inşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhrabbim pofudugumada yasatacak inss canimmmm benim inaniyorum ben :16
canım aşılama ne zaman olacaksın kız?yada sadece çalışacak mısınız kuzum?çalışmaya dikkat et canım görümcene ne oldu anacım geçmiş olsun11.şubat yine yakınmış 1 ay
kız napıyım ne kadar kendime dikkat edeyim desem o kadar çok yoğun geçiyor,bazen nasıl yetişeceğimi şaşırıyorum
ameliyat olacak canım olmadan gelin yanımda olun dedi..kendi ablam değil eşimin ablası canım...yapcak bişey yokk..
zaten hocada eşimin yanında normal hayata devam yatmaya gerek yok diyince eşimde şimdi diyor işte alakası yokmuş koca prof.tan iyimi bilecez
slm cnm bu klüpte yeniyim ben aranıza katıldım
inşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallahhhhhhhhh
canım aşılama ne zaman olacaksın kız?yada sadece çalışacak mısınız kuzum?çalışmaya dikkat et canım görümcene ne oldu anacım geçmiş olsun
hoşgeldin canım aramıza kendinde bahset bakem bizene kadarlık evlisin?bebişin neden olmuyor canım?buarada yardımcı oluruz sana rabbim fazla bekletmesin inşallah
hadi bakalım canım devam madem
nasıl şimdi sende durum adet filan ne zaman beklemektesin
canım çok sevindim sağlıklı olmasına bebeğinn
inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın
Slm canlarimmm biz geldik eve bi saat ince girdim geberiyorum yorgunluktan...
Sabah 9.30da evden ciktim 11de dr un muayenesideydim 2de muayene oldum bir bucuk dakika muayene etti ensesine bakti kalp atisini dinletti arayi kapatmis dedi bebek bu arada uyuyordu hic hareket etmedi neyse bu arada babamiz videoya cekiyordu saf kocisim kaydetmeden cikmis neyse dr bekledik odasinda saat 4.30da bizi tip fakultesine ikili teste gonderdi elime bi not yazip kan alsinlar dedi gittim hast gittim hic kimse kalmamis ordan oraya kosturdular beni mesai saatini doldurmak icin nerdeyse aglayacaktim anlayacaginiz devlette olmadı isimiz.... saat 5.30oldu özel bi hast soralim dedik nöbetçi kadın doğumcu varmış giriş yaptılar hemen durumu anlattık tekrar muayeneye aldi 5dk muayene etti herseyini arintili bi sekilde anlatti bizim tembel teneke yine uyuyordu oksur dedi oksurdum uyanmadi kuvvetli öksür dedi oksurdum uyandi sipammm eli kolu bacaklari hareket etti offf bi rahat birakin dersesine kicini dondu yatti:) bu dunyanin en harika seyiiiii rabbim herkese nasip etsin diye dua ettim o anlarda... Babamiz bu sefer güzelce videoya çekmiş yasasinnnnnense kalinligimiz dr n biri 1.5mm dedi digeri 1.2. Dedi burun kemigi oluşmuş nazal kemik mi dedi ne dedi anlamadım o var dedi her sey yolunda çok şükür.... Biliyorum çok uzun yazdım ama sevincimi sizle paylasayim dedim okudugunuz için teşekkür ederim hee iki dr da cinsiyeti belli olmamış daha dedi
aminn canim beklemek ne bilirim o yüzden o anlarda hep dua ettim canlarimada nasip et die...
hoşbulduk canım ya biraz acemiyim nerden girip nerden çıktığım belli dğl :))) 1,5 yıllık evliyim ilk iki ay korunduk sonra bıraktık bktım olmuyo doktora gittim fsh ve prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaçla düzeldi yine olmadı bu sefer serophone verdi yumurtlama oluyo herşey yolunda gözüküo ama olmuo bu ay yine serophone kullandm ve ovitrelle vuruldum beklemedeymm
anladım canım rabbim fazla bekletmez inşallah bizleri......çalışmalarınız bitti mi beklenen regl ne zaman hadi bakalım hayırlısı
yok çalışmalara devam :) geçtiğimz çarşamba günü oldum iğnemi geçen ayda olmştm işe yaramadı çok kafama takıyodum buraya üye oldum belki kafam dağılır die Allah hepimizn yardmcsı olsun
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bende 4 yıldır istiyorum rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhhyok çalışmalara devam :) geçtiğimz çarşamba günü oldum iğnemi geçen ayda olmştm işe yaramadı çok kafama takıyodum buraya üye oldum belki kafam dağılır die Allah hepimizn yardmcısı olsun
Miyabaaaa
hadi bakalım hayırlısı olsun canım bende 4 yıldır istiyorum rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhh
anammmmmmmmmmmm kuzum kuzum yesin teyzesi onuuuuuuuuuuuu
Gecen ay 29 da geldi bakalim bu ay nasil olck ama kesin yine oynar gripten dolayi ilac ictim baslarda hayirlisi artik.halamin gelini var cok seviom onu oda beni gecen anneme gttgmde onada ugrdim bi kitaP hediye etti her anneye lazim die orda bitakim dualar var onlari yapiorum bazilarini
yok çalışmalara devam :) geçtiğimz çarşamba günü oldum iğnemi geçen ayda olmştm işe yaramadı çok kafama takıyodum buraya üye oldum belki kafam dağılır die Allah hepimizn yardmcısı olsun
hoşgeldin aramıza canım nasılsın
takamamak elde değil ama streste olmama sebeplerinden birisi
Miyabaaaa
hoşbulduk canım malesef her ay yeni bir umut oluyo tabi allahtan ümit kesilmez .. stres hormonlarımıda etkiliyo malesef prolaktin ve fsh ile başım dertte
canım elbette zor ama ne kadar rahat hissedersen o kadar çabuk hamile kalırsın
kaç yaşındasın sen ne zamndır evlisin
24 yaşındayım canm 1,5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?