Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

annaaam yeni gelinsin sen daha canım
olur inşallah üzülme birazcık zamana bırak
hormonlardan başka bi sıkıntınız varmı eşinin ya da senin

yok canım allaha şükür benm yumurtalıklarımn çok iyi oldğnu söylüyo doktor hormonlar zayıflatmamş ama gel görkiii yok olmuyo işte ama stresle alakalı oldğnu düşünüyorum.. yeni gelinm ama bu düşünce beni eskitti canm.. senn neyin var hiç çocğun var mı

canım kesinlikle stres sıkıntı yapma akışına bırak
daha çok gençsin üstelik yei evlisin
bu kadar yormasan kendini olacak belki
yok canım ya benimde yok hiç 10 yıllık evliyim ben 31 yaşımdayım
eeşim varikosel hastası amliyat oldu 2 ay önce beklemedeyiz

çok sağol canım.. sizede çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer ve en kısa zaman rabbim çocuk nasip etsin hepimize

kızlarrrrrrr hepinizin mevlit kandili mübarek olsun.....rabbim herşeyi gönlünüze göre versin önce hepimize hayırlı,sağlıklı bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhhh

Canlarimmmm kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin insss kimin gonlunden ne geçiyorsa onu versin

amin canım inşallah rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin

Canlarimmmm kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin insss kimin gonlunden ne geçiyorsa onu versin

hayırlı kandiller arkadaşlar.allah tüm dualarımızı kabul etsin

amin bayanlarrabbim hepimize minik minik topaç gibi bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhicranıma da hayırlı doğum nasip etsin

Kizkardeslerim benide alin araniza gecen ay itibariyle çalismalara basladik bu ay tahmini yumurtlama dönemlerini kaçirmadik bildiğimiz bi sorunumuz yok adetlerimde düzenli gerisi rabbimin mucizesii bu arada kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun inşallaaah

pofudukum ben aşılama olmıyacam canım sadece çalışma var
kızz göğüste kitle çıktı bide guatr nodül varmış onlara biobsi yapılacak

amaannn bu kk ya ne olmuş yine..beğen butonu bi tuhaf..isimlerin altında bi yeşil nokta..ne işe yaradığını bilen varmı kızlar:26:

bende kandilinizi kutluyorum kızlarbolll boooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll dua edelim birbirimize hep söylediğim gibi bu çoook önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…