Hicran ve tuzum biberim veeeeee tüm diger arkadaslarrrrrrrrrrrrrr selam olaaaaa hepinizeeeee
aselcigim bacim ben o kirmizi kartlardan biktiiiiiiiiimmmmmmmmm Allahim gücüne gitmesin.
kizlar dün aksamdan beri cooook hafif lekelenme geliyor bugün biraz fazlalasti,yaniiiiiiiiiiiii bende yine sifira sifir elde var sifirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cünkü gecen aylardan böyle oluyordu,böyle adetten 4-5 gün önce lekelenmeler kahverengi
yani anliyacaginiz ümidim yok
As canım nerelerdesin sen yahu
takılma canım önümüzdeki ay hepimiz çok iyi hazırlaancaz hep destek tam destek
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bir çılgınlınlık yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve burada yakınımdaki bir hastaneyi aradım . regl ile birlikte oraya gidicem tüp için değil ama en azından yumoş takibi için gideyim diyorum . doktor ile görüştüm şimdi eğer çok bariz bir şey yoksa aşı deneriz sana diyoraşılama yaptıramam hocam maddi durumum iyi değil şimdi dedim bakalım bu ay gidecem olmadı 1 ay yumoşlarıma baktırayım belki tutar kocama söylemedim gizili gidecem
Kuzummmmmmmm git tabi bebem
Insallah hic gerekte kalmaz
ya benim bugün kahve rengiyle birlikte baya baya acik renk kanamad oldu az önce cok hafiften.
ama aslinda daha var bir kac gün,neyse bakalim ne olacak.
hmmmm benimde oluyo datlum
püfffff
canım belirti olabilir mi acaba bebek belirtisibu ay regl ile birlikte ateşinide öç bence canım
canm sanada negatif yazdım:2: üzülerek
Canim ya burada paskalya bayramiydi ve o yüzden esim 4 gün evdeydi bol bol tembellik yaptik
Evet artik birdaha ki aya/aylara kaldi ve destegiz birbirimize
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bir çılgınlınlık yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve burada yakınımdaki bir hastaneyi aradım . regl ile birlikte oraya gidicem tüp için değil ama en azından yumoş takibi için gideyim diyorum . doktor ile görüştüm şimdi eğer çok bariz bir şey yoksa aşı deneriz sana diyoraşılama yaptıramam hocam maddi durumum iyi değil şimdi dedim bakalım bu ay gidecem olmadı 1 ay yumoşlarıma baktırayım belki tutar kocama söylemedim gizili gidecem
Çoğu zaman aynı şey bende de oluyor canım coook yanıyor sırf bebek için dişimi sıkıyorum ama senin ki kadar değil tahriş olmuyorkızlar bildiğiniz gibi ben bu ay bebiş için ilk denemelere başlıyodum fakat bende kuruluk problemi var. önceleri kayganlaştırıcı kullanıyoduk ama o da spermleri öldürüyomuş diye bu ay kullanmayalım dedik. ama bu defa da canım çok yandı tahriş oldu bi kere girebildik ilişkiye. napcam ben yaaaa( daha ovulasyon günümü kaçırmadım ama bu gidişle tahrişten yapamıcam gününde
canm sanada negatif yazdım:2: üzülerek
En doğru olanı yapmissin canım coj sevindim ins sadece yumurta takibiyle gelir meleğinnnn
kızlar bildiğiniz gibi ben bu ay bebiş için ilk denemelere başlıyodum fakat bende kuruluk problemi var. önceleri kayganlaştırıcı kullanıyoduk ama o da spermleri öldürüyomuş diye bu ay kullanmayalım dedik. ama bu defa da canım çok yandı tahriş oldu bi kere girebildik ilişkiye. napcam ben yaaaa( daha ovulasyon günümü kaçırmadım ama bu gidişle tahrişten yapamıcam gününde
Canım belki tüpe gerek kalmadan okur allahın izniyle yumurta takibi iyi olur pkolu için bence
ay hicrannnnnnnnnn doğuma yanına gelirim kız
bana bakarsın
merhablar yoldaslarrr...bugun soğan kürümün 5. günü ve dün gece şuu silkelteme işi baya komik yaa eşim cok ciddi işini buyuk bir titizlikle yaptı ama ben krize girdim sabahtan beri aklıma gelip gülp gülüyorum allah bize sabır boool booll evlat ihsan etsin yoksa bu gidişle tırlatacam
Seve seve bakarım eltim bir yıl önce doğum yaptı yanında ben vardım oglusunun ikinci annesi
Sanada bebisinide pamuklara sarar bakarım tatlım
o zaman kendimi de negatifliyorum kızlar belim çok ağrıyo rahmim aşa düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?