Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

peki tüp bebek düşünmezmisiniz canım eşinle
zor bir karar bilyorum ama olmazmı yani

çok zor hemde dün gece konuştuk yaza tüp bebek yaptırıyoruz inşallah...... iki embiryo istyeceğim doktordan mümkünse eğer diyeceğim ... bakalım nasip canım maddi manevi şuan yapamayız zaten.....

Allah yar ve ayardımcımız olsun caanım işimiz zor gerçekten seninde benimde rabbim verrir inşallah hayırlı bir vakitte.....
anlıyorum seni inşallah rabbim kalbinne göre verir sen temiz kalpli bir insansın ben buna inanıyorum ve rabbimin sevgili kuluyuz bence bizleride böyle sınıyor bizden daha fazla dua istiyor ondan ben ona inanıyorumm

çok zor hemde dün gece konuştuk yaza tüp bebek yaptırıyoruz inşallah...... iki embiryo istyeceğim doktordan mümkünse eğer diyeceğim ... bakalım nasip canım maddi manevi şuan yapamayız zaten.....

karar vermek başarmanın yarısıdır canım
sakın üzülme buradanda bildiğin gibi birçok kadın tüp bebekle anne oluyor
nasip inşallah gerek kalmaz
ama kalsada hayır vardır ondada merak etme

karar vermek başarmanın yarısıdır canım
sakın üzülme buradanda bildiğin gibi birçok kadın tüp bebekle anne oluyor
nasip inşallah gerek kalmaz
ama kalsada hayır vardır ondada merak etme

evet haklısın cnm bir kaç saat evvel bir tüpbebek hstanesini aradım 3.500tlye yapıyorlarmış ilaçlar hariç ilaçlarda 1000 tl yi buluyor yol parası filan derken 5000tl yi buulucak yani... haziranda nasipse inşallahh

amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 1 saat önce arkadaşımla konuştum çocukluğum hatta bebekliğimiz beraber geçti ve aynı kaderi paylaşıyoruz onunda 5,5 yıldır olmuyor 3 ay sonra tüp bebek yaptıracakmış ona da sana da tüm isteyenlere dua ediyorum....rabbim bizden daha fazla dua istiyor ve sevdiği kullarından dua istermiş sana aynen katılıyorum bende öyle düşünüyorum canım.....buarada ismim zehra sende ismini söyle istersen canım isminle dua etmek isterim sanada

hımmmmanladım canımm......hakkımızda hayırlısıı canımm......sağol alllah razı olsun tanıştığıma memnun oldum zehracım ....ismmimi manevi durumlardan dolayı yazamıyorum cnm bazı sıkıntılarım var tanıdık filan çıkar diye yazamıyorum maleseffff sağol canım dusuunmen yeterr benimmde dualarım senınle cnmm

senden de razı olsun canım eğer sorun olmazsa özelden yazabilirsin ama sen bilirsin canım.....bende nickini söyleyerek dua ederim sanaaa

haklısın canım biraz masraflı biliyorum
ama herşeyde bi hayır vardır
Allahım neler gösterir
hazirana kadar sen devam et çalışmaya doktora bakma
eşine çakşır kullandınmı canım sen ya

canım bu ne yoğunluk kız çok yorma kendini bakembende regl zamanım yaklaştı beklemedeyim canım sivilcelerim çıktı bakalım haktan hayırlısı olsun

yaa hiç sorma pfidikimmmkızz bendede şimdi şimdi ağız etrafında sivilce çıkıyor bende ilaçlardan diyodum:26:bnde ergenlikte bile olmadı çünkü.
inşaaaaaaaaalllaaaaaaaaaahhhh olmassın canım yaa..bide sen sevindir bizi

sağol canım arkadaşım inş.ne diyim yine günler yaklaştı yavaş yavaş stres te basıyor:18:

evet canım oda artk çok istiyor,heyecan yapıyor

eşinde varyaaa.....kız bebek radyasyon almaktan bi hoş olur o zaman.

ksc gün kaldı canım oyyy insss bu kez olmuştur.....

Ahh bu eslere hic dayanamiom biz aglioz edioz onlar hep iclerine atio

Ayy dun yengemle konustuk onun oglanda 2,5 aylıkken bilmis cinsiyetini ali hoca kizz benimki kizceee iyice belli oldu

canım bende 3.ay bitince gittim ali hocaya ağzı gözü burnu diye hepsini gösterdi ama cinsiyeti dememişti...4 ay bitti gittim erkek dedi
o yüzden netleşmeden demez canım...hem kız olsa ne olur yaaa çok tatlı oluyor kızlaaarrrrr .hle o elbiseler offfff

benim oğlum olduğu halde 2.de oğlan olsa bile hiçç üzülmem yeterki sağlıklı olsunn(ben ilk bebeğimi bile kız çok istemiştim)ona rağmen yani1:

14.günümdeyim canım bekliyoz bakalım...olmadıysa bu gün yarın damlar hemen

inşallah ikimiz sevindiririz canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…