Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım hayırlısı hakkında inşallah bu kez hamilesindir
canım eşimin test sonuçları iyi çıkmadı işte yine gitgide düşüyor sayı
şimdi adetim bitmek üzere bakalım önümüzdeki ay doktorumla konuşacağım uygun bulursa filan yapılacak sanırım

canım tüp zor şu an ya bakalım
sen nasılsın
canım nasılsın inşallah iyisindirbenden güzel haber yok malesef adetim gelmeye başladı azönce hayırlısı böyleymiş dua et canım bana
canım ciddimi ya üzüldüm
işte olmayınca olmuyor desene
canim ya hayırlısı.... Tüp düşünmüyor musunuz aşılamada çok düşük tutma oranı

evettte bi umut işte nasip

Canlarim ben livrize :) diger nickte sorun oldu yeni bastan kayit oldum artik golyaylayim ) carsamba dr gttim hersey guzel sadce hsg filmi istedi bi i kalmis dedi Onu cekilcemm pazartesi dua edin bana bi sorun cikmasin Allahin izniyle.hsg den sonra 9 ay muhletim var kendiliginden olmasini beklicemm hayirlisi artik

canim benim hsg cektir benim hamile kalmamda büyük etkisi oldu sansin artio

Esrammmm nasul gidiyor canım merak ettim seni . müsait olduğunda paylaşır mısın ?
Kızlarrrrr sizler nasılsınız bakem . bir yazıp kaçıyorum diye bana kızmıyorsunuz dimi hepiniz yüreğimdesiniz :)
Öperim :)

canım nasılsın yoktun ortalarda gelmene sevindim
çektir canım yha bir çok arkadaşa çok etkisi oldu olumlu yönde
hakkunda hayırlısı olsun inşallah

canım kusura bakma çok girmiyorum bu ara
eşim yeniden test verdi canım bu kezde 10 milyon çıktı sonuç
yarın akşam randevum var doktorda bakalım ne diycek henüz bişey belli değil
sen nasılsın kuzu nasıl iyimi

Esracım ben iyiyim canım çok şükür bir aksilik yok . Bu arada cinsiyetimiz belli oldu arkadaşlar . Bir kızım olacak Kısmetse :)
Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın inşlllllllllllllllll .

Pofudukummm sen nerelerdesin kız ne yaptın merak ettim .

canım nasılsın yoktun ortalarda gelmene sevindim
çektir canım yha bir çok arkadaşa çok etkisi oldu olumlu yönde
hakkunda hayırlısı olsun inşallah

Adetten sonra hemen cekilmesi gerekiyordu bnm gttgum hastane ozel ama cihaz bozukmus orda cekilemedim devlet hastahanesine gttim orda gun doluymus bidahaki adet doneminde gel gun al dediler

Aminnnn insaallah canim. Hayirli olsun prensesin. Ne guzel haberler bunlar ya insaallah pofudukta esra ablada bende size boyle mutlu haberler verebilirimm...

canım maşallah birde topiğimizin kızı olacak demek
çok şükür iyi olunca canım
sen ne koycaksın kızının adını nasipse canım
dr gelince yaz canim.merak edrim ben ins guzel haberlerle gelirsin.... Ben iyiyim canim arada agrilar falan... Oglusumda iyi isim onerin var mi bize

canım dr dediki adetin 2. günü gel hemen aşılama yapalım
şimdi adetimi bekliycem
isim aklımda ömer var canım ama tai siz beğenirmisiniz bilemem
benim çok sevdiğim bir isimdir rahmetli abiminde adı hatta
sizin aklınızda neler var

Adetten sonra hemen cekilmesi gerekiyordu bnm gttgum hastane ozel ama cihaz bozukmus orda cekilemedim devlet hastahanesine gttim orda gun doluymus bidahaki adet doneminde gel gun al dediler

hımmm sen ne yap et bidahaki adet gününe çekil canım ya
hakkında hayırlısı artık

hayirli olsun tedavin canim..... Ins tutar rabbim yüzünü güldürür....

Isim esimde omer ve ali istiyooo... Biliyosun kiz olsaydi kv nin ismi olacaktiona itirazim yok ammaaaa omer yasayan sag salim abisinin ismi o yüzden ben hic istemiom alide dedesinin ismi ali isminide hic sevmem.... Farkli bi isim yok ailede aynı isimler konulup duruyo şart mi bi yakininin ismini koyman diom sinir oluyorum ya... Eltimin bi kizi bi oglu var kiz vefat eden gorumcenin oglan kp nin adi eee benim ikinci kiz olursa kesin kvnin ismi oglus icinde böyle dusunuyo iste... Ben böyle sinirlenincede tmm ya bi yerde anlasiriz dio

anladım canım peki senin istediğin bir isim varmı
eymen mesela çok söylemesi hoş bir erkek ismi
ben birde mustafayı seviyorum çok anlamlı ve klasik bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…