Günaydın sevgi pıtırcıklarım
kızlar fener nasıl yendi akşammmmmmmmmmmmmmmm kafayı yedim delirdim sevinçten ya
Bir cok okudugum seyleride sizinle paylasmak isterim ancak gercekten cok caba göstermeme ragmen türkcem mükemmel degil ve buyüzden anlatmak istediklerimi sizi anlatamamam beni üzüyor.Sunu demek istiyorum belki aramizda bagzi seyleri bilmeyenler olabilir ve cocugum olmuyor diye hemen doktora danisiliyor onlar ise hemen baska derde düsüyorlar --> PARA ve tedaviyi sirf bu sebepten uzatanlar bile var.Simdi benim istegim ben size anlatmak istediklerimi tarif edip belki biraz detayli kelimeler kullanarak sizde bana türkcede su veya sudur diye yardimci olunki,bir dahakine doktorunuza gitttiginizde asil kontrol etmesi gerektini söylerseniz belki gercek nedenini ögrenip tüp bebege igneye falan bu tüm pahali seylere gerek kalmaz.Ne dersiniz?
Gunaydin cnm nasılsın bende çok mutluyum nasıl attık ana iki tane birden ohhhhhh oldun cinconlarda kudursunnnnnn
Canım dr gitmişsin konuşamadık eski sayfalarıda fazla okuyamadım ana anladığım kadarıyla aşılama önermiş bana sorarsan bencede aşılama normalden farklı değil gerek yok yani yinede sen bilirsin ama yumurta takibi bike çok ise yarıyi benim dr o kadar ilaç verdi ama takip yapmıyor sinir oluyorum
Canim öncelikle sanada günaydin,ben okadar uzun bir süredir beklemiyorum.Su an 3 yasinda bir kizim var ona kardes istiyoruz.Gecen yil hamile kalmam 7 ay sürdü iki aylikken ise düsük oldu.Ekim ayindan bu yana hala birsey yok yani 6 ay falan.20 Yaslarindaki ciftlerin hamile kalma süresi eger bir sorun yoksa zaten 6 ile 12 ay arasi diyor doktorlar(burdakinler).30 yas üstündekiler ise biraz daha uzun zamanla hesap etmesi gerekiyormus yani 8 ay ile 2 yil arasi.Benim bir yili gecmedigi icin stres yapmiyorum su an.Bu arada seyimde hala yok ortaklikta :))
2007 Yilinda cok sorunum vardi ilk düsükten iki hafta sonra büyük bir ameliyat gecirdim.ilk düsükten dolayi temizlendi rahim,ameliyattan cikip ayildigim an dedim bende bir anormallik var aglamaktan bir hafta ne ayaga kalkabildim ne birsey yiyebildim nede geceleri uyuyabildim o bir hafta hayatim kaydi.ikinci hafta ise basladim yine izinliydim ve haftanin otarsimiydi sonumuydu unuttum kadin doktorunda randevum vardi tekrar kontrol icin.Kadin beni gördü yani muayne odasina henüz adim atmadan bana dediki kapida siz kesinlikle normal görünmüyorsunuz dogru hastaneye ve kagit yazip yolladi beni.Hastanede doktorlar muayne ettiler hic birsey yok dediler istiyorsaniz yinede bir ameliyata alip karninizin icine bakalim dediler.Ertesi sabahi ilk beni ameliyata aldilar 8 de ve odaya 12 de getirdiler biraz sasirmistim normalde yarim saatlik bir ameliyat demislerdi.
Eger sikilmadiysan devamini yazayimmi?
Tatlım sen yaz biz anlamaya çalışırız elimizden geldiği kadar sana yardımcı oluruz anlatım konusunda . sen hangi dili daha iyi konuşuyorsun yardımcı olalım . İngilizce ,Fransızca , Almanca ....
Bilmediklerini yabancı da yazabilirsin cevirini yaparız tatlım kasma kendini sen sıkıntı yapma .
Bak mesela benim eşimde sperm sayısı ve şekil bozuklıuğu sorunu vardı bitkisel kürler falan yaptım ben buna düzeldi . şimdi bende pko var bunu yenemiyorum kendime bitkisel kürler yaptım neler neler yemediğim içmedeiğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyor sanırım
Evet tatlım aşı yapalım dedi direk ama bu ay çok sıkıntım var yapamam dedimmuayene ve ilaçları anca alabildim
yumurta takibi olursa en azından hangi günler olacağını bilirim hocam çatladımı çatlamadımı diye düşünmem dedim .
