annaaam yeni gelinsin sen daha canım
olur inşallah üzülme birazcık zamana bırak
hormonlardan başka bi sıkıntınız varmı eşinin ya da senin
yok canım allaha şükür benm yumurtalıklarımn çok iyi oldğnu söylüyo doktor hormonlar zayıflatmamş ama gel görkiii yok olmuyo işte ama stresle alakalı oldğnu düşünüyorum.. yeni gelinm ama bu düşünce beni eskitti canm.. senn neyin var hiç çocğun var mı
canım kesinlikle stres sıkıntı yapma akışına bırak
daha çok gençsin üstelik yei evlisin
bu kadar yormasan kendini olacak belki
yok canım ya benimde yok hiç 10 yıllık evliyim ben 31 yaşımdayım
eeşim varikosel hastası amliyat oldu 2 ay önce beklemedeyiz
çok sağol canım.. sizede çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer ve en kısa zaman rabbim çocuk nasip etsin hepimize
amin canım sende topiğimizin üyesisin artık
her zaman bekleriz gel konuşuruz rahatlarız
ken iyi bak şimdilik
Hepinize çok teşekkür ettik optuk teyseler
kızlarrrrrrr hepinizin mevlit kandili mübarek olsun.....rabbim herşeyi gönlünüze göre versin önce hepimize hayırlı,sağlıklı bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhhh
kızlarrrrrrr hepinizin mevlit kandili mübarek olsun.....rabbim herşeyi gönlünüze göre versin önce hepimize hayırlı,sağlıklı bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhhh
amin canım inşallah rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin
Canlarimmmm kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin insss kimin gonlunden ne geçiyorsa onu versin
hayırlı kandiller arkadaşlar.allah tüm dualarımızı kabul etsin
ayyy inss aminnnn
inşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallahhhhhhhhh
canım aşılama ne zaman olacaksın kız?yada sadece çalışacak mısınız kuzum?çalışmaya dikkat et canım görümcene ne oldu anacım geçmiş olsun
hoşgeldin canım aramıza kendinde bahset bakem bizene kadarlık evlisin?bebişin neden olmuyor canım?buarada yardımcı oluruz sana rabbim fazla bekletmesin inşallah
arr canım ne yaptın nasılsın ne zamandır yoktum ben
Miyabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?