hoşlandıysan şayet gel her zaman beklerizNe değişik bi başlık.. :)
amin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl iyisinizdir inşallahcanım ya yarın aşılamam olacak ama doktor çok yumurtan var çoğul gebelik olabilir riskli hala aşılama istiyor musunuz dedi bizde evet dedik okadar emek verdik inşallah hayırlısı olur dua et bana
sağol kuzum ya bakalım aşılamam ne olacak çoğul gebelik riski var tabiki tutarsa daha Allah bilir dua et canım bana....rabbim kimsenin de benim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Tatlimmmm bugün mu asilamannnn rabbim su mübarek günün hurmetine sevindirsin seni
asel tatlım naber nasıl gidiyor minik nasil
hoşlandıysan şayet gel her zaman bekleriz
canııımmm ben son zamanlarda okuyamadım çok memleketteydim
demek bugün aşılaman var Allah yardımcın olsun
inşallah hakkında ne hayırlıysa o nasip olur
kız inşallah ikizlerin olur haa yeriz bizde sırayla onları
Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inşallah
Tatlimmmm bugün mu asilamannnn rabbim su mübarek günün hurmetine sevindirsin seni
bende çok girmiyorum canım ya zaten eskisi gibiEsrammmm kuzummmmm ben giriyorum okuyup cikiorum cogu zaman....yazmaya fırsatım olmuyor birde bizim topik cok geride kalio...
sağol canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahdoktora kalsa iptal edecekti riskli diye bir kağıdı imzaladık eşimle beraber kabul ediyoruz diye canım ikiz olsun bende istiyorum ama üçüz dördüz olursa ozaman sorun olur zaten amannnnn Allahın dediği olacak biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahiiiiii dua et bana olurmu sen nasılsın canım buarada?
iyiyim şükür canım kuzucukda bi uyur bi tepisir
özelden de yazdım canım
sağol canım benim
nasip ertık canım bakalım neler bekliyor bizi
sen nasılsın bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
amin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl iyisinizdir inşallahcanım ya yarın aşılamam olacak ama doktor çok yumurtan var çoğul gebelik olabilir riskli hala aşılama istiyor musunuz dedi bizde evet dedik okadar emek verdik inşallah hayırlısı olur dua et bana
sağol kuzum ya bakalım aşılamam ne olacak çoğul gebelik riski var tabiki tutarsa daha Allah bilir dua et canım bana....rabbim kimsenin de benim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
asel tatlım naber nasıl gidiyor minik nasil
İnşl güzel olacak her şey canım adım adım ilerliyorsun . ve sonunda bize burada hamileyimmmm yazacaksın . :) sen bana mail at ben gelir yazarım
canım cinsiyet %100 değil ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz . çarşamba kontrol var o zaman kesin görür sanırım . hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez :)
?
canım benim inşallah bakalım
bua arada çok önemli bişey sormam lazım ya
canım ya sen yumurta takibi yaptırmşmıydın acaba
bende yaptırcamda adetliykenmi gidiliyor onu bilemedim
birde ilaç kullanımı filan oluyor biraz anlatırmısın eğer yaptırmışsan sana zahmet
evet tatlım yaptırdım ben . o ay klomen kullanmıştım . yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vermişlerdi sonra iki günde bir düzenli lişiki demişti doktor . eğer senin yumurtalıklarda bir sorun yoksa pko vs gibi belki ilaç kullanmazsın ama bende pko olduğu için ilaç destekli olmuştum . adetliyken gitmen gerekiyor tatlım o zaman rahim ve yumurtalıklara daha sağlıklı bakılıp takip ediliyor . ne zaman başlayacan takibe ?
canım bende tam mailine yazıyordum
anladım seni peki her seferinde vajinal muayenemi oluyorsun
ne sıklıkla çağırıyor doktor
bende pko yok bildiğim kadarıyla canım
adetin hangi günü gitmem gerekiyor canım
nasipse önümüzdeki adetimde denke gelirse başlayacağım canım
yani 10 güne kadar inşallah
şimdi perşembe eşim yeni sperm vericem sonuca göre bakıcaz
çünkü ameliyattan sonra saı yarı yarıya azaldı
canım adetin 3. gün gidebilirsin . önden bir bakar karar verir . pko varsa zaten orada görür canım . sen adet olduğunda 3. gün randevunu alırsın gittiğinde de durumunu izah eder yumurta takibi yaptırmak istediğini söylersin . sonrasında 3-4 günde bir gidersin her seferinde vajinal oluyor canım muayene artık buna alışmalısınhamile kaldıktan sonrada 12 haftaya kadar vajinal oluyorsun :) yumurtanın gelişimine göre zaten doktor seni yönlendirecek . ama en fazla gitsen 3 kez gidersin çatlattıktan sonra zaten gerek kalmaz . adet gününe kadar beklemek durumundasın .
İnşl güzel olacak her şey canım adım adım ilerliyorsun . ve sonunda bize burada hamileyimmmm yazacaksın . :) sen bana mail at ben gelir yazarım
canım cinsiyet %100 değil ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz . çarşamba kontrol var o zaman kesin görür sanırım . hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez :)
Pofuduk çoğul olsun kız ne güzel tek seferde 2 tane birden .. vuuu süper olur vallahi :) canım benim inşllllllllllllllllllllllll sağlıkla gelir mucizen . güzel habelerini bekliyoruz . aşılamadan sonra bol bol eşinle kaynaşmayı unutma sakın :)
Hicran selam canım iyi gidiyor çok şükür . çalışıyorum ya biraz yoruluyorum sanırım . akşam oldumu kafamı kaldıramıyorum . sende de var mı uyku olayı ?
Teyzelerrrr oglusummmm gelioooo
insss tatlimmmm valla dun o sevincle herkese dua ettim rabbim kabul etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?