Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

rabbim pofudugumada yasatacak inss canimmmm benim inaniyorum ben :16
inşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallahhhhhhhhh
canım aşılama ne zaman olacaksın kız?yada sadece çalışacak mısınız kuzum?çalışmaya dikkat et canım görümcene ne oldu anacım geçmiş olsun
slm cnm bu klüpte yeniyim ben aranıza katıldım

hoşgeldin canım aramıza kendinde bahset bakem bizene kadarlık evlisin?bebişin neden olmuyor canım?buarada yardımcı oluruz sana rabbim fazla bekletmesin inşallah

hoşbulduk canım ya biraz acemiyim nerden girip nerden çıktığım belli dğl :))) 1,5 yıllık evliyim ilk iki ay korunduk sonra bıraktık bktım olmuyo doktora gittim fsh ve prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaçla düzeldi yine olmadı bu sefer serophone verdi yumurtlama oluyo herşey yolunda gözüküo ama olmuo bu ay yine serophone kullandm ve ovitrelle vuruldum beklemedeymm

hadi bakalım canım devam madem
nasıl şimdi sende durum adet filan ne zaman beklemektesin

canım çok sevindim sağlıklı olmasına bebeğinn
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın

Gecen ay 29 da geldi bakalim bu ay nasil olck ama kesin yine oynar gripten dolayi ilac ictim baslarda hayirlisi artik.halamin gelini var cok seviom onu oda beni gecen anneme gttgmde onada ugrdim bi kitaP hediye etti her anneye lazim die orda bitakim dualar var onlari yapiorum bazilarini

Canim. Cok mutlu oldum senin adina guzel seyler yasamssin darisi isteyen herkesin basina bizimde ins

anladım canım rabbim fazla bekletmez inşallah bizleri......çalışmalarınız bitti mi beklenen regl ne zaman hadi bakalım hayırlısı

anladım canım rabbim fazla bekletmez inşallah bizleri......çalışmalarınız bitti mi beklenen regl ne zaman hadi bakalım hayırlısı

yok çalışmalara devam :) geçtiğimz çarşamba günü oldum iğnemi geçen ayda olmştm işe yaramadı çok kafama takıyodum buraya üye oldum belki kafam dağılır die Allah hepimizn yardmcısı olsun

hadi bakalım hayırlısı olsun canım bende 4 yıldır istiyorum rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhh

anammmmmmmmmmmm kuzum kuzum yesin teyzesi onuuuuuuuuuuuu

hımmm anladım canım
et tabi duanı sen canım
yer gök dua ile
benimde ara kanama oldu ya iyce karıştı tarihler filan sorma

hoşgeldin aramıza canım nasılsın
takamamak elde değil ama streste olmama sebeplerinden birisi

hoşbulduk canım malesef her ay yeni bir umut oluyo tabi allahtan ümit kesilmez .. stres hormonlarımıda etkiliyo malesef prolaktin ve fsh ile başım dertte

canım elbette zor ama ne kadar rahat hissedersen o kadar çabuk hamile kalırsın
kaç yaşındasın sen ne zamndır evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…