Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

evet cok kötü benim migdem bulanıyor içtikten sonra ama etkili ben bugun 2. günü ve akıntımın rengi koyulaştı saracoglu akıntının artması ve koyulaşması olumlu etkili olduğu anlamına gelirmiş...

Hoş geldin canım insl uğurlu gelir topic sana :)) hepimize :)) böyle umutlu olman cok güzel :) insl en kısa zamanda gelir meleği. . Bu ay senin batasica batın gelmez insl :))

iyiiym canım sen nasılsın kzılarr bende yarından itibaren salıya kadar yokum çok kaynatmayın yokluğumdaaklım sizde kalmasın
Tuzlugum sen nereye gidiosun kız hepiniz terkettiniz buralariiiiiiii (

bibiğiiiiimmmmm sen böyle dedikten sonra ben gider miyim heeç

kızlar ya yeni bişi daha duydum gebelikle ilgili ama süülesemmi bilememdim şimdi yine üstüme atlarsınız diye tırsıyorum

ya başka bi sayfada okudum biri nefesini içine çekip elini yumurtalıklarına koymuş eğer ses gelirse hamilesin gelmezse değilsinmiş, kız yapmış ses gelmiş meger hamileymiş ben yaptım gelmedi hamile değilim
buydu duyduğum asel le hicran beni kesicek:26: didem kurtar beni

ben direk lavaboya koştum asla yapamam bi daha

Kız sen bu kadar stres yapma bazı şeyler mantıklı ama bu bana acayip k komik ve saçma geldi
Bi an umutlandım ben de soğan yerine başka bisey buldun bana diye puffff

Kız sen bu kadar stres yapma bazı şeyler mantıklı ama bu bana acayip k komik ve saçma geldi
Bi an umutlandım ben de soğan yerine başka bisey buldun bana diye puffff

hicoş son cumlene cok güldüm sana soğan yerine bişey buldum elbette hayatım incir kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…