Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyi canım sağol sen napıyorsun
çok yorudum ya alışverişten geldikte canım
kaynım nişanlanıyor bugün o yüzden alışveriş günü oldu

İyi canım ben de reglimin bitmesini bekliyorum bugün ovu testlerim de geldi hemen başlamak istiyorum heyecanliyim

Nisan düğün alışverişi çok yorucu olur canım haklisin elti mi geliyor sana he he

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aha ben geldim gidiyorum bugün çok kalamadımmmmmmmmmmmmm ama kimsecikler yoktu zaten burada
kızlar bu arada en yaptırdığım tahlillere bakıyordum da prolaktin 17, 3 çıktı sizcce yüksek mi bu ?

asekcim benin de en son yaptırdıgim tahlil prolaktin 19.92 ondan önceki tahlil 8.89 muş neden böyle değişti ki

Bebisimm yok ama yelek başladım bugün
Örgüyü bitirmeden bebişim gelir belki

inş uğurlu gelirde bitmeden müjde verirsin inanırmısın boş kalan vaktimde bende gizli gizli işliyom bişiler hazırlar cok güzel ama insan kendi emek verip yaptığı bişiyden ne haz alıyor dimi

inş uğurlu gelirde bitmeden müjde verirsin inanırmısın boş kalan vaktimde bende gizli gizli işliyom bişiler hazırlar cok güzel ama insan kendi emek verip yaptığı bişiyden ne haz alıyor dimi

Evet yaaaaaa özene bezene ellerinle yapıyorsun bebeğin için kıymetin için daha kıymetli olur bir hafta öncede battaniyesini ördüm ins en kursa zamanda gelirler bizde tepe tepe kullanırız bunları

Evet yaaaaaa özene bezene ellerinle yapıyorsun bebeğin için kıymetin için daha kıymetli olur bir hafta öncede battaniyesini ördüm ins en kursa zamanda gelirler bizde tepe tepe kullanırız bunları

bana da geçen sene annem yaptı bebek battaniyesi tam bir yıldır arada çıkarıp bakıyorum akıl işte kokluyorum sanki kokuo.... görümcelerim eltilerim annem habire yelek süveter örüp duruolar ve buda beni üzüo ama anlayamıyolar eger olursa 3tane bebeğe yetecek örgüm oldu

Belki bunlar beni de çok üzecek ama coj heves ediyorum ben ins gelecek meleklerimiz canım sadece biraz sabır

asekcim benin de en son yaptırdıgim tahlil prolaktin 19.92 ondan önceki tahlil 8.89 muş neden böyle değişti ki

Canım bu hormon ile ilgili hiç bilgim
Yok ama ama bu hormon yüksek olursa bebek olmuyor mus normal olması gereken deger ne bilmiyorum

Bende bebeğime ilk aldığım oyuncağı saklıyorum halen . O zaman ki kıyafetlerimi yeni Hamis pantolonu almıştım usg lerini hepsini saklıyorum aslında insanın icini acıtiyor . Gecen bir arkadasım kız bebek elbisesi verdi bana minicik yeni doğan bebek icin Mevlüt kıyafeti . Yıkadım utuledim dolaba astım . Baktikca icimde derin bir boşluk .... Allahım dualarımızı kabul et insl

Günaydin kizlar, nasilsiniz?

var mi hayirli haberler

ben esim evdeydi diye bir kac gün giremedim.

Günaydın herkese sağlıklı mutlu bigün geçirmeniz dileğiyleee .....bugün Bat dünden beri sag kalcamin üstünde n bacağima vuran ağrı var çok kötüyüm kızlar

Günaydin kizlar, nasilsiniz?

var mi hayirli haberler

ben esim evdeydi diye bir kac gün giremedim.

günaydın canım bende göremedim seni kaç gündür gelmedin . aynen bıraktığın gibi şeker sıra ile kırmızı kartları yiyoruz bugün de sanırım ben yicem ateşim iyice düştü

Günaydın herkese sağlıklı mutlu bigün geçirmeniz dileğiyleee .....bugün Bat dünden beri sag kalcamin üstünde n bacağima vuran ağrı var çok kötüyüm kızlar

Günaydn didem . iyi dileklerin için çokkkkkkkkkkkkkkk merci . canım benimde sol bacağıma ve sol karın boşluğuma inanılmaz ağrı saplanıyor oturamıyorum bile acaba diyorum kist mi oldu ki . ben BCT yapmıştım bu ay kist yapmış olabilir regl olsam da rahatlasam diyorum

Günaydın sevgi kelebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok öpüyorum

kızlaaaarrrr hatyatınızı tuzu biberiiii geldiiii uzun zamannn sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…