Tamam dedi bakalım klomen verdi bittikten sonra 2 gün sonra gel bakalım dedi . dua edin bana ne olur bu ay çok umutluyum
Ins cnm yaaaa ilk sen hamis ol çok istiyorum valla
hicran bu ay hepimiz olalım yabişe dicem sana sen klomen kullanırken doktor sana takip yapmadı mı ?
Sperma bozuklugu veya azmis falan bunlara ben inanmiyorum canim tabiki bu benim fikrim.Para yapmak icin neler uyduruyorlar neler bu doktorlar.Benim burada kiz arkadasim var kendisi alman ve bir kac yilldir oda ugrasiyormus ancak bizlere cekindiginden bahsetmemisti simdiye kadar taki ben bahsedene kadar.(Pek samimi degiliz fazla).Buna doktorlar demiski uzun bir tedaviden sonra ve 2 bin euro yu aldiktan sonra kocanizin spermalari cok az ve onlarda bozuk bu yüzden cocugunuzun olma ihtimali hic yok olursada sakat olur.Kiz tedaviyi birakti zaten bitmisti aradan yalan söylemeyim ya 3 ay ya 6 ay sonra kiz hamile kaldi.Ve simdi bir kizi var:)
Yine bitki caylarini falan icin canim size zarari olmaz bu gibi seylerin ancak lütfen doktorlarin her dedigine inanip morelinizi bozmayin farkinda olmadan belki bunlar piskolojinizi etkiliyor ve belkide bu sebepten dolayi olmuyordur?Onlar sirf okumus diye herseyi sizden daha iyi biliyor anlamina gelmez,sizinde kafaniz var sizde isteseydiniz doktor olabilirdiniz bilmem anlatabiliyormuyum?Siz kendi kendinizin doktorusunuz sizin vücudunuzu sizden daha iyi hic kimse bilemez öyle degilmi ama?Yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin istiyorumki herkez positiv düsünsün her konuda:) ama yillardir ugrasanlarada iste su anlatmaya calisicam seyleri önercem tabiki herkeze.
Odama geldigimden bir kac saat sonra tam ayaga kalkip wc ye gidicem birde ne göreyim?her yerim sargili kablolu beni ölcüp kesip bicip sonrada tekrar dikmisler:))
Doktorlar sonra geldiginde dedilerki apantisim patlamis yaklasik 6 gün olmus patlayali ve öyle bir intap olusmuski karnimin her yeri yapisikliklarla doluymus tüm ic organlarimi sarmis damarlar ah nasil anlatsamki size (google girin ve Verwachsungen im Bauch yazin ve resimlere tiklayin).Yumurtaliklarim rahim her yerim mav olmus ve o yapisiklar sayesinde apantisteki zehir hic bir yere akmamis.Ama tam iki ay ayaga kalkma yasagi vardi wc ye bile hemsireler tekerlekli sandalye ile götürüyorlardi.Serum dan antibiotikumdan damarlarim tikanmisti igneyi sokucak yerim kalmamisti vallahi bir yandan cok gülüyordu hemsireler doktorlar bende tabiki:))
Ve orda demislerdi rahimini almak zorundayiz rahim kanseri olma ihtimali 99% var dediler.Arkadaslarimda o günü vardi ve doktorlarla kavga ettiler isin kolayina kaciyorsunuz hemen rahimmi alinirmis diye ve cocugum hic yoktu.Alinmadi ama cocugu unut dediler asla olmicak dediler nasil yikilmistim mav olmustum,tam o konuyu 10 ay sonra kapattim 2009 yilinda beklenmedik bir anda hamile kaldim:)))
Yaaaa iste böyleeee onun icin kimsenin dedigine inanmayin veren ALLAH alan ALLAH...
selam kızlar ben geldim
Gelbkörper bu yumurtalamdan sonra yumurtaliklarin orada olusmasi gereken sey yani gelbkörperhormon olusmali (progesteron) ve bu yeterince olusmazsa ozaman cocuk olusamaz. Komikse anlatisim gülebilirsiniz:))
Ins cnm. Ben klomenin muhadilini kullandım serophene 4 ay kullandım hiç takip yapmadı iğneye geçtiğimiz ay catlatma iğnesi için çağırdı o zaman baktı sadece dr burda ünlü bu prof ve o kadar çok hastası var ki saatlerce bekletiyor muayene ettikten sonra konuşayım hemen gönderiyim demiyor ilk herkesi tek tek muayene ediyor sonra eşlerle konuşmaya çağırıyor sistem yanlış bence kalabalık olmasından ziyade birde biz ilçeden merkeze gidiyoruz dr için 100kmden fazla gidip gelmesi zur ölüdir acaba i yüzden mi cagirmiyor diyorum bilmiyorum kafam karışık iste
hoş geldin bebem napıosun bakim iyi misin geldi mi kız senin gelmez olasıca kırmızıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?