Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hicranım bebiş kızmı şimdi
anam yerim onu ya

bu arada bende bugün öğrendm kızlar kızkardeşim hamileymiş teyze olcam yine yaşasınn:
46:

oyy 14. Gunun muuu inss bu ay bi surpriz yap bize yaaa cok mutlu olcammmmm...

bugun teyseme gittim teyse bak yasin genc bi tane daha yap sonra pisman olursun diom.... Offf ordada moralim bozuldu eve geldim istifra ettim bebisim var artik hic biseyi takma diorum kendime olmuooo birazdan esim gelir doya doya bagira bagira aglamak istiom

yok tatlim kiza benzemio ben pipi gorunmedigi icin kiz dedim... Kiz ben sana msj attim gelmedi mi cvp gelmedi

mesajın gelmedi canım dur bidaha bakayım ben:26:sağlıklı olsunda canım cinsiyeti bence önemli değilllllll
anammmm ARRR noldu bacım sana ceza mı aldın kızzzzzzzzzz:18::18:

kiz değil yani belli değil ben öyle diyorum artik.....

Oyyyy gozun aydinnn darisi en kisa zamanda basina insss

haa bende kızmış anladım canım ya
farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda tek

sağol canım kardeşimin bu ikinci olcak kısmetse
3,5 yaşında bir kızı var

tatlimmmmm ilk evlat buu ve biliosun kıymetli o yüzden gerçekten önemli değil rabbim sanada versin inss canim ennn kisa zamandaaa bunlar tatli telaslar heyecanlar
inşallah canım bana da buradaki bütün arkadaşlarıma da versin rabbim inşallah bizlerde o duyguyu tadabiliriz

haa bende kızmış anladım canım ya
farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda tek

sağol canım kardeşimin bu ikinci olcak kısmetse
3,5 yaşında bir kızı var

hayırlı olsun canım yeni bebişiniz rabbim hepimize de nasip etsin inşallah

Kızlar benım 2 gün gectı regl bakalım kırmızılar gelıcekmı merak edıyorum :) dua edın hayırlısı olsunnn

Kızlar benım 2 gün gectı regl bakalım kırmızılar gelıcekmı merak edıyorum :) dua edın hayırlısı olsunnn

meraktan çatlatıcaksın insanı yaa 2 gün geçmiş bekleme daha fazla güzel haberler ver bize artık :) İnşallaaahhhhh vardır Alahımm sen büyüksün nolur hamile olsun:26: çok istiyorum ya olmasını valla hep kontrol ediyorum yazdıklarını :) yoksada üzülme olur elbet.

Aminnnn :) sende varmı hamılelık? Merak edıyorum edıyorumda test yok şuan yarın testyapmayı dsünüyorum.. Bebeğim hıssettırmıyorda kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…