İnşallah ama hic umudum yok canım saol
Mrb canım ben hiç yapamadım incir yapcam artık soğan yerine
Esra ateşim düşüşe gecti sanırım bende regl olucam . Bu ayda direkten dondü :)
Mrb canım ben hiç yapamadım incir yapcam artık soğan yerine
Ben biraz mıy mıy im canım o yüzden içemedim
canım yumurtlama bitince ateşin zaten düşüşe geçecek stres yapma
inşallah bir çok hamiş arkadaşımız olacak topicte endişelenme
tabii aralarında sen ve bende
Günaydın canıııım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn sevgi kelebeklerimmmmmmmmm güzel haberler var mı aklim grip sizdeydi
Canlarım bende astım da var 4 aydır falan astım için kullandığım ilaçlar yüzünden bu kadar hassas oldu benim mide sadece psikolojik o ilaçları sabah aksam kullanıyorum ve çok mide bulantısı çok oluyor iyice tiksindim afedersiniz ögümekten bayılacakmış gibi oluyorum bu arada bide oksurek tutuyo anlayacağınız bitiyorum ben
dünaydın Didem
Hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnn bahane üretmeiçeceksin o soğan suyunu
Kız senin astımın benim ki kadar mı ağır heeeeeeeeeeeeeee ben kendimi bildim bileli Kronik astım hastasıyım ve öyle fıs falan bişe yapmıo bana kriz gelir ve ben direk hop hastaneye gider yatarımmmmmm sinir etme insanı
yavrum bende her sabah ve akşam düzenli ilaçlarımı alıyorum .
Bak symbicord fort
şurup
şeker ilacı glifor
kan pıhtılaşması için coraspin
bebek olur diye folik asit
sabah bunları içerim .
Akşamları
yine glifor
ve yatmadan symbicord fort ve ventolin .
bunların üstüne birde kürlerimi yapıyorummmmmmmmmmmmmm
Geçmiş oldun canım demek istediğim o değil miflonit kullanıyorum ben toz boğazıma gidince midem bulanıyor sürekli hale geldi ve tiksindimm
Ben sana hayranım zaten tizimmbenim idolümsünn
bebeğim soğan kürü konusunda çok ısrarcıyım çünkü çok olumlu sonuçlar alan olmuş pko oluptayoksa seni anlıyorm ilk günler bende öğğğğğğğğğğğğğğğğ oluyordum ama sonra sonra görev haline geldi bir dikişte içtim .
İçine karanfil tarcın falan atsak kokusu geçmez mi
Ay bu benim fıstığım teyzeleriii bir tanecik yiğenim her şeyim , bütün dünyam şevvalimmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 673369
bebeğim kokusunu almadan içeceksin burnundan nefes almadan ağzından nefes alarak içersen daha içilesi olur . ama içerken içine bir iki damla limon damlat tadı değişir daha iyi içersin .
Ayyy pek havalı maşallah maşallah allah bize de nasip etsin
Bi daha deneyeyim bakalım bi hevesle yapmaya çalışıyorum sonra hüsran ufff
evet teyzesi birde canlı görsen yersin yersinnnnnnnnnnnnnn
bence yapabilirsin çok da zor değil yani . ne bilim ne iğrenc şeyler içmek zorunda kalıyoruz bazen . ALlahım şifa olsun de nefes alma burnundan hopppppppppppp dik kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?