mrb canım hg aramıza ins su mübarek günün hurmetine rabbim gönlümüzden geçeni versin
ayyy çok geçmis olsun ins temiz çıkar sonucları....
ayyy çok geçmis olsun ins temiz çıkar sonucları....
Buyumus essek sipam yaaa
Seninde kandilin mübarek olsun tekrar
duydum valla el kol bacak hareketlerini gördüm kalp atışını duydum çok güzeldi
çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmpofudukum ben aşılama olmıyacam canım sadece çalışma var
kızz göğüste kitle çıktı bide guatr nodül varmış onlara biobsi yapılacak
yeşil nokta kkya ilk kayıt olduğun zaman için yapılmış canım ama bir işe yaradığı söylenemezamaannn bu kk ya ne olmuş yine..beğen butonu bi tuhaf..isimlerin altında bi yeşil nokta..ne işe yaradığını bilen varmı kızlar:26:
bende kandilinizi kutluyorum kızlarbolll boooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll dua edelim birbirimize hep söylediğim gibi bu çoook önemli
amin canım aminnnnnnnnnnnherkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize Allah önce sağlık sonrada sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere..AMİN.
herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize Allah önce sağlık sonrada sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere..AMİN.
çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmm
yeşil nokta kkya ilk kayıt olduğun zaman için yapılmış canım ama bir işe yaradığı söylenemezyeni beğen butonunu da pek sevmedim ben eskisi daha iyiydi beeeeeeeeeeeeee.....sizlere bakıp çıkayım dedim kuranı kerim okuyacağım inşallah sonra bol bol duaaaaa hepimizeeeee
amin canım aminnnnnnnnnnn
amin canım inşallah rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin
kızlarrr nerelerdesiniz ??????huhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dualarmız kabul olsun inşallah canm :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallahhhh canım!!!!!!!!
herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize Allah önce sağlık sonrada sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere..AMİN.
selam canım görüşmeyeli nasılsın iyi misin ?????nasıl gidiyor hayat ????
benim bu ayda olmadı önümüzdeki ay iğneye başlıyorum nasipse..........
Amiiiin canimm benim inşallaahmrb canım hg aramıza ins su mübarek günün hurmetine rabbim gönlümüzden geçeni versin
canım aşılama ile ilgili kafana takılan birşey olursa bana sorabilirsin canımcanım benim iyiyim şükür işte bu ay benim ara kanama oldu
ilaçla durdurdu doktor
şimdi adet filan karıştı iyce bende bilmiyorum nedir ne değildir
önümüzdeki ay aşılamamı olcan canım sen
seninde kandlin mübarek olsun canım .... dua ettim hepimze Allah kabul etsin inşallahhh !!!!!
selam pofudukcum nasılsın ?nasıl gidiyor
canım aşılama ile ilgili kafana takılan birşey olursa bana sorabilirsin canım
nolsun canım bu halimize şükür...sen nasılsın canım aşılama için mi iğneye başlayacaksın canım hakkında hayırlısı....bende bu ay birşey yapmadım canım ateş ölçme yöntemi ve kür yaptım bu ayda olmazsa yine bana aşılama yolu gözüküyor canım ya rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize inşallah
senn ne problemn var canm neden olmuyo ?
canım benim iyiyim şükür işte bu ay benim ara kanama oldu
ilaçla durdurdu doktor
şimdi adet filan karıştı iyce bende bilmiyorum nedir ne değildir
önümüzdeki ay aşılamamı olcan canım sen
şükür canı şkür!!! yok aşılama değil canım yumoş büyütücü iğne klomen gibi ama iğnesi öyle düüşün yarın gideceğim doktora eğer büyümediyse yumolar hala ya aşılama yada iğne bakalım yarın belli olacak yarın büyük gün benim için anlayacağın tatlım...
kürler bana yaramadı ateş ölçmeyide hiç denemedim doktor kontrolündeyim zaten diye ... hakında hayırlısı olsun canım hayırsızı olmasın bu kadar bekledik değsin inşallahhh....dua eettim dün gece hepimiz için rabbim kabul etsin sesimizi duysun inşallahhh
canım aşılama ile ilgili kafana takılan birşey olursa bana sorabilirsin canım
h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?