canım benim sorun büyük bana göre pko var regl olamıoyorum ilaçsız kilom var varda var yani canım ...büyümüyor iki aydır yumoşlarım yumoş büyüütücü iğneye geçeğiz yada aşılamaya yarın belli olacak herşey...
Allah iyilik versin canım benimde ara kanamam olmuştu ama bir problem olmadı tekrar yaşamadım... yarın belli olacak canım aşılama yada yumoş büyütücü iğne olacağım....
Canlarimmmm gunaydinnn bugun evliligimin ikinci yili sizinle de paylasmak istedimmminsaallah bu ikinci yilimda ailem uc kisi olarak baslarr aminnnn hepinizi cok opuyorummm
oyyyyy ins bi daha ki evlilik yildonumunde minigin kucaginda kutlarsinizCanlarimmmm gunaydinnn bugun evliligimin ikinci yili sizinle de paylasmak istedimmminsaallah bu ikinci yilimda ailem uc kisi olarak baslarr aminnnn hepinizi cok opuyorummm
ayy bebecik uyutmuyo beni geceleriii rahim agrilarim cokk.... Bende dun bi temizlik yapim dedim mutfagi anca yaptim pertim cikti
ayy bebecik uyutmuyo beni geceleriii rahim agrilarim cokk.... Bende dun bi temizlik yapim dedim mutfagi anca yaptim pertim cikti
inşallah bende yaşamam canım uzun sürdü biraz çok yorgun ve kötüydüm
şimdi iyiyim şükür
sen bakalım ne yapcan yarın haber ver mutlaka
anladım canım yarın çok güzel geçer inşallah....amin canım rabbim fazla bekletmesin inşallahhhhhhh
hamilede olsam cat kapi biri gelecek diye korkuyorum kisss
maalesef canım haberler iyi değil eşimin spermleri yavaş hareketli çıktı ... ikimizde de sorun olduğu için aşılama yada tüp bebek dedi ! ama zaman kaybetmek istemiyorsanız tüp bebek yaptırın dedi canım çok sıkkın hala ağlıyorum inankii
canım benim eşimdede var hareket sorunu filan hemen üzülme
eşim üroloğa gitsin bazı ilaçlar verecektir
sıkma canını sakın ya hayırlısını dile
tedavi önermedimi doktor
maalesef canım haberler iyi değil eşimin spermleri yavaş hareketli çıktı ... ikimizde de sorun olduğu için aşılama yada tüp bebek dedi ! ama zaman kaybetmek istemiyorsanız tüp bebek yaptırın dedi canım çok sıkkın hala ağlıyorum inankii
hayır boşuna iğne vermiş olurum boşuna kilo alırsın dedi .... iğne vermedi .... aşılama yada tüp bebek dedi ama sizin için en iyisi tüp bebek dedi .....
canım benimde ailevi akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var 2 yıl önce doktorun biri de bana aşılama bile olmaz hemen tüp bebek demişti ama başka doktorlara gittim problem olmaz dediler.....yani biz bilemeyiz rabbim bilir bence aşılamayla da olur neden denemeyesinki:26:
canım ya ağlama her zorlukla beraber bir kolaylık var demiyor mu bir ayette....rabbim büyük mutlaka bir çıkış kapısı verecektir hepimize başka doktora gittin mi canım üzülme lütfen ya ben çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine,!!! sen elinden geleni yap gerisini rabbim bilir canım öyle diyorum bende.....
ben aşılamayla zaman kaybetmek istemihyorum neden dersen eşimin sperm kalitesinden dolayı tüp bebek yaptırmak istiyorum...
10. doktorum bu canım....... en iyi tedavi edende bu oldu iyi bir doktor !!!
tüp bebek yapan yok merkezde yaptıracağız artık......
nasılsınız bakalım nerelerdesiniz:26:
ben temizliğimi bitirdim sayılır bi banyo wc kaldı onlarıda az burda takılayım sonra yapıcam..yarın yine misafir var işte öylee.:113:
rizelim inş.bebekinle kutlamış olursun yeni yılınızı
pofudukum sağol canım benim..sen nasılsın nevar neyok?
hicraann nasıl gidiyor şeker bebecik nasıl
hayır boşuna iğne vermiş olurum boşuna kilo alırsın dedi .... iğne vermedi .... aşılama yada tüp bebek dedi ama sizin için en iyisi tüp bebek dedi .....
nasılsınız bakalım nerelerdesiniz:26:
ben temizliğimi bitirdim sayılır bi banyo wc kaldı onlarıda az burda takılayım sonra yapıcam..yarın yine misafir var işte öylee.:113:
rizelim inş.bebekinle kutlamış olursun yeni yılınızı
pofudukum sağol canım benim..sen nasılsın nevar neyok?
hicraann nasıl gidiyor şeker bebecik nasıl
Aminnn ins canim benimmoyyyyy ins bi daha ki evlilik yildonumunde minigin kucaginda kutlarsiniz:123: :123: :123: :123:
maşallah canım ya Allah bozmasın
seneye bir evlatla taçlanır inşallah evliliğin[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?