Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım hayırlı uğurlu olsun, regli olunca hala kendime gelemedim malum depresyondaydım anca ayılıyorum bu ay silkelettik ama yine tutturamadık, artık hayırlısı ne diyelim! bu ay yumurtlama dönemim biter bitmez türkiye ye geliyorum eşim biletimi aldı biraz git kafanı boşalt böyle olmaz bu iş dedi. sanırım kendimi çok sıktım bide yurtdışında yaşıyorum, gurbette ayrı bir zor geliyor insana. inşallah bu tatil bana iyi gelir.. umarım bu topikte hepimize uğurlu gelir güzel güzel haberler alırız. :)

Son düzenleme:

Canım hoş geldin seni görmek ne güzel . Bak yeni bir ay başlıyor senin icin. Lütfen bu ayda yine çalısmalarına devam et . Tatil fikri süper bence . İnsan kafasını dağılıyor iyi gelir sana bu kısa süreli tatil . Güzel haberlerini bekliyoruz insl

Selam benim Bayram şekerlerim :)))
Ben geldim kizlarrrrrrrr
Ayyyy o kadar yorgunum ki anlatamam . Dün temizliğimi yaptım kocam aradı biz geliyoruz yemek yemeye abooooo ben bir telaşla yemek yapmaya son hız . Geldiler yemek yedik derken hop dışarı çıkalım dediler çıktık gecelere aktik :))) saat 4 de geldik eve yattım sabah kalk kahvti hazırla evde 4 adam bir de ben ( bunlar bizim ortak gençlikten arkadaslarımız ) kahvaltı ettiler dışarı çıktılar evi b.... Götürüyor :))) nerden başlasam yataklardan mı bulaşıklardan mı çamaşırlardan mı huuuuuuuuuuuuuu . Cok isim var ve aksama yine bendeler regl beklerken zaten stres olmuştum
Gelen gidenden patlamak uzereyimmmmmmmmm

12 nisanda bekliyorum bende :)

Kizlarrrrrrrr nerdesiniz bugün hepiniz ya (
Canım cok sıkılıyor

Dünden beri elim yüzüm vücudum çok şişti parmağımdan yüzüğü çıkaramadım ilk defa oldu sizde hastalancagniz zaman oluyor mu? 2 gün var bataa..

Dünden beri elim yüzüm vücudum çok şişti parmağımdan yüzüğü çıkaramadım ilk defa oldu sizde hastalancagniz zaman oluyor mu? 2 gün var bataa..

Canım tam bahar donemi ve ödem oluyor vücut . Bol bol su iç birde tuzu azaltmaya çalış geçecektir . Bazı bünyeler bahar geçişlerinde etkilenirler . Regl ile ilgisi olacağını sanmıyorum .

canım o durm bendede hep olur aslında adet döneminde
ama sen olmassın 2 gün sora umarm canım

Canım tam bahar donemi ve ödem oluyor vücut . Bol bol su iç birde tuzu azaltmaya çalış geçecektir . Bazı bünyeler bahar geçişlerinde etkilenirler . Regl ile ilgisi olacağını sanmıyorum .

Haklısın canım yaa Sağol tuzu da fazla kaçırıyorum zaten keseyim biraz..

Ben biraz mıy mıy im canım o yüzden içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…