Yemem mi yaaaaaa baksana çok tatlı
İlaç kullanmaktan daha iyi canım doğru ins bu kez yaparım ilk yaptığımı tok karına yapmıştım bide ac karına yapayım bakalım
birden aniden ışık hızıyla iç
bence yapabilirsin . kesinlikle buna eminim . İnsan istedikten sonra yapmayacağı şey yok . Yeterki iste ... bunu içersen bu ay yumoşların süper büyüyecek . ve çatlayacak sonra bat gelmedennnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebişlerrrr oooooooooooooo
Bugün ovu testi de gelmiş ne zaman başlayacam onu yapmaya canım
canım regl döngün kaç günde bir senin ?
Sokturuculerle 28 gün de
Eeee bebek denerken kullanıyor musun söktürücü sen ??
Hicrancım normal döngün eğer 28 ise yumurtlaman muhtemelen 14. gün oluyordur . sen yine de 10. gün testlerini yapmaya başla ve burada paylaş bizimle . iki çizgininde kırmızı olması gerekiyor . aynı gebelik testi gibi düşün ama ikinci çizgide çok belirgin olmalı . zaten yaptıkça anlayacaksın aradaki farkı . test kıpkırmızı çıktından sonra 24-36 saat sonra yumurtan çatlayacak . yani sen bugün gördün kırmızı çizgiyi diyelim ki onundeki 4-5 günü çok iyi değelendireceksinsonra da gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrr
şu silkeltemeyi araştırdım da yapalım bari allah hailmize bakarda acır verir inş.dün bir arkadşmın yeni doğan bebeğine hediye almak içn bücürük magazasındydım neyse bişiler aldım kasaya gittim arkama bi baktım oradaki alışveriş yapnların hemen hemn hepsi hamile harıl harıl alşverş yapıolar cok üzüldüm bogazm düğümlendi eşime dedim sen al ben dısardayım hemen çıktım eşim gelene kadar gözümün yasını sildm sonra gittik iştee ahhh ahhh rabbim hepimze nasip etsin ne zormuş boynu bükük kalmak
inş. canım nekadr zormuş allah yardımcımız olsn ne diyeyim ama şu silkeletmeyi eşime yaptırtabilirsem
Hicran canım 1 kez yapsan yani sadece 1 ay 10 gün bile kullansan öyle faydasını göreceksin ki . biraz dişini sıkamaz mısın
bak burada soğan kürü ile hamiş kalan ne çok arkadaş var . ben bu ay incir yapacam ama geçen ay soğan yapmıştım . B.C.T yapmicam ben indir le havuç yapıcam .
esracım regl öncesi düşermiş bir iki gün önceden . benimde dünden başladı 1 derece düşmeye bugün de düşüşte . kırmızı kartı yicem sanırım bu ay
aman olsun en azından yeni bir ay geliyor yeni deyimler yeni silkelenmeler
Ay bu benim fıstığım teyzeleriii bir tanecik yiğenim her şeyim , bütün dünyam şevvalimmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 673369
kızlar nerdesiniz yahuuu artık kimse gelmez oldu
şu silkeltemeyi araştırdım da yapalım bari allah hailmize bakarda acır verir inş.dün bir arkadşmın yeni doğan bebeğine hediye almak içn bücürük magazasındydım neyse bişiler aldım kasaya gittim arkama bi baktım oradaki alışveriş yapnların hemen hemn hepsi hamile harıl harıl alşverş yapıolar cok üzüldüm bogazm düğümlendi eşime dedim sen al ben dısardayım hemen çıktım eşim gelene kadar gözümün yasını sildm sonra gittik iştee ahhh ahhh rabbim hepimze nasip etsin ne zormuş boynu bükük kalmak
dualarımda hep derimki kmsenn evadında gözüm kalmasın....
cidden zor ama nasip bir yerdede canım
Mrb esracim nasılsın ne yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?