Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

naber kuzucukkkkk nasil gidiyoooo benim kv vefat etti uzun bi zaman gelemedim simdide ara ara bakabiliyorum

Canim basiniz sagolsun cok uzuldum bende syan bi degisiklik yok hep erken geldi adetim bu ayda da aynisi oldu ama esimin kuzeni olumden döndu ona cok uzulduk. Bende bu hafta carsamba gunu dr gidecegim biyerden baslayim artik

Cok ozlemistimmm sizi artik gelmiceksiniz sandimmmm Hicranimmm cok sevindim pasayaaaa esra ablacim herseyun hayirlisi cok guzel olcak insaallah senin icinde. Pofudugummm insaallah tutarda bi ucuncu teyzede senden oluruz artik. Dua etmeyi unutmayin banada

pofudukummm nabeeerrrrrrrr kiiiisss

ne olsun kuzum ya çok üzgünümmmmmm bugün aşılamamın 10.günü ve idrar testim negatifdaha 4 gün var ama ümidim yok ya çünkü hiç belirtim olmadı haktan hayırlısı canımsen nasılsın pipilimiz nasıl bakalım aman dikkat et canım kendine

canım günün gelmeden ümitsizliğe kapılma hemen bekle bakalım ins çift çizgiyi gorcen... Reglini mi beklicen kan testi mi yaptircan

Ben iyiyim canım pipilimde cok iyi yalnız feci bi sirt agrim var ne yaptiysam geçmedi nefes alamıyorum

canım benim geldik burdayız ben çok yazmıyorum ya keyfim pek yok
dediğin gibi hayırlısı hakkımızda

darisi sana ins esrammmmm..... Neleer yapion

amin canım inşallah
ne yaıyım işte dün eşimin yeni snuçları çıktı
malesef sayı 10 milyona kadar düşmüş
doktor hemen aşılama yapın dedi
birde proxed şase verdi oda bilirsiniz pahalı bir ilaç
hayırlısı artık hakkımızda

canım hemen sıkma canını nasip bu şler
hem belki daha testte çıkacak kadar olmamıştır
bekle bakalım 2-3 gün daha
kan testine gitmeyecekmisin

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erkengebelik.testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı yoksa hiç umutlanmayayım mı

canım hemen sıkma canını nasip bu şler
hem belki daha testte çıkacak kadar olmamıştır
bekle bakalım 2-3 gün daha
kan testine gitmeyecekmisin

kan testi yapacağım canım adetim müsaade ederse ilk aşılamada hemen adet olmuştum bunda da öyle olur diye düşünüyorum esram ya çünkü ateşimde düşmeye başladı bu da iyiye işaret değil bugün biraz daha iyiyim elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin bileceği iş canım inşallah bizlere de hayırlı evlatlar verir amin.....sen ne yaptın canım ne zaman aşılama olacaksın?sormak istediğin birşey olursa ben buradayım başından geçmiş birisi olarak

yerleşme kanaması olabilir hemen kan testi yaptırman lazım kahve akıntın arttıysa doktora git canım Allah korusun düşük filan olmasında çünkü idrarda çift çizgi çıkmış

Selam canlar
Pofudukum nasılsın canım var mı güzel haberler . sizlere bakayım dedim geldim . inşl güzel haberler verirsin bize .

Hicrancım canım başın saolsun Rabbim sabır versin size . Bebeğin nasıl umarım her şey yolundadır .

Esram canım 10milyon sperm ile aşılama için masraf etme derim bence canım . neden dersen aşılama için az bir sayı gibi geldi bana vakit kaybetmeden eğer tüpe başlama şansın varsa direk tüpe başla derim . haber ver mutlaka bana

canım nasılsın inşallah iyisindirbenden güzel haber yok malesef adetim gelmeye başladı azönce hayırlısı böyleymiş dua et canım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…