inşallah ikimiz sevindiririz canımmmmmm
ah canım yıllar önce duydum ve aldım ben onu hiç demeden çayını yaptım getiriyodum iç diyodum bizimki şüpheye düştü bune sen bana ne içiriyon sigarayı bırakmak içinse boşa uğraşma ben sigarayı seviyorum diyodu
ama şimdi çok istiyor canım inş.bırakır bi ilaç kullanıyor oda öyle bi ot gibi bişey canı isteyince bi tutam ağzına atıyor.sen naptın şeker akşam kocişin kızmadı demi beklettin diye
yok canım kızmadı oda tartışma programına filan baktışimdi bırakmak istiyormuş işte canım siğara isteği alınca bir tutam ağzına da alabilir....bende anneme dedim bakalım illet sigarayı bırakması için umarım kullanır:18:
yok canım kızmadı oda tartışma programına filan baktışimdi bırakmak istiyormuş işte canım siğara isteği alınca bir tutam ağzına da alabilir....bende anneme dedim bakalım illet sigarayı bırakması için umarım kullanır:18:
çok sağol canım yaa inş.annende bıraksın mümkünse herkes bıraksın yaaahatta yasaklansın hiç satılmasın
ksc gün kaldı canım oyyy insss bu kez olmuştur.....
Ahh bu eslere hic dayanamiom biz aglioz edioz onlar hep iclerine atio
Ayy dun yengemle konustuk onun oglanda 2,5 aylıkken bilmis cinsiyetini ali hoca kizzbenimki kizceee iyice belli oldu
hayırlısı ne ise o olsun kız erkek fark etmez...... Ama insanin gönlünde yatan olsun istiyor iste ne kadar nanköruz dimi birinci ne olursa oldun ikincide olmayani istetiz
oyy 14. Gunun muuu inss bu ay bi surpriz yap bize yaaa cok mutlu olcammmmm...
yok tatlim kiza benzemio ben pipi gorunmedigi icin kiz dedim... Kiz ben sana msj attim gelmedi mi cvp gelmedi
kiz değil yani belli değil ben öyle diyorum artik.....
yok tatlim kiza benzemio ben pipi gorunmedigi icin kiz dedim... Kiz ben sana msj attim gelmedi mi cvp gelmedi
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 1 saat önce arkadaşımla konuştum çocukluğum hatta bebekliğimiz beraber geçti ve aynı kaderi paylaşıyoruz onunda 5,5 yıldır olmuyor 3 ay sonra tüp bebek yaptıracakmış ona da sana da tüm isteyenlere dua ediyorum....rabbim bizden daha fazla dua istiyor ve sevdiği kullarından dua istermiş sana aynen katılıyorum bende öyle düşünüyorum canım.....buarada ismim zehra sende ismini söyle istersen canım isminle dua etmek isterim sanada
ahh ahh bebiş icin döktügümüz paralar,cabalar .... ins.sonucu güzel olur yaww :26:
haklısın inşallah canım amiiiiinnnnnn
tatlimmmmm ilk evlat buu ve biliosun kıymetli o yüzden gerçekten önemli değil
arrrimmmmmmm mapis daminami dustunnn
kiz değil yani belli değil ben öyle diyorum artik.....
Oyyyy gozun aydinnn darisi en kisa zamanda basina insss
inşallah canım bana da buradaki bütün arkadaşlarıma da versin rabbim inşallah bizlerde o duyguyu tadabiliriztatlimmmmm ilk evlat buu ve biliosun kıymetli o yüzden gerçekten önemli değilrabbim sanada versin inss canim ennn kisa zamandaaa bunlar tatli telaslar heyecanlar
haa bende kızmış anladım canım ya
farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda tek
sağol canım kardeşimin bu ikinci olcak kısmetse
3,5 yaşında bir kızı var
inşallah canım bana da buradaki bütün arkadaşlarıma da versin rabbim inşallah bizlerde o duyguyu tadabiliriz
hayırlı olsun canım yeni bebişiniz rabbim hepimize de nasip etsin inşallah
oyy teyze olmak ne güzeldir kim bilir...
Kızlar benım 2 gün gectı regl bakalım kırmızılar gelıcekmı merak edıyorum :) dua edın hayırlısı olsunnn
Aminnnn :) sende varmı hamılelık? Merak edıyorum edıyorumda test yok şuan yarın testyapmayı dsünüyorum.. Bebeğim hıssettırmıyorda kendınımeraktan çatlatıcaksın insanı yaa2 gün geçmiş bekleme daha fazla güzel haberler ver bize artık :) İnşallaaahhhhh vardır Alahımm sen büyüksün nolur hamile olsun:26: çok istiyorum ya olmasını valla hep kontrol ediyorum yazdıklarını :) yoksada üzülme olur elbet.
oyy teyze olmak ne güzeldir kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?