mustafada kp nin ismi
eymende o kadar cok var ki cevremde okula gittiginde eymenden gecilmeyecek etrafben yigit yagiz efe bunlardan birinin yanina islami yönü olan bi isim daha misal kerim furkan samet emin berat istiom
mustafada kp nin ismi
insanin bi hevesi oluyor iste canim
insanin bi hevesi oluyor iste canim
temmuz 23,24,25 gosterio takvimler ama usgde bi kac gun daha geride gorunuyo canim aha buda tosuncuk
temmuz 23,24,25 gosterio takvimler ama usgde bi kac gun daha geride gorunuyo canim aha buda tosuncuk
evet 3kilo aldim canim sadece
evet 3kilo aldim canim sadeceyengec mi ne olacak tam bilmiom
oy oyy duygusal olmasi iyidir iyi
oy oyy duygusal olmasi iyidir iyi
Selamlar şekerlerrr ,
Giremedim yine ne var ne yok uzak kaldım . Kayınvalidem hastalandı onunla uğrasştık uzun bir süre . Durumu iyi değil karın zarı kanseri son evresinde . Ahh kızlar kendimi unuttum bu dönemde .
Sizler nasılsınız , Esram ne yaptın seni çok merak ettim canım aşılama yaptınız mı ? Ne durumdasın .
canım benim çok geçmiş olsun ya üzüldüm cidden
iyiy bnde canım ya bu hafta içi olcak aşılama canımbugün gittim 2 yumurtam olmuş 15 mm
klomene 3 gün devam dedi doktorum
sen nasılısn bebiş nasıl canım
Hadi bakalım inşl güzel sonuçlar alırsın . ben de iyiyim canım . Dün bir kaza geçirdim kızartma tenceresi üzerime devrildi yandım . krem falan kullanıyorum şimdilik . doktora gidecektim ama işyeri ile de problemler var hastamız var kendimi neye vereceğimi şaşırdım . belki akşam devletin aciline giderim bir bebeği görmek için .
onun dışında bir aksilik yok her şey yolunda çok şükür . Geçen hafta detaylı USG yaptırdım bu hafta kalbi için yine gideceğim . USG de her şey yolunda görünüyor . inşl iyidir de .
Canım aşılamadan sonra gün aşırı ilişki olacak sakın ihmal etme ve bu süreci iyi değerlendir . Şöyle akşamları romantik bir yemek falan hazırla eşine kafası dağılsın . film falan al evde film izleyin akşamları sadece çocuk işine odaklanmasın . Güzel olacak ben inanıyorum inşl .
yandın demek aman canım dikkat et kendine ya
sağol canım tavsiyeler için teşekkür ederim
uygularız tabii
aşılamam yarın olcak canım kısmetse
bebişinde iyi demek aman Allahım esirgesin
canlarimmm ben geldimm nasilsiniz cok ozledim sizleri..,aselcim cok gecmis olsun dikkat et kendine benzin istasyonlarinda satilan gres yagi var ondan al sur yarana iyilesir izi bile kalmaz. bende dun hsg cekildim biraz agrili oldu ama iyiyim bugun cuma gunu sonuclarimi alicam temiz cikar insaallah.. esra ablacim insaallah seninde hersey yolunda giderr guZel haberler verirsin bizlere opuyorumm sizi Allah'a emanet olun
canım çok sağolsıncanlarimmm ben geldimm nasilsiniz cok ozledim sizleri..,aselcim cok gecmis olsun dikkat et kendine benzin istasyonlarinda satilan gres yagi var ondan al sur yarana iyilesir izi bile kalmaz. bende dun hsg cekildim biraz agrili oldu ama iyiyim bugun cuma gunu sonuclarimi alicam temiz cikar insaallah.. esra ablacim insaallah seninde hersey yolunda giderr guZel haberler verirsin bizlere opuyorumm sizi Allah'a emanet olun
Esram muhtemelen aşılaman oldu . Rabbim meleğini sana bağışlasın . Kendine ne olur dikkat et . iş falan yapma sakın , kafanı dağıtacak şeylerle uğraş . Senden güzel haberler bekliyoruz inşl bize müjdelerini verirsin .
Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için . yanık kremi falan kullandım şimdide doktor iz için bir krem verdi onu sürüyorum . bakalım geçiyor gibi yavaş yavaş . HSG biraz ağrılı olur evet canım sonucun nasıl çıktı peki ?
bugun aldim raporda yazan anladigim iki tuba retina aciktir diyorr hayirlisi artikk dr um nedicek bakalimm. esra ablamm hayirli olur insaallah mekegin tutulur sana
canım sonuç iyi sanırım hadi hayırlı olsun
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?