insss tatlimmmm valla dun o sevincle herkese dua ettim rabbim kabul etsin ins
Teyzelerrrr oglusummmm gelioooo
naber kuzucukkkkk nasil gidiyoooo benim kv vefat etti uzun bi zaman gelemedim simdide ara ara bakabiliyorum
pofudukummm nabeeerrrrrrrr kiiiisss
darisi sana ins esrammmmm..... Neleer yapion
sagol canım dostlar sagolsun...
pofudukummm nabeeerrrrrrrr kiiiisss
canım günün gelmeden ümitsizliğe kapılma hemen bekle bakalım ins çift çizgiyi gorcen... Reglini mi beklicen kan testi mi yaptircan
Cok ozlemistimmm sizi artik gelmiceksiniz sandimmmmHicranimmm cok sevindim pasayaaaa esra ablacim herseyun hayirlisi cok guzel olcak insaallah senin icinde. Pofudugummm insaallah tutarda bi ucuncu teyzede senden oluruz artik. Dua etmeyi unutmayin banada
darisi sana ins esrammmmm..... Neleer yapion
ne olsun kuzum ya çok üzgünümmmmmm bugün aşılamamın 10.günü ve idrar testim negatifdaha 4 gün var ama ümidim yok ya çünkü hiç belirtim olmadı haktan hayırlısı canım sen nasılsın pipilimiz nasıl bakalım aman dikkat et canım kendine
canım hemen sıkma canını nasip bu şler
hem belki daha testte çıkacak kadar olmamıştır
bekle bakalım 2-3 gün daha
kan testine gitmeyecekmisin
19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erkengebelik.testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı yoksa hiç umutlanmayayım mı
Selam canlar
Pofudukum nasılsın canım var mı güzel haberler . sizlere bakayım dedim geldim . inşl güzel haberler verirsin bize .
Hicrancım canım başın saolsun Rabbim sabır versin size . Bebeğin nasıl umarım her şey yolundadır .
Esram canım 10milyon sperm ile aşılama için masraf etme derim bence canım . neden dersen aşılama için az bir sayı gibi geldi bana vakit kaybetmeden eğer tüpe başlama şansın varsa direk tüpe başla derim . haber ver mutlaka bana
canim ya hayırlısı.... Tüp düşünmüyor musunuz aşılamada çok düşük tutma oranı
sagol canim... Bebis iyi... Sen nasilsin nasil gidiyor cinsiyet tahmini yok mu daha
ayy üzüldüm kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?