Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Yemem mi yaaaaaa baksana çok tatlı

İlaç kullanmaktan daha iyi canım doğru ins bu kez yaparım ilk yaptığımı tok karına yapmıştım bide ac karına yapayım bakalım

birden aniden ışık hızıyla iç
bence yapabilirsin . kesinlikle buna eminim . İnsan istedikten sonra yapmayacağı şey yok . Yeterki iste ... bunu içersen bu ay yumoşların süper büyüyecek . ve çatlayacak sonra bat gelmedennnnnnnnnnnnnnnnnn gelsin bebişlerrrr oooooooooooooo

Bugün ovu testi de gelmiş ne zaman başlayacam onu yapmaya canım

Hicrancım normal döngün eğer 28 ise yumurtlaman muhtemelen 14. gün oluyordur . sen yine de 10. gün testlerini yapmaya başla ve burada paylaş bizimle . iki çizgininde kırmızı olması gerekiyor . aynı gebelik testi gibi düşün ama ikinci çizgide çok belirgin olmalı . zaten yaptıkça anlayacaksın aradaki farkı . test kıpkırmızı çıktından sonra 24-36 saat sonra yumurtan çatlayacak . yani sen bugün gördün kırmızı çizgiyi diyelim ki onundeki 4-5 günü çok iyi değelendireceksin sonra da gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrr

Bern telden giriyorum ya foto nasıl yüklenir bilmiyorum
Az önce misafirim geldi o yüzden bi anda koptum canım k.b.

şu silkeltemeyi araştırdım da yapalım bari allah hailmize bakarda acır verir inş. dün bir arkadşmın yeni doğan bebeğine hediye almak içn bücürük magazasındydım neyse bişiler aldım kasaya gittim arkama bi baktım oradaki alışveriş yapnların hemen hemn hepsi hamile harıl harıl alşverş yapıolar cok üzüldüm bogazm düğümlendi eşime dedim sen al ben dısardayım hemen çıktım eşim gelene kadar gözümün yasını sildm sonra gittik iştee ahhh ahhh rabbim hepimze nasip etsin ne zormuş boynu bükük kalmak

Canım yaaaaaa hiç üzülme bi gün gelecek bizde karnımız burnumuzda alışveriş yapıcaz allahım bizi sınıyor belki elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz

inş. canım nekadr zormuş allah yardımcımız olsn ne diyeyim ama şu silkeletmeyi eşime yaptırtabilirsem

hımmm canım hayırlısı ne diyim
dediğin gibi yeni ay yeni umtlar bizim için

dualarımda hep derimki kmsenn evadında gözüm kalmasın....
cidden zor ama nasip bir yerdede canım

hicran canım çok işim var şimdide kusuruma bakma sora konuşalım bol bol canım kaçıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…