kan testi yapacağım canım adetim müsaade ederse ilk aşılamada hemen adet olmuştum bunda da öyle olur diye düşünüyorum esram ya çünkü ateşimde düşmeye başladı bu da iyiye işaret değil bugün biraz daha iyiyim elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin bileceği iş canım inşallah bizlere de hayırlı evlatlar verir amin.....sen ne yaptın canım ne zaman aşılama olacaksın?sormak istediğin birşey olursa ben buradayım başından geçmiş birisi olarak
canım tüp zor şu an ya bakalımSelam canlar
Pofudukum nasılsın canım var mı güzel haberler . sizlere bakayım dedim geldim . inşl güzel haberler verirsin bize .
Hicrancım canım başın saolsun Rabbim sabır versin size . Bebeğin nasıl umarım her şey yolundadır .
Esram canım 10milyon sperm ile aşılama için masraf etme derim bence canım . neden dersen aşılama için az bir sayı gibi geldi bana vakit kaybetmeden eğer tüpe başlama şansın varsa direk tüpe başla derim . haber ver mutlaka bana
canım ciddimi ya üzüldümcanım nasılsın inşallah iyisindirbenden güzel haber yok malesef adetim gelmeye başladı azönce hayırlısı böyleymiş dua et canım bana
canim ya hayırlısı.... Tüp düşünmüyor musunuz aşılamada çok düşük tutma oranı
canim benim hsg cektir benim hamile kalmamda büyük etkisi oldu sansin artioCanlarim ben livrize :) diger nickte sorun oldu yeni bastan kayit oldum artik golyaylayim) carsamba dr gttim hersey guzel sadce hsg filmi istedi bi i kalmis dedi Onu cekilcemm pazartesi dua edin bana bi sorun cikmasin Allahin izniyle.hsg den sonra 9 ay muhletim var kendiliginden olmasini beklicemm hayirlisi artik
canim benim hsg cektir benim hamile kalmamda büyük etkisi oldu sansin artio
Canlarim ben livrize :) diger nickte sorun oldu yeni bastan kayit oldum artik golyaylayim) carsamba dr gttim hersey guzel sadce hsg filmi istedi bi i kalmis dedi Onu cekilcemm pazartesi dua edin bana bi sorun cikmasin Allahin izniyle.hsg den sonra 9 ay muhletim var kendiliginden olmasini beklicemm hayirlisi artik
Esrammmm nasul gidiyor canım merak ettim seni . müsait olduğunda paylaşır mısın ?
Kızlarrrrr sizler nasılsınız bakem . bir yazıp kaçıyorum diye bana kızmıyorsunuz dimi hepiniz yüreğimdesiniz :)
Öperim :)
Hu huuu naber kiscelerimmm
dr gelince yaz canim.merak edrim ben ins guzel haberlerle gelirsin.... Ben iyiyim canim arada agrilar falan... Oglusumda iyi isim onerin var mi bize
gozun aydin canim saglikla gelsin minik prenses
canım nasılsın yoktun ortalarda gelmene sevindim
çektir canım yha bir çok arkadaşa çok etkisi oldu olumlu yönde
hakkunda hayırlısı olsun inşallah
Esracım ben iyiyim canım çok şükür bir aksilik yok . Bu arada cinsiyetimiz belli oldu arkadaşlar . Bir kızım olacak Kısmetse :)
Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşlllllllllllllllll .
Pofudukummm sen nerelerdesin kız ne yaptın merak ettim .
canım maşallah birde topiğimizin kızı olacak demekEsracım ben iyiyim canım çok şükür bir aksilik yok . Bu arada cinsiyetimiz belli oldu arkadaşlar . Bir kızım olacak Kısmetse :)
Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşlllllllllllllllll .
Pofudukummm sen nerelerdesin kız ne yaptın merak ettim .
dr gelince yaz canim.merak edrim ben ins guzel haberlerle gelirsin.... Ben iyiyim canim arada agrilar falan... Oglusumda iyi isim onerin var mi bize
Adetten sonra hemen cekilmesi gerekiyordu bnm gttgum hastane ozel ama cihaz bozukmus orda cekilemedim devlet hastahanesine gttim orda gun doluymus bidahaki adet doneminde gel gun al dediler
hayirli olsun tedavin canim..... Ins tutar rabbim yüzünü güldürür....
hayirli olsun tedavin canim..... Ins tutar rabbim yüzünü güldürür....
Isim esimde omer ve ali istiyooo... Biliyosun kiz olsaydi kv nin ismi olacaktiona itirazim yok ammaaaa omer yasayan sag salim abisinin ismi o yüzden ben hic istemiom alide dedesinin ismi ali isminide hic sevmem.... Farkli bi isim yok ailede aynı isimler konulup duruyo şart mi bi yakininin ismini koyman diom sinir oluyorum ya... Eltimin bi kizi bi oglu var kiz vefat eden gorumcenin oglan kp nin adi eee benim ikinci kiz olursa kesin kvnin ismi oglus icinde böyle dusunuyo iste... Ben böyle sinirlenincede tmm ya bi yerde anlasiriz dio
eymende o kadar cok var ki cevremde okula gittiginde eymenden gecilmeyecek etraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?