Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım daha yok bşey
yarın eşimin sonuçları çıkacak ondan sonra bakcaz işte

kızlar eşimin yeni test sonucu çıktı
kısaca anlatayım durumu
eşim 4 ay önce ilk testini verdi
sonuç
25 milyon sperm ve yüzde 5 sağlıklı spermdi
muayenede varikosel olduğu çıktı
doktor morfoloji zor düzelir ama ameliyat gerekli dedi ve ameliyat etti eşimi
bugün yeni sonuşçarımız çıktı
zor düzelir denilen morfoloji çok şükür yüzde 16 olmuş
ancak bu kezde sayıda ciddi bir düşüş var 25 milyondan 12 milyona düşmüş
2 hafta sonra tekrar test verecek eşim sayı hala azsa ona göre yol belirleyeceğiz
ameliyattan sonra eşim klomen, trental ve E vitamini kullandı 3 ay
demek istediğim ameliyat her bünyeye farklı bir etki yapıyormuş
artık hakkımızda hayırlısı diyorum

hakkınızda hayırlısı olsun canımeşine keçiboynuzu kürü yapıyor musun?yapmıyorsan yap bence

canım suyu içmek istemiyor çok aslında
pekmez eynı işi görürse alayım doğal yapım ya
markettenmi alıyon sen
yoksa hani ev yaapımı olanmı

canım ev yapımı bulabilirsen onu al yoksada hazır olanlarda işe yarıyor canım kaşık kaşık içer enazın dan rahat olur pekmez sonuçta

Aselcim Rabbim kucagina almayi nasip eder insaallah bizlerede dua etmeyi untma kizlar hepinizi ozledim ya topige gelin konusalim bndee bi degisiklik yok sizlerde ne var ne yok? Opuyorum sizlerii
naber kuzucukkkkk nasil gidiyoooo benim kv vefat etti uzun bi zaman gelemedim simdide ara ara bakabiliyorum

canım öncelikle başın sağolsun ya rabbim sizlere hayırlı ömürler versin nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyeti neeeeeeinşallah canım aşılamam tutar dua et bana

sagol canim allah razi olsun...
randevuma gidemedim canim iki hafta sonra ogrencem ins cinsiyeti.... cok dua ediyorum kuzum inan cok sevincem

esrammm canim benim nbr morfoloji duzelmis bu daha onemli diye biliyorum ben insss kurlerle sayida artacak ve ins dogal yolla gelecek minigimiz

çok sağol canım inşallah
nasip biliyorun
işte önümüzdeki hafta yine test vercek eşim bakalım ne olcak
sen nasılsın bu arada bebiş nasıl
cinsiyet belli olmadımı canım ya daha

Selam Canlar nasılsınız bakim .
ESracım bence morfolojinin düzelmesi çok iyi . Neticede çok sayıda sperm olsa şekli bozuk bu işine yaramaz . az sayıda kaliteli sperm daha sağlıklı kesinlikle . Sayıda inşl normale döner .
Podukum inşl hayırlısı olur hakkında canım . Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın . Gelsin bebişler inşl bundan sonra .

sağol canım benim
nasip ertık canım bakalım neler bekliyor bizi
sen nasılsın bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldumu

amin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl iyisinizdir inşallahcanım ya yarın aşılamam olacak ama doktor çok yumurtan var çoğul gebelik olabilir riskli hala aşılama istiyor musunuz dedi bizde evet dedik okadar emek verdik inşallah hayırlısı olur dua et bana
sagol canim allah razi olsun...
randevuma gidemedim canim iki hafta sonra ogrencem ins cinsiyeti.... cok dua ediyorum kuzum inan cok sevincem
sağol kuzum ya bakalım aşılamam ne olacak çoğul gebelik riski var tabiki tutarsa daha Allah bilir dua et canım bana....rabbim kimsenin de benim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…