Günaydın sevgi kelebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok öpüyorum
kızlaaaarrrr hatyatınızı tuzu biberiiii geldiiii uzun zamannn sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoş geldiniz kızlaraz kalsın sizi yok yazıyordumm
bugün üstümde öyle bir buhran sıkıntı varki anlatamamregl öncesi duygusallık sanırım
kızlaaaarrrr hatyatınızı tuzu biberiiii geldiiii uzun zamannn sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bana da öyle olur canım ins değildir senin kiiii yaaaaaa bizim bu prolaktin değerini ne yapıcaz normali kaç ki ya
Tuzum biberim sen nasılsin var mi bi gelişme
valla ateşim düştü şeker umutlar bir dahaki aya ama dokunsan ağlayacağımmmmmmmmmmmmmmmm
valla ateşim düştü şeker umutlar bir dahaki aya ama dokunsan ağlayacağımmmmmmmmmmmmmmmm
adetimi bekliyorum canım bi de acayip derecede giribim ki sorma:2::2::2::2:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
noldu aselcim sana bebeğim
biberim bende regl öncesi depresyon geçiriyorum . ateşim yüksek gidince umutlanmıştım ama iki gündür düşüşe geçti bugün yarın yerim karmızı kartı .(
bu ay diyorum ki incir havuç kürü yapalım
bende yicem canım kırmızıları çünkü 2 gun önce eşimle ilişki sırasında çok acı duydum sizinde adete az kala oluyomu böyle
bende yicem canım kırmızıları çünkü 2 gun önce eşimle ilişki sırasında çok acı duydum sizinde adete az kala oluyomu böyle
canım biz 10 gündür tık yok ki bizde yumos döneminden sonra gel keyfim gellllllllllllllll .
şekerim boş kalamıyorum ki ya bu ay gelenden gidenden verimsiz geçti zatennnnnnnnnn ama önümüzdeki yumoşların elimde çekeceği var hiç bir yere kaçamadan yakalacağım onları
Benim olmuyor canım benim kırmızılar gelmeden bi saat önce ağrı başlar sonra olurum
Benim olmuyor canım benim kırmızılar gelmeden bi saat önce ağrı başlar sonra olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?