İyiyim zeynepcim nasıl olim bekliyorum heyecanlaa 1 gün kaldı yarınnn belli olacak. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor :)
Anladım cnm benimde karnım cok agırıyo cörek otu bal tarcın yiyorum diyemi anlamadım
canım hayırlı uğurlu olsun, regli olunca hala kendime gelemedim malum depresyondaydım anca ayılıyorumbu ay silkelettik ama yine tutturamadık, artık hayırlısı ne diyelim! bu ay yumurtlama dönemim biter bitmez türkiye ye geliyorum eşim biletimi aldı biraz git kafanı boşalt böyle olmaz bu iş dedi. sanırım kendimi çok sıktım bide yurtdışında yaşıyorum, gurbette ayrı bir zor geliyor insana. inşallah bu tatil bana iyi gelir.. umarım bu topikte hepimize uğurlu gelir güzel güzel haberler alırız. :)
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
12 nisanda bekliyorum bende :)
canım bu ay bende yedim benim karnımda ağrıyor var bi etkisi sanırım
Aaa hic duymadım nasıl oluyormuş? ?
Deniycem canım bu ay bakalımsüt buharı ile haimlelik yaz çıkar canm benm bi arkds vardı 5 yıl olmamıştı çocuğu süt buharına oturup o ay hamile kaldı cnm cok kişiyide duydum böyle araştır derim detaylı ögren
Dünden beri elim yüzüm vücudum çok şişti parmağımdan yüzüğü çıkaramadım ilk defa oldu sizde hastalancagniz zaman oluyor mu? 2 gün var bataa..
Dünden beri elim yüzüm vücudum çok şişti parmağımdan yüzüğü çıkaramadım ilk defa oldu sizde hastalancagniz zaman oluyor mu? 2 gün var bataa..
canım o durm bendede hep olur aslında adet döneminde
ama sen olmassın 2 gün sora umarm canım
canım o durm bendede hep olur aslında adet döneminde
ama sen olmassın 2 gün sora umarm canım
Canım tam bahar donemi ve ödem oluyor vücut . Bol bol su iç birde tuzu azaltmaya çalış geçecektir . Bazı bünyeler bahar geçişlerinde etkilenirler . Regl ile ilgisi olacağını sanmıyorum .
Haklısın canım yaa Sağol tuzu da fazla kaçırıyorum zaten keseyim biraz..
İnş. buda hamilelik belirtisidir adetin düzenlimi bende yumurtlama hesaplıyıcıdan ögreniyorum ama olmuyo bi türlü
canım içemiyceksen kendinide zorlama ama ben birdaha dene derim
genelde bu tür kürlerin hepsinin tadı biraz kötü oluyor
okadar da değil yaaa sen soğan içtiğine eminmisinben içicem valla burnunu tıka bir nefeste iç içtikten sonra bir müddet ağzından nefes al valla içersin alışırsın cok faydalı gerçekten herşey bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?