- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
Aayyy çok güldüm :))) sorma canım bende denedim onu 2 ay önce ögürmekten bi hal olmuştum 3 gün icebildim sonra kocam kizdi işkence yapma kendine diye bıraktım
hiç denemedim bilmiyorum forumda duydum bi aratsana
ya başka bi sayfada okudum biri nefesini içine çekip elini yumurtalıklarına koymuş eğer ses gelirse hamilesin gelmezse değilsinmiş, kız yapmış ses gelmiş meger hamileymiş ben yaptım gelmedi hamile değilim
buydu duyduğum asel le hicran beni kesicek:26: didem kurtar beni
Aynen canım için dışıma çıktı hiç böyle bisey gitmedim yarim bardak zor içtim öldürmekten beter oldum
Aynen canım için dışıma çıktı hiç böyle bisey gitmedim yarim bardak zor içtim öldürmekten beter oldum
mrb kızlar nasılsınız ? geçmişi çok okuyamadım şu soğan kürüne ne zaman başlanıyor ? bende yapayım bari... O kadar belirtim vardı ama bat 2 nisan olmasına rağmen bugün öğleyin kırmızılar göründüo saatten beri tık yok yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum hala daha umut işte.... bi kere daha böyle olmuştu. oofffff oooooooooof
canım üzülme inş. önümüzdeki ay die düşün soğan kürünü de adetn bittikten sonra basla ben adet bittkten 2 gün sonra başladım saracoglu sitesinden adet bitiminden bir hafta sonra diyor ama okuduğum bir topkite genelde adet biterbitmez başlamış ve sonuç almış kişileri çok okudum. tadı kötü ama dayanacaz arık napalım
slm kızlar ben geldm ama ben gelyorm kimsecikler olmuo yaaabaytıma11 gün kaldı karnım ağryo sancı gryo adet olacakmışım gibi ya adet ya da afedersnz ama cır cır olacakmışım gibi yahu anlamadm göğüslerm acyo hassaslaştı uçları falan ve karnım yumurtlıklarm sanki keslyo gibbıçakla yahu hamile olbilir miyimmmmmmm inşallah öleymdrdee bu kadar erken olur mu kiii belirtlerii:26:
Adetle belirtiler aynı ne desem ki. İnşallah hamilesindir canım. benimde başta göğüsler şişti ağrı oldu yarın adet günüm şimdi göğüslerim şiş ama ağrı geçti anlayamadım yani. Arada benimde kasıklarıma ağrı giriyor ve geçiyor özellikle bu sabah öyle bi sancım oldu ki dedim haaa şimdi adet olacam dedim hatta altıma pet koydum ama birşey gelmedi yarın bakacaz görecez.
slm kızlar ben geldm ama ben gelyorm kimsecikler olmuo yaaabaytıma11 gün kaldı karnım ağryo sancı gryo adet olacakmışım gibi ya adet ya da afedersnz ama cır cır olacakmışım gibi yahu anlamadm göğüslerm acyo hassaslaştı uçları falan ve karnım yumurtlıklarm sanki keslyo gibbıçakla yahu hamile olbilir miyimmmmmmm inşallah öleymdrdee bu kadar erken olur mu kiii belirtlerii:26:
aynı belirtiler bende de olmuştu ben hamile kalamadm inş sen hamlesndr bide adet ve gebelk belrtleri aynı oluyo bunun nedeni ise ignelrin ilaçların etkisi ... bukadar erkn gebelik olsa bile belirti vermez daha 11 gün varmış
inşallah sende kırmızıları gmezsn cnm :26: bu geçtğmz ay tedavi gördm prolaktn herşey normla bu ay yani o yüzden umutlym başka aylarda hiç böle sancım ağrm olmamıştı bu ayy çok farklı
inşallah yaa hamil kalrm bu ay sıkıldm artk kaç aydr tık yok yani ilk bebeğim öldü karnımdan üstünden 1 sene gçti ama yko işte prolaktn dedi doktor geçtğmz ay tedavi oldıum herşey normal şu anda bakalm o yüzden biraz umudm var yani
öylemibende sadec pko var başkada çok şükür bişi yok ama 19 ay oldu bizde de o tık lardan yokkkkk ama inş olucak ilk buradan ilan etcez hamileyimmm die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?