öylemibende sadec pko var başkada çok şükür bişi yok ama 19 ay oldu bizde de o tık lardan yokkkkk ama inş olucak ilk buradan ilan etcez hamileyimmm die
İnşallah canım hepimiz hamileliğimizi burda ilan ederiz :)) güzel haberlerimizi veririz
Merhaba cnmm nasılsın
sebebsiz infertiliteler süt buharına oturmayı duydunuzmu veyahut yaptınız mı:26:
İyiyim zeynepcim nasıl olim bekliyorum heyecanlaa 1 gün kaldı yarınnn belli olacak. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor :)
Aaa hic duymadım nasıl oluyormuş? ?
Bende adetim bitmesini bekliyorum çarşamba kontrole gidecem inş. güzel haberler verir doktor cnm inş. hamilesindir dualarım seninle tahlil yapacakmısın yoksa bikac gün bekleyecekmisin
Vallahi yarını bekleyecem yarın gelmezse pazartesi test yaparım pek umudum yok ama. Zeynep sabbah var ya bi sancım oldu dedim hhaaaa adet olacam kalktım altıma ped koydum şu anda hala altımda ped var hazırlıklıyım gece gelir melir. sancı geçtikten sonrada bu saate kadar da bi ağrım olmadı. inşallahhh senin kontrolünde iyi geçer öbür aya da senin güzel haberini bekleriz inşallahhh.
Hakkında hayırlısı olsun hamileliktede böle belirtiler olabiliyomuş gerci sen daha iyi bilirsin ilk gebeliginde olmusmuydu sancın
zeynebim bi hatırlayabilem inanki hatırlayamıyorum. sadece şunu hatırlıyorum adetime birgün kala ve adet günümde sancım olmuştu o zamanda gelecek sandım kırmızılılar ama gelmedi ertesi gün idrar testi yaptırmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı 2. gün biraz daha netti 3. gün tam netti. birde defne yumurtlama günümde birlikte olmuştuk o gün hamile kaldığımı kesinlikle hissetmiştim ben kesinlikle hamile kaldığımı eşime söyledim. eşimde benimle dalga geçmişti hatta o gün. ama şimdi kestiremiyorum.
İnş. buda hamilelik belirtisidir adetin düzenlimi bende yumurtlama hesaplıyıcıdan ögreniyorum ama olmuyo bi türlü
Benim adet 28 günde bir 14. gün yumurtlama günüm. bu ay bende hesaplayıcıdan baktım emin olmak için. biz bu ay karar verdik çocuk yapmaya. 10. günden başla gün aşırı adetine 4 gün kala bırak. belki geç yumurtlama oluyor. belli olmuyor bazen. bende 14. gün diyorum ama belki 15 veya 16 sında çatlıyordur belli olmaz. sen işini sağlama al canım. bak aklımla ne geldi defneye hamile kalmadan 3 ay uğraşmıştık hamile kaldığım ay da soğan kürünü uygulamaştım. Bazıları belki inanmaya bilir ama ben hamile kaldığım ay adetim başladığının ilk günü soğan kürüne başladım 2. gün var ya benden resmen parça parça birşeyler düştü korkmuştum hatta ne oluyoruz diye 2 gün sürmüştü 10 gün devam ettim sonuçta bitkisel doğal birşey diye ve o ay hamile kaldım. Demek rahimimde birşeyler vardı ki attı temizledi.
Cnm maydanozla beraber süt kaynatılıyomuş daha sonra üstüne oturuluyomuş bende bi başka topikde okumuştum
Anladım cnm benimde karnım cok agırıyo cörek otu bal tarcın yiyorum diyemi anlamadım
İlk defa duydum canım denenebilir bi zararı olacağını sanmıyorum.
Çörekotu bal tarçın hımmm bilmemki ben hiç denememiştim bu karşımı ne için yiyorsun. neye iyi geliyor?
Yumurtalıkları olgunlaştırıyomuş ben artık kim ne derse onu yapıyorum cnm belki birinden biri tutar inş.[/QU
canım inşallah tutar hepimiz seviniriz. Allah bana bir çocuk nasip ettin, allah inşallahh sizlerede nasip eder. Canım benim çıkmam gerekiyor. yarın görüşürüz. İyi geceler canım. haberleşelim ok.
Yumurtalıkları olgunlaştırıyomuş ben artık kim ne derse onu yapıyorum cnm belki birinden biri tutar inş.[/QU
canım inşallah tutar hepimiz seviniriz. Allah bana bir çocuk nasip ettin, allah inşallahh sizlerede nasip eder. Canım benim çıkmam gerekiyor. yarın görüşürüz. İyi geceler canım. haberleşelim ok.
İnş. cnm sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum bende cıkacam cnm iyi geceler Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?