Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Ne değişik bi başlık.. :)
hoşlandıysan şayet gel her zaman bekleriz

canııımmm ben son zamanlarda okuyamadım çok memleketteydim
demek bugün aşılaman var Allah yardımcın olsun
inşallah hakkında ne hayırlıysa o nasip olur
kız inşallah ikizlerin olur haa yeriz bizde sırayla onları
Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inşallah

Esrammmm kuzummmmm ben giriyorum okuyup cikiorum cogu zaman....yazmaya fırsatım olmuyor birde bizim topik cok geride kalio...

sağol canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahdoktora kalsa iptal edecekti riskli diye bir kağıdı imzaladık eşimle beraber kabul ediyoruz diye canım ikiz olsun bende istiyorum ama üçüz dördüz olursa ozaman sorun olur zaten amannnnn Allahın dediği olacak biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahiiiiii dua et bana olurmusen nasılsın canım buarada?

Esrammmm kuzummmmm ben giriyorum okuyup cikiorum cogu zaman....yazmaya fırsatım olmuyor birde bizim topik cok geride kalio...
bende çok girmiyorum canım ya zaten eskisi gibi
konuya abone ol kolayca kontrol panelinden bulabilirsin böylece

çok haklısın canım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
bende iyiyim şükür canım bir sıkıntı yok
eşim önümüzdeki hafta test vercek sonuca göre yol çizeceğiz nasipse

asel canım burdamısın ses ver burdaysan sana çok önemli soracaklarım var

sağol canım benim
nasip ertık canım bakalım neler bekliyor bizi
sen nasılsın bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldumu

İnşl güzel olacak her şey canım adım adım ilerliyorsun . ve sonunda bize burada hamileyimmmm yazacaksın . :) sen bana mail at ben gelir yazarım
canım cinsiyet %100 değil ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz . çarşamba kontrol var o zaman kesin görür sanırım . hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez :)

Pofuduk çoğul olsun kız ne güzel tek seferde 2 tane birden .. vuuu süper olur vallahi :) canım benim inşllllllllllllllllllllllll sağlıkla gelir mucizen . güzel habelerini bekliyoruz . aşılamadan sonra bol bol eşinle kaynaşmayı unutma sakın :)

asel tatlım naber nasıl gidiyor minik nasil

Hicran selam canım iyi gidiyor çok şükür . çalışıyorum ya biraz yoruluyorum sanırım . akşam oldumu kafamı kaldıramıyorum . sende de var mı uyku olayı ?

canım benim inşallah bakalım
bua arada çok önemli bişey sormam lazım ya
canım ya sen yumurta takibi yaptırmşmıydın acaba
bende yaptırcamda adetliykenmi gidiliyor onu bilemedim
birde ilaç kullanımı filan oluyor biraz anlatırmısın eğer yaptırmışsan sana zahmet

evet tatlım yaptırdım ben . o ay klomen kullanmıştım . yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vermişlerdi sonra iki günde bir düzenli lişiki demişti doktor . eğer senin yumurtalıklarda bir sorun yoksa pko vs gibi belki ilaç kullanmazsın ama bende pko olduğu için ilaç destekli olmuştum . adetliyken gitmen gerekiyor tatlım o zaman rahim ve yumurtalıklara daha sağlıklı bakılıp takip ediliyor . ne zaman başlayacan takibe ?

canım bende tam mailine yazıyordum
anladım seni peki her seferinde vajinal muayenemi oluyorsun
ne sıklıkla çağırıyor doktor
bende pko yok bildiğim kadarıyla canım
adetin hangi günü gitmem gerekiyor canım
nasipse önümüzdeki adetimde denke gelirse başlayacağım canım
yani 10 güne kadar inşallah
şimdi perşembe eşim yeni sperm vericem sonuca göre bakıcaz
çünkü ameliyattan sonra saı yarı yarıya azaldı

canım adetin 3. gün gidebilirsin . önden bir bakar karar verir . pko varsa zaten orada görür canım . sen adet olduğunda 3. gün randevunu alırsın gittiğinde de durumunu izah eder yumurta takibi yaptırmak istediğini söylersin . sonrasında 3-4 günde bir gidersin her seferinde vajinal oluyor canım muayene artık buna alışmalısın hamile kaldıktan sonrada 12 haftaya kadar vajinal oluyorsun :) yumurtanın gelişimine göre zaten doktor seni yönlendirecek . ama en fazla gitsen 3 kez gidersin çatlattıktan sonra zaten gerek kalmaz . adet gününe kadar beklemek durumundasın .

anladım canım çok sağolasın eksik olma
vajinal muayeneden yana sıkıntım yok canım sadece bilgi almak için sordum sana
çok sağol canım ya seni gördüğüm iyi oldu hiç bilgim yoktu bu konuda
başka bilmem gereken bişey varmı sence canım

canım nasılsın kız bebiş nasıltatlım keşke ikiz olsa doktor üçüz dördüz olabilir dedi ve karnın ciğerlerşn su toplayabilir bulantı kusma nefes alamama olabilir dedibiz her şeye rağmen olsun dedik aşılamayı yaptırdık canım rabbime sığındım artık o ne derse o olacak hayırlı evlat verecek inşallah bana ve tüm isteyenlere tatlım bize ilişkiyi yasak verdi doktor aşılamadan sonra canın yanar ve yumurtan çok fazla riskli dedi hoş tutup tutmayacağını bile bilmiyoruz rabbim neyler neylerse güzel eyler dua et canım bana hamişlerin duası kabul olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…