Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

As canım nerelerdesin sen yahu
takılma canım önümüzdeki ay hepimiz çok iyi hazırlaancaz hep destek tam destek

As canım nerelerdesin sen yahu
takılma canım önümüzdeki ay hepimiz çok iyi hazırlaancaz hep destek tam destek

Canim ya burada paskalya bayramiydi ve o yüzden esim 4 gün evdeydi bol bol tembellik yaptik

Evet artik birdaha ki aya/aylara kaldi ve destegiz birbirimize

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bir çılgınlınlık yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve burada yakınımdaki bir hastaneyi aradım . regl ile birlikte oraya gidicem tüp için değil ama en azından yumoş takibi için gideyim diyorum . doktor ile görüştüm şimdi eğer çok bariz bir şey yoksa aşı deneriz sana diyor aşılama yaptıramam hocam maddi durumum iyi değil şimdi dedim bakalım bu ay gidecem olmadı 1 ay yumoşlarıma baktırayım belki tutar kocama söylemedim gizili gidecem

Kuzummmmmmmm git tabi bebem

Insallah hic gerekte kalmaz

ya benim bugün kahve rengiyle birlikte baya baya acik renk kanamad oldu az önce cok hafiften.

ama aslinda daha var bir kac gün,neyse bakalim ne olacak.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]hamişlik bekleyen[/td]
[td]BATasıca bat[/td]
[td]hamişlik durumu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tuz karabiber[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td] pozitif:123: negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel k[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]pozitif:123: negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1982[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]belirtiler var:123: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlım[/td]
[td]6 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hicran4242[/td]
[td]27 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tales and legends[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]pozitif :123:negatif[/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] didem_brs [/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]7 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asudesude[/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknurum28[/td]
[td]10 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Kuzummmmmmmm git tabi bebem

Insallah hic gerekte kalmaz

ya benim bugün kahve rengiyle birlikte baya baya acik renk kanamad oldu az önce cok hafiften.

ama aslinda daha var bir kac gün,neyse bakalim ne olacak.

canım belirti olabilir mi acaba bebek belirtisi bu ay regl ile birlikte ateşinide öç bence canım

En doğru olanı yapmissin canım coj sevindim ins sadece yumurta takibiyle gelir meleğinnnn

kızlar bildiğiniz gibi ben bu ay bebiş için ilk denemelere başlıyodum fakat bende kuruluk problemi var. önceleri kayganlaştırıcı kullanıyoduk ama o da spermleri öldürüyomuş diye bu ay kullanmayalım dedik. ama bu defa da canım çok yandı tahriş oldu bi kere girebildik ilişkiye. napcam ben yaaaa ( daha ovulasyon günümü kaçırmadım ama bu gidişle tahrişten yapamıcam gününde

Çoğu zaman aynı şey bende de oluyor canım coook yanıyor sırf bebek için dişimi sıkıyorum ama senin ki kadar değil tahriş olmuyor

canm sanada negatif yazdım:2: üzülerek

BANADA YAZ şekerim tuzum biberim . benimde ateş düştü gelecekkkkkkkkkkkkkk gelemeyesice

En doğru olanı yapmissin canım coj sevindim ins sadece yumurta takibiyle gelir meleğinnnn

evet canım . bir gideyim dedim 35 tl muayene ücreti varmış çok değil . maddi olarak hazır değilim olsam hemen tüpe başlayacam ama ne yazık ki biraz beklemem lazım tüp için bende en azından bir iki ay vakit geçsin diyorum

Canım canım canım . peki sırf bebek için mi birlikte oluyorsunuz siz . ama böyle olursa senin için eziyet olur tatlım başka bir çözüm bulsanız kendini rahatlatsan biraz olmaz mı ? psikoloji ile ilgili biraz bu kuruluk olayı bence :44::44:

Canım belki tüpe gerek kalmadan okur allahın izniyle yumurta takibi iyi olur pkolu için bence

merhablar yoldaslarrr...bugun soğan kürümün 5. günü ve dün gece şuu silkelteme işi baya komik yaa eşim cok ciddi işini buyuk bir titizlikle yaptı ama ben krize girdim sabahtan beri aklıma gelip gülp gülüyorum allah bize sabır boool booll evlat ihsan etsin yoksa bu gidişle tırlatacam

Son düzenleme:

ay canım hadi hayırlısı iyice silkelesin bak aferin kocana kızzzzzzzzzzzzzzzzz . bu ay senden umutluyum ben

Seve seve bakarım eltim bir yıl önce doğum yaptı yanında ben vardım oglusunun ikinci annesi

Sanada bebisinide pamuklara sarar bakarım tatlım

oy oy oy yerim ben seni saol bebeğim inşllllllllllllllllllllllll o günleri göreyim ya . o kadar çok istiyorum ki sanki son noktaya gelmiş gibiyim

o zaman kendimi de negatifliyorum kızlar belim çok ağrıyo rahmim aşa düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…