Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Mrb canım ben hiç yapamadım incir yapcam artık soğan yerine

hımmmm
canım bende bu tür şeyleri yiyip içemem hiç ya inan bana btç karışımını bile miğdem bulanarak yedim
defalarca kusma hissi oldu ama sabredeceksin
hiç tadını almadan bir çırpıda yutuvereceksin

Esra ateşim düşüşe gecti sanırım bende regl olucam . Bu ayda direkten dondü :)

canım yumurtlama bitince ateşin zaten düşüşe geçecek stres yapma
inşallah bir çok hamiş arkadaşımız olacak topicte endişelenme
tabii aralarında sen ve bende

Mrb canım ben hiç yapamadım incir yapcam artık soğan yerine

Hicran canım 1 kez yapsan yani sadece 1 ay 10 gün bile kullansan öyle faydasını göreceksin ki . biraz dişini sıkamaz mısın
bak burada soğan kürü ile hamiş kalan ne çok arkadaş var . ben bu ay incir yapacam ama geçen ay soğan yapmıştım . B.C.T yapmicam ben indir le havuç yapıcam .

Ben biraz mıy mıy im canım o yüzden içemedim

canım yumurtlama bitince ateşin zaten düşüşe geçecek stres yapma
inşallah bir çok hamiş arkadaşımız olacak topicte endişelenme
tabii aralarında sen ve bende

esracım regl öncesi düşermiş bir iki gün önceden . benimde dünden başladı 1 derece düşmeye bugün de düşüşte . kırmızı kartı yicem sanırım bu ay
aman olsun en azından yeni bir ay geliyor yeni deyimler yeni silkelenmeler

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn sevgi kelebeklerimmmmmmmmm güzel haberler var mı aklim grip sizdeydi

Canlarım bende astım da var 4 aydır falan astım için kullandığım ilaçlar yüzünden bu kadar hassas oldu benim mide sadece psikolojik o ilaçları sabah aksam kullanıyorum ve çok mide bulantısı çok oluyor iyice tiksindim afedersiniz ögümekten bayılacakmış gibi oluyorum bu arada bide oksurek tutuyo anlayacağınız bitiyorum ben

Günaydın canıııım

dünaydın Didem

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn sevgi kelebeklerimmmmmmmmm güzel haberler var mı aklim grip sizdeydi

Hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnn bahane üretme içeceksin o soğan suyunu
Kız senin astımın benim ki kadar mı ağır heeeeeeeeeeeeeee ben kendimi bildim bileli Kronik astım hastasıyım ve öyle fıs falan bişe yapmıo bana kriz gelir ve ben direk hop hastaneye gider yatarımmmmmm sinir etme insanı
yavrum bende her sabah ve akşam düzenli ilaçlarımı alıyorum .
Bak symbicord fort
şurup
şeker ilacı glifor
kan pıhtılaşması için coraspin
bebek olur diye folik asit
sabah bunları içerim .

Akşamları
yine glifor
ve yatmadan symbicord fort ve ventolin .

bunların üstüne birde kürlerimi yapıyorummmmmmmmmmmmmm

Geçmiş oldun canım demek istediğim o değil miflonit kullanıyorum ben toz boğazıma gidince midem bulanıyor sürekli hale geldi ve tiksindimm
Ben sana hayranım zaten tizimm benim idolümsünn

Geçmiş oldun canım demek istediğim o değil miflonit kullanıyorum ben toz boğazıma gidince midem bulanıyor sürekli hale geldi ve tiksindimm
Ben sana hayranım zaten tizimm benim idolümsünn

bebeğim soğan kürü konusunda çok ısrarcıyım çünkü çok olumlu sonuçlar alan olmuş pko olupta yoksa seni anlıyorm ilk günler bende öğğğğğğğğğğğğğğğğ oluyordum ama sonra sonra görev haline geldi bir dikişte içtim .

İçine karanfil tarcın falan atsak kokusu geçmez mi

İçine karanfil tarcın falan atsak kokusu geçmez mi

bebeğim kokusunu almadan içeceksin burnundan nefes almadan ağzından nefes alarak içersen daha içilesi olur . ama içerken içine bir iki damla limon damlat tadı değişir daha iyi içersin .

Ay bu benim fıstığım teyzeleriii bir tanecik yiğenim her şeyim , bütün dünyam şevvalimmmmmmmmmmmmmmmmm

bebeğim kokusunu almadan içeceksin burnundan nefes almadan ağzından nefes alarak içersen daha içilesi olur . ama içerken içine bir iki damla limon damlat tadı değişir daha iyi içersin .

Bi daha deneyeyim bakalım bi hevesle yapmaya çalışıyorum sonra hüsran ufff

Ayyy pek havalı maşallah maşallah allah bize de nasip etsin

evet teyzesi birde canlı görsen yersin yersinnnnnnnnnnnnnn

Bi daha deneyeyim bakalım bi hevesle yapmaya çalışıyorum sonra hüsran ufff

bence yapabilirsin çok da zor değil yani . ne bilim ne iğrenc şeyler içmek zorunda kalıyoruz bazen . ALlahım şifa olsun de nefes alma burnundan hopppppppppppp dik kafaya

Yemem mi yaaaaaa baksana çok tatlı

İlaç kullanmaktan daha iyi canım doğru ins bu kez yaparım ilk yaptığımı tok karına yapmıştım bide ac karına yapayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…