ayy hiç de çekilmez şimdikv
Ay doğru bide adet oldum ta akşama sorgu var uffff
sende boşver hicran hiç sallama
İlk kez mi yaptın sen canım
Kizlar bu soğan suyunu nasıl içtiniz ben yarim bardakta gittim hiç bu kadar iğrenç olabileceğini düşünmüyordum ben yapamadım offfff içim dışına cıktı kızlar size madalya takmak lazım valla helal olsun
önce kendimden bahsedeyim..28 yaşındayım 170 boy 63 kilo:) 8 ay 15 günlük evliyim.evleneli hiç korunmadım 3.ay biterken dr a gittim.pko lu olabilirsin dedi.tahlil falan yaptı çok anormal değil dedi yolladı.2ay snra gel dedi gittim klomen başladı..olmadı iki ay kullandım buay hiç bişe almadım..dinlendim ocak 25 şubat 26 da oldum buayda 30 yada 31 die heasaplıyorum gelmeyesice bat tarihimi...her ay umutla ve umutsuzca yalancı hamilelik belirtileriyle yaşıyorum bir gün gerçekten meleğim bana gelecek inanıyorum ..hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlar sahibi oluruz inş
Tuzlugum sen nereye gidiosun kız hepiniz terkettiniz buralariiiiiiiiiyiiym canım sen nasılsın kzılarr bende yarından itibaren salıya kadar yokum çok kaynatmayın yokluğumdaaklım sizde kalmasın
Hoş geldin canım insl uğurlu gelir topic sana :)) hepimize :)) böyle umutlu olman cok güzel :) insl en kısa zamanda gelir meleği. . Bu ay senin batasica batın gelmez insl :))
Tuzlugum sen nereye gidiosun kız hepiniz terkettiniz buralariiiiiiii(
kızlar ya yeni bişi daha duydum gebelikle ilgili ama süülesemmi bilememdim şimdi yine üstüme atlarsınız diye tırsıyorum
evet cok kötü benim migdem bulanıyor içtikten sonra ama etkili ben bugun 2. günü ve akıntımın rengi koyulaştı saracoglu akıntının artması ve koyulaşması olumlu etkili olduğu anlamına gelirmiş...
kızlar ya yeni bişi daha duydum gebelikle ilgili ama süülesemmi bilememdim şimdi yine üstüme atlarsınız diye tırsıyorum
ya başka bi sayfada okudum biri nefesini içine çekip elini yumurtalıklarına koymuş eğer ses gelirse hamilesin gelmezse değilsinmiş, kız yapmış ses gelmiş meger hamileymiş ben yaptım gelmedi hamile değilim
buydu duyduğum asel le hicran beni kesicek:26: didem kurtar beni
Kız sen bu kadar stres yapma bazı şeyler mantıklı ama bu bana acayip k komik ve saçma geldi
Bi an umutlandım ben de soğan yerine başka bisey buldun bana diye puffff
hicoş son cumlene cok güldüm sana soğan yerine bişey buldum elbette hayatım incir kürü
Valla mi kisssds
hicoş son cumlene cok güldüm sana soğan yerine bişey buldum elbette hayatım incir kürü
Kisss ben de soğan kuru ile bayılıyordum az dahaAlemsiniz kızlar yaa bayılıyorum size beeen:))
eveet bebeeğim...
Kisss ben de soğan kuru ile bayılıyordum az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?