Kızlar benım 2 gün gectı regl bakalım kırmızılar gelıcekmı merak edıyorum :) dua edın hayırlısı olsunnn
Aminnnn :) sende varmı hamılelık? Merak edıyorum edıyorumda test yok şuan yarın testyapmayı dsünüyorum.. Bebeğim hıssettırmıyorda kendını
Amin sağol canım.. :)hakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah canım
Belirti olmayadabılır dıye düşünüyorum..ozamanregl gelene kadar calısmalara devam et benhala devam edıyorum :) beklemekte zorrr :)Benim reglıma daha çok var1inde olmam lazım. ama birazcık belirtiler var gibi. İnşallah vardır :)
Amin sağol canım.. :)
Belirti olmayadabılır dıye düşünüyorum..ozamanregl gelene kadar calısmalara devam et benhala devam edıyorum :) beklemekte zorrr :)
ben hep hayal kırıklığına uğradığım için bu ay çok umutlanmamaya çalışıyorum günümü bekliyorum :) Olur inşallah.
aynen gecen aylarda bende cok üzülmüştüm kactane test yapmıstım kan testı dahil ama zamanı degılmıs.. Amin hayırlısıyla :) hissetmıyorm kızlarya yoktur belkıde ama gecıktı
belki psikolojik gecikmişte olabilir. çok düşününce reglda sökülmüyomuş. psikolojim altüst oldu
adet günüm gelenekadar hıcte aklıma getırmemeye calıstım bıbaktım gecmiş okadar yani. Yarıntestyapmam lazımm
bizede haber ver :) benden bukadar gidip uyuyayım iyi geceler iyi haberlerini bekliyorum :)
hakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah canım
Ablacim teyze oluyormussun hayirli olsunn Rabbim tez zamanda sanada yasatsin ins kendimden cok senide burdaki herkeside dusunuyorummm
Nerelrdesuniz canlarim kimse ugramiyo burayaaa
neden keyfin yok tatlimm
Canim sana msj yazma fırsatım olmadı cmt günü uyeligin iptal olmuş galiba çok üzüldüm
nerelerdesiniz yaaa nie iptal olmuskii :18:
Canim sana msj yazma fırsatım olmadı cmt günü uyeligin iptal olmuş galiba çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?