Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Vera söylediğin bitkilse hap burada hayıt hapı diye geçiyor evet bitkisel ve hiç bir zararı olmayan bir hap bu ben 1 ay kullandım ama soğan kürüne başladığım için bıraktım evde halen var
AGNUCASTON 30 TABLET olarak eczanelerde satılıyor . ama buradaki kızlar bunun çayını da içiyorlar hapını içmeyenler .
Regl düzenlemek için birebir miş ama ben bunu kullandığım ay 35 günde bir oldum bana pek yaramadı acıkcası .
Diğer dediğin çaya da bakayım şimdi ben

Agnuscaston dogru yihuuuu bunu en az 3 ay kullanman lazimmis ama eger regel düzenliyse ozaman ilk iki ayda bozabilirmis evet dogru.
Ama zylus 24 ile 28 arasi ise kullanma ama ben yinede kullaniyorum 6 ay denicem biraz karisti regelim ama olsun.

Ahududu dogru resmine baktim evet bunun yapraginin cayi bunu ilk regilin gününden ihtibaren yumurtlama gününe kadar iciyorsun.Etkisi su: yumurtalama 14 üncü günden ihtibaren tam olusmus oluyor ancak erken olanlar mesela 10 veya 12 inci gün,ozaman o yumurta tam olgunlasmamis oluyor ve yumurtlama olsa bile iliskiye girsende cocuk olmuyor.Bu cay bu yumurtayi olgunlastirip öyle disari atiyor.

Agnuscaston dogru yihuuuu bunu en az 3 ay kullanman lazimmis ama eger regel düzenliyse ozaman ilk iki ayda bozabilirmis evet dogru.
Ama zylus 24 ile 28 arasi ise kullanma ama ben yinede kullaniyorum 6 ay denicem biraz karisti regelim ama olsun.

Canım ilk ay bozunca valla korktum dedim bana yaramadı bu sanırım
soğan kürüde çok etkili ama ben pko luyum ya soğan kürünü geçen ay yaptım bu ay bitkisel yapmayacam bakalım .

aslında ben bunu bu ay içsem mi ki sen nasıl aldın hazır çay mı salllama çay gibi olandan mı aldın ?

Ben taze kurutulmusunu aldim pakette bizim normal caylar gibi istegin ölcüyü kendin ayarlayabiliyorsun.
Aktarcidan alabilirsin belki benim aldigim dükkan hani dogal olan hersey satilir ya hormonsuz seyler özel dükkan.

Kizimi almam lazim anaokulundan sonrada tekrar randevum var doktorda aksama görüsürüz tekrar Insallah hepinizi öpüyorum.

Ben taze kurutulmusunu aldim pakette bizim normal caylar gibi istegin ölcüyü kendin ayarlayabiliyorsun.
Aktarcidan alabilirsin belki benim aldigim dükkan hani dogal olan hersey satilir ya hormonsuz seyler özel dükkan.

Kizimi almam lazim anaokulundan sonrada tekrar randevum var doktorda aksama görüsürüz tekrar Insallah hepinizi öpüyorum.

anladım canım çok saol paylaşımlar için kendine çok dikkat et lütfen grşz

tünaydın kızlar bugün reglimin ikinci günü sabah 6dan beri doktordayım yeni eve geldim.....doktor alttan muayene etti yine hormon testi istedi sen ilaç mı kullandın bu ay klomen vs dedi bende hayır 2 yıl önce kullandım en son dedim yanındaki bayana bazı şeyleri not aldırdı bende böğürtlen kökü kürü yaptım dedim kızdı sanki işe yaramış mı dedi bende tabiki hayır regl oldum sonuçta dedim sonra beni dışarı gönderdi hocaya danışacağım bekle dediiçeri girdim birşey söylemedi şu var bu var diye bence böğürtlen kökü yumurtamı geliştirip kiste dönüştü daha öncede duymuştum klomen filanda böyle yapabiliyor....tedavine başlıyoruz dedi ovitrelle verdi birde bir ilaç daha göbeğimden 4 gün vurup tekrar gideceğim ilaçları daha almadım saat 16.00da alacağım raporum çıkacak galiba....ya bismillah deyip başladık bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah gelir gelmez size yazayım dedim başım çatlıyor daha kahvaltı yapacağım işte böyle canlarım.....tuz karabiberim hadı bakem senden güzel haberler beklıyoruz canım başlangıcı sen yap inşallah

canım ay ne güzel bu ay birlikte başlangıç yaptık canım ya ne güzel her şey yoluna giriyor yavaş yavaş
ovitrelleyi neden verdi sana . o ne işe yarıyordu ki kafam karıştı :26::26::26:

canım ay ne güzel bu ay birlikte başlangıç yaptık canım ya ne güzel her şey yoluna giriyor yavaş yavaş
ovitrelleyi neden verdi sana . o ne işe yarıyordu ki kafam karıştı :26::26::26:

aselim canım nasılsın kız?inşallah hep beraber güzel haberlerde veririz canım rabbimin izniyle inşallahcanım reçetede ganol_f 450lik vermiş 75lik göbüşümden iğneyi vuracakmışım 4 gün.sonrada ovitrelleyi al buzdolabında sakla ben söyleyince vuracaksın dedi saat 16da alacağım ilaçları gülüm galiba rapor çıkacak.....canım ben tedavi boyunca kendime kür filan yapmayacağım doktor kafamı karıştırdı...sanki bende kist var gibime geldi inşallah yoktur da...:18:iğneleri vurup haftaya çarşambaya gideceğim bakalım hayırlısı gülüm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yüzümüze baksın inşallah

canlarımmmm
çok kaynatmışsınız ama yine ya çoğunu okuyamadım ama vaktim olunca bakıcam
bu arada bana yavaş yavaş sancılar gemeye başladı ya adet olabilirim her an habriniz olsun

Rabbim yardımcın olsun zor bi süreç olsada sonu hayırlı olur inşallah

hayırlı olan neyse o olsun canım
selam kızlar naber
bugün 14. günüm hala ovulasyon testim pozitif değil silik çıkıyo. haftasonu da eşimin memleketine gitcez kaçırmam inşallah. alıp orda testi yapsam mı çaktırmadan bu defa da kaynanam falan görür de gebelik testi sanar diye korkuyorum. zaten folik asit de içmem lazım iyi saklamam gerekiyo herşeyi kihkihkihhhhh :))) napim bilsinler istemiyorum zaten bebek diye deliriyolar zırtp pırt arar ondan sonra noldu oldu mu hasta oldun mu hamile misin falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…