iyi canım sağol sen napıyorsun
çok yorudum ya alışverişten geldikte canım
kaynım nişanlanıyor bugün o yüzden alışveriş günü oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aha ben geldim gidiyorumbugün çok kalamadımmmmmmmmmmmmm ama kimsecikler yoktu zaten burada
kızlar bu arada en yaptırdığım tahlillere bakıyordum da prolaktin 17, 3 çıktı sizcce yüksek mi bu ?
sanırım sayfa terkedilmiş
napyon?
Bebisimm yok ama yelek başladım bugün
Örgüyü bitirmeden bebişim gelir belki
inş uğurlu gelirde bitmeden müjde verirsin inanırmısın boş kalan vaktimde bende gizli gizli işliyom bişiler hazırlar cok güzel ama insan kendi emek verip yaptığı bişiyden ne haz alıyor dimi
Evet yaaaaaa özene bezene ellerinle yapıyorsun bebeğin için kıymetin için daha kıymetli olur bir hafta öncede battaniyesini ördüm ins en kursa zamanda gelirler bizde tepe tepe kullanırız bunları
bana da geçen sene annem yaptı bebek battaniyesi tam bir yıldır arada çıkarıp bakıyorum akıl işte kokluyorum sanki kokuo.... görümcelerim eltilerim annem habire yelek süveter örüp duruolar ve buda beni üzüo ama anlayamıyolar eger olursa 3tane bebeğe yetecek örgüm oldu
ben kaçtım iyi geceler erken yatmamlazım erken kakmak için öpüyorum
asekcim benin de en son yaptırdıgim tahlil prolaktin 19.92 ondan önceki tahlil 8.89 muş neden böyle değişti ki
Günaydin kizlar, nasilsiniz?
var mi hayirli haberler
ben esim evdeydi diye bir kac gün giremedim.
Günaydın herkese sağlıklı mutlu bigün geçirmeniz dileğiyleee .....bugün Bat dünden beri sag kalcamin üstünde n bacağima vuran ağrı var çok kötüyüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?