Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ayyy çok geçmis olsun ins temiz çıkar sonucları....

Buyumus essek sipam yaaa

Seninde kandilin mübarek olsun tekrar

sağol canım inş.. valla kızz hem kalp atışı hem kendini gördün ne güzell

sen telsen giriyosun yaa sitedeki değişkliği fark ediyomusun canım? beğen butonu bi sağda bi olda bazısında hiç yok
bide şu yeşil noktaya taktım neki o yaa

herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize Allah önce sağlık sonrada sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere..AMİN.

pofudukum ben aşılama olmıyacam canım sadece çalışma var
kızz göğüste kitle çıktı bide guatr nodül varmış onlara biobsi yapılacak
çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmm
yeşil nokta kkya ilk kayıt olduğun zaman için yapılmış canım ama bir işe yaradığı söylenemezyeni beğen butonunu da pek sevmedim ben eskisi daha iyiydi beeeeeeeeeeeeee.....sizlere bakıp çıkayım dedim kuranı kerim okuyacağım inşallah sonra bol bol duaaaaa hepimizeeeee
herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize Allah önce sağlık sonrada sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere..AMİN.
amin canım aminnnnnnnnnnn

seninde kandlin mübarek olsun canım .... dua ettim hepimze Allah kabul etsin inşallahhh !!!!!

selam pofudukcum nasılsın ?nasıl gidiyor

amin canım inşallah rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin

selam canım görüşmeyeli nasılsın iyi misin ?????nasıl gidiyor hayat ????
benim bu ayda olmadı önümüzdeki ay iğneye başlıyorum nasipse..........

kızlarrr nerelerdesiniz ??????huhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

selam canım görüşmeyeli nasılsın iyi misin ?????nasıl gidiyor hayat ????
benim bu ayda olmadı önümüzdeki ay iğneye başlıyorum nasipse..........

canım benim iyiyim şükür işte bu ay benim ara kanama oldu
ilaçla durdurdu doktor
şimdi adet filan karıştı iyce bende bilmiyorum nedir ne değildir
önümüzdeki ay aşılamamı olcan canım sen

ilaçla durdurdu doktor
canım aşılama ile ilgili kafana takılan birşey olursa bana sorabilirsin canım
seninde kandlin mübarek olsun canım .... dua ettim hepimze Allah kabul etsin inşallahhh !!!!!

selam pofudukcum nasılsın ?nasıl gidiyor

nolsun canım bu halimize şükür...sen nasılsın canım aşılama için mi iğneye başlayacaksın canım hakkında hayırlısı....bende bu ay birşey yapmadım canım ateş ölçme yöntemi ve kür yaptım bu ayda olmazsa yine bana aşılama yolu gözüküyor canım ya rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize inşallah

şükür canı şkür!!! yok aşılama değil canım yumoş büyütücü iğne klomen gibi ama iğnesi öyle düüşün yarın gideceğim doktora eğer büyümediyse yumolar hala ya aşılama yada iğne bakalım yarın belli olacak yarın büyük gün benim için anlayacağın tatlım...
kürler bana yaramadı ateş ölçmeyide hiç denemedim doktor kontrolündeyim zaten diye ... hakında hayırlısı olsun canım hayırsızı olmasın bu kadar bekledik değsin inşallahhh....dua eettim dün gece hepimiz için rabbim kabul etsin sesimizi duysun inşallahhh

senn ne problemn var canm neden olmuyo ?

canım benim sorun büyük bana göre pko var regl olamıoyorum ilaçsız kilom var varda var yani canım ...büyümüyor iki aydır yumoşlarım yumoş büyüütücü iğneye geçeğiz yada aşılamaya yarın belli olacak herşey...

ilaçla durdurdu doktor

Allah iyilik versin canım benimde ara kanamam olmuştu ama bir problem olmadı tekrar yaşamadım... yarın belli olacak canım aşılama yada yumoş büyütücü iğne olacağım....

anladım canım yarın çok güzel geçer inşallah....amin canım rabbim fazla bekletmesin inşallahhhhhhh

canım aşılama ile ilgili kafana takılan birşey olursa bana sorabilirsin canım

h

canım eşim ameliyat olalı tam 60 gün olldu
bir a sonra test vercek
onan sora karar vercez bakalım sonuçlara göre yani
canım özel hastanede aşılama ücretleri ne kadarki acaba araştırıyorumda
sen ne zaman oduydun aşılama hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…