Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Aminnnn :) sende varmı hamılelık? Merak edıyorum edıyorumda test yok şuan yarın testyapmayı dsünüyorum.. Bebeğim hıssettırmıyorda kendını

Benim reglıma daha çok var 1inde olmam lazım. ama birazcık belirtiler var gibi. İnşallah vardır :)

hakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah canım
Amin sağol canım.. :)
Benim reglıma daha çok var 1inde olmam lazım. ama birazcık belirtiler var gibi. İnşallah vardır :)
Belirti olmayadabılır dıye düşünüyorum..ozamanregl gelene kadar calısmalara devam et benhala devam edıyorum :) beklemekte zorrr :)

Amin sağol canım.. :)

Belirti olmayadabılır dıye düşünüyorum..ozamanregl gelene kadar calısmalara devam et benhala devam edıyorum :) beklemekte zorrr :)

ben hep hayal kırıklığına uğradığım için bu ay çok umutlanmamaya çalışıyorum günümü bekliyorum :) Olur inşallah.

ben hep hayal kırıklığına uğradığım için bu ay çok umutlanmamaya çalışıyorum günümü bekliyorum :) Olur inşallah.

aynen gecen aylarda bende cok üzülmüştüm kactane test yapmıstım kan testı dahil ama zamanı degılmıs.. Amin hayırlısıyla :) hissetmıyorm kızlarya yoktur belkıde ama gecıktı

aynen gecen aylarda bende cok üzülmüştüm kactane test yapmıstım kan testı dahil ama zamanı degılmıs.. Amin hayırlısıyla :) hissetmıyorm kızlarya yoktur belkıde ama gecıktı

belki psikolojik gecikmişte olabilir. çok düşününce reglda sökülmüyomuş. psikolojim altüst oldu

Canlarimmmm nasilsiniz? Cumaniz mubarek olsun Rabbim tum dualarimizi kabul etsin ins. Annem bende dort gundur bu aksam doncek

Canim sana msj yazma fırsatım olmadı cmt günü uyeligin iptal olmuş galiba çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…