Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tatlim yaaa hafta sonu kv rahatsizlandi bende ateslendim iki butun hafta sonu hast deydim.... Fena gribim buynum yara olduu :2: ins bebis iyidir korkuom ates yuzunden

Sen neler yapion nasilsin kuzucum arrr ima selam söyle

çok geçmiş olsun canımmmmmmm doktora göründün mü bol bol ıhlamur iç ateş düşürür ve hamilelikte içilebilir canım kaynamış suda 5 dk demle ve iç dikkat et canıma.s canım söylerim selamınııııııııı

Selam canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm,
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba , nasılsınız herkes iyi mi herkes burada mı sizi çok özledim .
Esra ile mail ile haberleştik ama buraya girme olanağım çok olmuyor . sizi çokkkkkkkkk öpüyorum .

hoşşgeldin canımmmm bizde seni cok özledik

kızlarrrr
aselden haberler var
ama bu kez hayırlı haber
kendisi hamile kızlar ya en sonunda
hayırlısıyla doğum eder inşallah
bildiğim kadarıyla 3 aylık kadar tam emin değilim 2.5 aylıkta olabilir

canım hamile misinnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum ya maşallah maşallahhhhhhhhhhhh rabbim kucağında da almayı nasip etsin ya nasıl duygulandımmmmmmmmmmmmdarısı da bizlere olsun inşallah

Aselcim Rabbim kucagina almayi nasip eder insaallah bizlerede dua etmeyi untma kizlar hepinizi ozledim ya topige gelin konusalim bndee bi degisiklik yok sizlerde ne var ne yok? Opuyorum sizlerii

kızlarrrr
aselden haberler var
ama bu kez hayırlı haber
kendisi hamile kızlar ya en sonunda
hayırlısıyla doğum eder inşallah
bildiğim kadarıyla 3 aylık kadar tam emin değilim 2.5 aylıkta olabilir

Esracım çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için :) geliyorum gidiyorum ama kimseyi yakalayamıyorum :) özledim sizi bakayım dedim .

canım hamile misinnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyy nasıl mutlu oldum ya maşallah maşallahhhhhhhhhhhh rabbim kucağında da almayı nasip etsin ya nasıl duygulandımmmmmmmmmmmmdarısı da bizlere olsun inşallah

Pofudukum evet canım nihayet gebe kalabildim yoğun çalışmalar sonucu :) canım tüp benim ki biliosunuz . tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür 12 haftalık olduk . Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşl dualarımdasınız . Esram ile mailleşiyoruz ama sizlerle görüşemedik ne zamandır . iyi haberlerinizi alıyorum ama ondan . kendinize çok dikkat edin öperim sizi mCxxxxxxxxx

Aselcim Rabbim kucagina almayi nasip eder insaallah bizlerede dua etmeyi untma kizlar hepinizi ozledim ya topige gelin konusalim bndee bi degisiklik yok sizlerde ne var ne yok? Opuyorum sizlerii

Livrize çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun . Darısı isteyen herkesin başına inşllllllllllllllllllll

canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbende hastaneye git gel başladım yine bugün ilk iğnemi vurulacağım rapor hakkımda bitmiş zorlu bir süreç bekliyor beni inşallah bu aşılamam tutarda bende anne olurum inşallah....rabbim tüm isteyenlere de bana da versin amin

aselcim nerelerdesin!!! peydir göremiyordum seni ...hamişmişsin çok sevvindim canım rabbim kucağına amayıda nasip eder inşallah dualarım seninle canım nasıl gidiyor hamilelik iyi misin??

aşılaman inşallah hayırlı olur canım...ne zaman olacaksın aşılamayı canım bende tüp bebek yaptıracağım yazın...beklemedeyim ozamana kadar zayıflamaya çalışıyorum .....amiiin canım inşallahhh

inşallah hayırlısıyla bu kez anne olursun canım benim

canimmmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss

Hicrancım teşekkür ederim canım . çok saol sağlıkla gelir inşl cümlemize .

canım benim senin mutluluğun benim mutluluğum demek

Canımsın . sen cidden harika bir insansın . Seviyorum seni mcxx :) seninde müjdelerini vermek nasip olsun bana inşllllllllllllllllllllll .

Canım teşekkür ederim çok saol Allah razı olsun . Sen aşılama mı deniyorsun . inşl bu sefer mucizene kavuşursun canım . allah gönlündeki muradı versin inşlllllllllllllllll .

aselcim nerelerdesin!!! peydir göremiyordum seni ...hamişmişsin çok sevvindim canım rabbim kucağına amayıda nasip eder inşallah dualarım seninle canım nasıl gidiyor hamilelik iyi misin??

Rose Merhaba canım . uzun zamandır girmedim ara ara girebildim sadece . Çok teşekkü ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile inşlllllllllllllllllll . Hamilelik iyi gidiyor canım miğde bulantısı vs vs hiç bir şeyim yok çok şükür . işe gidip geliyorum . beni engelleyn bir durum olmadı şimdiye kadar inşl da böyle devam eder.

canım benim teşekkür ederim nasip inşallah

canım bugün ikinci iğnemi vurdum bakalım p.tesi tekrar vajinal muayene için gideceğim yumurtam ne zaman aşılama seviyesine gelirse artık canım inşallah bu sefer aşılamam iptal olmaz:18:sen nerede tüp bebek yaptıracaksın canım devletten raoplu mu yoksa herşey özel mi canım bana da bilgi verirsen sevinirim çünkü aşılamam tutmazsa bana da tüp bebek gözüküyor çünkü hayırlısırabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah canım ya
inşallah hayırlısıyla bu kez anne olursun canım benim

inşallah hepimiz oluruz canım yaaaaaaaaaaa inşallahsiz ne yaptınız bakalım aşılama düşünüyordunuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…