canım bugün ikinci iğnemi vurdum bakalım p.tesi tekrar vajinal muayene için gideceğim yumurtam ne zaman aşılama seviyesine gelirse artık canım inşallah bu sefer aşılamam iptal olmaz:18:sen nerede tüp bebek yaptıracaksın canım devletten raoplu mu yoksa herşey özel mi canım bana da bilgi verirsen sevinirim çünkü aşılamam tutmazsa bana da tüp bebek gözüküyor çünkü hayırlısırabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah canım ya
inşallah hepimiz oluruz canım yaaaaaaaaaaa inşallahsiz ne yaptınız bakalım aşılama düşünüyordunuz:26:
kızlar eşimin yeni test sonucu çıktı
kısaca anlatayım durumu
eşim 4 ay önce ilk testini verdi
sonuç
25 milyon sperm ve yüzde 5 sağlıklı spermdi
muayenede varikosel olduğu çıktı
doktor morfoloji zor düzelir ama ameliyat gerekli dedi ve ameliyat etti eşimi
bugün yeni sonuşçarımız çıktı
zor düzelir denilen morfoloji çok şükür yüzde 16 olmuş
ancak bu kezde sayıda ciddi bir düşüş var 25 milyondan 12 milyona düşmüş
2 hafta sonra tekrar test verecek eşim sayı hala azsa ona göre yol belirleyeceğiz
ameliyattan sonra eşim klomen, trental ve E vitamini kullandı 3 ay
demek istediğim ameliyat her bünyeye farklı bir etki yapıyormuş
artık hakkımızda hayırlısı diyorum
hakkınızda hayırlısı olsun canımeşine keçiboynuzu kürü yapıyor musun?yapmıyorsan yap bence
yok yapmadıkta yapcaz işte canım
yap canım evde suyunu yapmak daha iyi oluyor ama pekmezini de kullanabilir tabiki
canım suyu içmek istemiyor çok aslında
pekmez eynı işi görürse alayım doğal yapım ya
markettenmi alıyon sen
yoksa hani ev yaapımı olanmı
canım ev yapımı bulabilirsen onu al yoksada hazır olanlarda işe yarıyor canım kaşık kaşık içer enazın dan rahat olur pekmez sonuçta
izmir yöresnde oluyor sanırım doğal yapım ya
ablamla konuşayımda araştırsın
çok sağol[/B]
rica ederim canım
pofudukummmmm hayirli olsun asilaman ins bebisle sonuclanir bayram ederiz
esrammm canim benim nbr morfoloji duzelmis bu daha onemli diye biliyorum ben insss kurlerle sayida artacak ve ins dogal yolla gelecek minigimiz
naber kuzucukkkkk nasil gidiyoooo benim kv vefat etti uzun bi zaman gelemedim simdide ara ara bakabiliyorumAselcim Rabbim kucagina almayi nasip eder insaallah bizlerede dua etmeyi untmakizlar hepinizi ozledim ya topige gelin konusalim bndee bi degisiklik yok sizlerde ne var ne yok? Opuyorum sizlerii
pofudukummmmm hayirli olsun asilaman ins bebisle sonuclanir bayram ederiz
canım öncelikle başın sağolsun ya rabbim sizlere hayırlı ömürler versin nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyeti neeeeeeinşallah canım aşılamam tutar dua et bana
esrammm canim benim nbr morfoloji duzelmis bu daha onemli diye biliyorum ben insss kurlerle sayida artacak ve ins dogal yolla gelecek minigimiz
Selam Canlar nasılsınız bakim .
ESracım bence morfolojinin düzelmesi çok iyi . Neticede çok sayıda sperm olsa şekli bozuk bu işine yaramaz . az sayıda kaliteli sperm daha sağlıklı kesinlikle . Sayıda inşl normale döner .
Podukum inşl hayırlısı olur hakkında canım . Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın . Gelsin bebişler inşl bundan sonra .
amin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl iyisinizdir inşallahSelam Canlar nasılsınız bakim .
ESracım bence morfolojinin düzelmesi çok iyi . Neticede çok sayıda sperm olsa şekli bozuk bu işine yaramaz . az sayıda kaliteli sperm daha sağlıklı kesinlikle . Sayıda inşl normale döner .
Podukum inşl hayırlısı olur hakkında canım . Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın . Gelsin bebişler inşl bundan sonra .
sağol kuzum ya bakalım aşılamam ne olacak çoğul gebelik riski var tabiki tutarsa daha Allah bilir dua et canım bana....rabbim kimsenin de benim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahsagol canim allah razi olsun...
randevuma gidemedim canim iki hafta sonra ogrencem ins cinsiyeti.... cok dua ediyorum kuzum inan cok sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?