Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

İyiyim zeynepcim nasıl olim bekliyorum heyecanlaa 1 gün kaldı yarınnn belli olacak. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor :)

Bende adetim bitmesini bekliyorum çarşamba kontrole gidecem inş. güzel haberler verir doktor cnm inş. hamilesindir dualarım seninle tahlil yapacakmısın yoksa bikac gün bekleyecekmisin

Bende adetim bitmesini bekliyorum çarşamba kontrole gidecem inş. güzel haberler verir doktor cnm inş. hamilesindir dualarım seninle tahlil yapacakmısın yoksa bikac gün bekleyecekmisin

Vallahi yarını bekleyecem yarın gelmezse pazartesi test yaparım pek umudum yok ama. Zeynep sabbah var ya bi sancım oldu dedim hhaaaa adet olacam kalktım altıma ped koydum şu anda hala altımda ped var hazırlıklıyım gece gelir melir. sancı geçtikten sonrada bu saate kadar da bi ağrım olmadı. inşallahhh senin kontrolünde iyi geçer öbür aya da senin güzel haberini bekleriz inşallahhh.

Hakkında hayırlısı olsun hamileliktede böle belirtiler olabiliyomuş gerci sen daha iyi bilirsin ilk gebeliginde olmusmuydu sancın

Hakkında hayırlısı olsun hamileliktede böle belirtiler olabiliyomuş gerci sen daha iyi bilirsin ilk gebeliginde olmusmuydu sancın

zeynebim bi hatırlayabilem inanki hatırlayamıyorum. sadece şunu hatırlıyorum adetime birgün kala ve adet günümde sancım olmuştu o zamanda gelecek sandım kırmızılılar ama gelmedi ertesi gün idrar testi yaptırmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı 2. gün biraz daha netti 3. gün tam netti. birde defne yumurtlama günümde birlikte olmuştuk o gün hamile kaldığımı kesinlikle hissetmiştim ben kesinlikle hamile kaldığımı eşime söyledim. eşimde benimle dalga geçmişti hatta o gün. ama şimdi kestiremiyorum.

İnş. buda hamilelik belirtisidir adetin düzenlimi bende yumurtlama hesaplıyıcıdan ögreniyorum ama olmuyo bi türlü

İnş. buda hamilelik belirtisidir adetin düzenlimi bende yumurtlama hesaplıyıcıdan ögreniyorum ama olmuyo bi türlü

Benim adet 28 günde bir 14. gün yumurtlama günüm. bu ay bende hesaplayıcıdan baktım emin olmak için. biz bu ay karar verdik çocuk yapmaya. 10. günden başla gün aşırı adetine 4 gün kala bırak. belki geç yumurtlama oluyor. belli olmuyor bazen. bende 14. gün diyorum ama belki 15 veya 16 sında çatlıyordur belli olmaz. sen işini sağlama al canım. bak aklımla ne geldi defneye hamile kalmadan 3 ay uğraşmıştık hamile kaldığım ay da soğan kürünü uygulamaştım. Bazıları belki inanmaya bilir ama ben hamile kaldığım ay adetim başladığının ilk günü soğan kürüne başladım 2. gün var ya benden resmen parça parça birşeyler düştü korkmuştum hatta ne oluyoruz diye 2 gün sürmüştü 10 gün devam ettim sonuçta bitkisel doğal birşey diye ve o ay hamile kaldım. Demek rahimimde birşeyler vardı ki attı temizledi.

Anladım cnm benimde karnım cok agırıyo cörek otu bal tarcın yiyorum diyemi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…