkür ederim hee iki dr da cinsiyeti belli olmamış daha dedi

ay canım yaaaaaa nasıl duygulandım kızzzz sanki benmişim gibiiiiiiiiiigözün aydın canım herşeyi normalmiş kuzucuğunun maşallah onaaaaaaaaaaaa

KIZZZ eli kolu bellimi anaaammmm ancak erkek çocuk bu kadar çabuk oluşuyor ben sana diyim...tabi istisnalarda olabilir....:13::13::13:

çoook sevindim canım yaa iy yapmışsın özele gitmekle:13:
hangi has.ye gittin canım:26:

kızz hicran videoyu yada resimlrden buraya eklesene bi bakimm

belli canim boy boy resmi var ozeldekinin.cihazi ii degilmis pek... Ahhh bu ali hoca mahvetti bizi... Esim isyan bayraklarini cekti gelmicem bi daha dedi fatmaya.... Medlineye gittik canim fuat demir dr adi cok ilgiliydi yaa

belli canim boy boy resmi var ozeldekinin.cihazi ii degilmis pek... Ahhh bu ali hoca mahvetti bizi... Esim isyan bayraklarini cekti gelmicem bi daha dedi fatmaya.... Medlineye gittik canim fuat demir dr adi cok ilgiliydi yaa

koy annesi resimleri koyda teyzeleri görsün sıpacığıfatmaya değil hocaya söylenecek canımfatmaya diyolar,gelmeyin napim diyor

anladım canım özel daha iy hamileyken ya

simdi babamız yanımız da yarın çeker koyarım niye gelmeyeceksiniz falan dedi esim anlatti dr n odasinda beklerken geldi son kes otur bakalım o koltukta doya doya esin gelmeyecekmis bi daha dedi... Dr icerde paradan bahsetmedi biz o sinirle bi daha gelmeyecez die cikip gidiomus arkamizdan seslendiler randevu almayacak misiniz die alalım dedik bi sorun cikarsa die parayida ödedik çıktık 80tl bugün baya masraf yaptık

hocamı dedi eşin bi daha gelmiyecekmiş diye:26:

ne zaman verdi diğer randevuyu?
masrafsız bebek olmuyor canım yaa rabbim sağlık versinözel ne kadar aldı

sen ablana mi gidion kizz su günlerde yapılacak şey mi bu otur evinde işini gor

11.şubat yine yakınmış 1 ay

kız napıyım ne kadar kendime dikkat edeyim desem o kadar çok yoğun geçiyor,bazen nasıl yetişeceğimi şaşırıyorum

ameliyat olacak canım olmadan gelin yanımda olun dedi..kendi ablam değil eşimin ablası canım...yapcak bişey yokk..

zaten hocada eşimin yanında normal hayata devam yatmaya gerek yok diyince eşimde şimdi diyor işte alakası yokmuş koca prof.tan iyimi bilecez

cok sukur iyiyim ablacim saolasin aynen devamm
hadi bakalım canım devam madem
nasıl şimdi sende durum adet filan ne zaman beklemektesin

canım çok sevindim sağlıklı olmasına bebeğinn
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın

merhaba arkadaşlar bende yeniyim bu klüpte bende hamile kalamadım 1,5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…