selam kızlar naber
bugün 14. günüm hala ovulasyon testim pozitif değil silik çıkıyo. haftasonu da eşimin memleketine gitcez kaçırmam inşallah. alıp orda testi yapsam mı çaktırmadan bu defa da kaynanam falan görür de gebelik testi sanar diye korkuyorum. zaten folik asit de içmem lazım iyi saklamam gerekiyo herşeyi kihkihkihhhhh :))) napim bilsinler istemiyorum zaten bebek diye deliriyolar zırtp pırt arar ondan sonra noldu oldu mu hasta oldun mu hamile misin falan diye
canım hafta sonu yap tabiki
kaç gün senin adet aralığın canım
çevre her zman meraklı ve baskıcıdır ama gizlide olsa ilcını ve testini ihmal etme bence
tünaydın kızlar bugün reglimin ikinci günü sabah 6dan beri doktordayım yeni eve geldim.....doktor alttan muayene etti yine hormon testi istedi sen ilaç mı kullandın bu ay klomen vs dedi bende hayır 2 yıl önce kullandım en son dedim yanındaki bayana bazı şeyleri not aldırdı bende böğürtlen kökü kürü yaptım dedim kızdı sanki işe yaramış mı dedi bende tabiki hayır regl oldum sonuçta dedim sonra beni dışarı gönderdi hocaya danışacağım bekle dediiçeri girdim birşey söylemedi şu var bu var diye bence böğürtlen kökü yumurtamı geliştirip kiste dönüştü daha öncede duymuştum klomen filanda böyle yapabiliyor....tedavine başlıyoruz dedi ovitrelle verdi birde bir ilaç daha göbeğimden 4 gün vurup tekrar gideceğim ilaçları daha almadım saat 16.00da alacağım raporum çıkacak galiba....ya bismillah deyip başladık bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah gelir gelmez size yazayım dedim başım çatlıyor daha kahvaltı yapacağım işte böyle canlarım.....tuz karabiberim hadı bakem senden güzel haberler beklıyoruz canım başlangıcı sen yap inşallah
değişiyo adetim en erken 28 en geç 35 geliyo geçen ay 28 geldi ama demek ki bu ayki döngüm daha uzun 14. günde hala yumurtlama belirtisi olmadığına göre. ya da bu ay yumurtlamıycak da olabilirim bazen oluyomuş öyle.ilacı çaktırmadan içerim ağrı kesici diye de, testi de lavoboda yapıp cebime atayım artık napim :)))
internetten yığınla almıştım zaten duruyo evde yaparım sorun değil. yeter ki gelsin bebiş :)
canım benim adet dongüm 25-26 gün normalde 12-14. gün yumurtlama olması lazım ancak bende 16-17. gün oluyor bu yüzden ovu testleri gerekli zaten
tam günü bilmen her gün test yapmanla orantılı
o yüzden pozitifi görmek için en az 5 gün daha tekrarlamanı öneririm bu konuda uzman oldum artık
çok araştırdım ve kendimde bayağı zamandır uyguluyorum canım
tam tersi ovulason testi sabah idrarıyla yapılMAmalı diye biliyorum benMrb canim benim reglim iki gün önce bitti ovu testini bugün mu yapmaya baslayayim birde sabah idrariyla yapsam daha iyi çıkar mi
Mrb canim benim reglim iki gün önce bitti ovu testini bugün mu yapmaya baslayayim birde sabah idrariyla yapsam daha iyi çıkar mi
internetten yığınla almıştım zaten duruyo evde yaparım sorun değil. yeter ki gelsin bebiş :)
hımmm madem var elinde yeterince test o zaman yap testini canım
bu testler pozitif sonuç verdikte 24-36 saat sora yumurtlama olacağını gösteriyor
ona görede eşinle ilişkide bulunursun
sen zaten biliyorsundur tabi ama ben yinede belirteyim dedim[/QU
elimde 2 tane de ultra erken gebelik testi var ilişkiden 5 gün sonra tespit ediyomuş.elim gidiyo bırakıyorum hemenp
Ilk kez kullancam canım tsklertam tersi ovulason testi sabah idrarıyla yapılMAmalı diye biliyorum ben
canım adet döngün kaç gün oda göre başlıycaksın
birde sabah idrarınla yapma mümkünse öğleden sora yapman daha faydalı
her gün aynı vakitlerde yapmaya özenmelisin
birde yapmadan iki saat önce sıvı alma ve idrarınıda biraz uzun tutarsan güzel sonuç alrsın canım
hımmm madem var elinde yeterince test o zaman yap testini canım
bu testler pozitif sonuç verdikte 24-36 saat sora yumurtlama olacağını gösteriyor
ona görede eşinle ilişkide bulunursun
sen zaten biliyorsundur tabi ama ben yinede belirteyim dedim[/QU
elimde 2 tane de ultra erken gebelik testi var ilişkiden 5 gün sonra tespit ediyomuş.elim gidiyo bırakıyorum hemenp
tamamda canım daha yumurtlaman olmamış senin
ilk önce yumurtlamanı tespit et
ilşki gerçeklestikten sora yap o testi
boşa gider şimdi yaparsan zaten
pahalı onlar bide parana yazık
Ilk kez kullancam canım tskler
Tmm cnm tskler benim döngü 5 aydır 28-30 gün arası ama ilaçlarla düzenli oluyordu bu ay sokturucu kullanıyorum belki geç gelebilir pko var biliyorsun
selaaaam kızlar bugun sogan kürümün 8. günü ve silkeletmeye devammm
işte o yüzden yapmıyorum ben de henüz yumurtlama olmadığı için. biraz sabırlı olmak lazım zaten aceleye gerek yoktamamda canım daha yumurtlaman olmamış senin
ilk önce yumurtlamanı tespit et
ilşki gerçeklestikten sora yap o testi
boşa gider şimdi yaparsan zaten
pahalı onlar bide parana yazık
Selam kizlar,umarim iyi haberler vardir
benim lekelenme seklinde adete Dogru devam ediyor,herhalde yarin öbür gün tam adet olurum
tünaydın kızlar bugün reglimin ikinci günü sabah 6dan beri doktordayım yeni eve geldim.....doktor alttan muayene etti yine hormon testi istedi sen ilaç mı kullandın bu ay klomen vs dedi bende hayır 2 yıl önce kullandım en son dedim yanındaki bayana bazı şeyleri not aldırdı bende böğürtlen kökü kürü yaptım dedim kızdı sanki işe yaramış mı dedi bende tabiki hayır regl oldum sonuçta dedim sonra beni dışarı gönderdi hocaya danışacağım bekle dediiçeri girdim birşey söylemedi şu var bu var diye bence böğürtlen kökü yumurtamı geliştirip kiste dönüştü daha öncede duymuştum klomen filanda böyle yapabiliyor....tedavine başlıyoruz dedi ovitrelle verdi birde bir ilaç daha göbeğimden 4 gün vurup tekrar gideceğim ilaçları daha almadım saat 16.00da alacağım raporum çıkacak galiba....ya bismillah deyip başladık bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah gelir gelmez size yazayım dedim başım çatlıyor daha kahvaltı yapacağım işte böyle canlarım.....tuz karabiberim hadı bakem senden güzel haberler beklıyoruz canım başlangıcı sen yap inşallah
tales naslsın canım epeydir yoktunselam kızlar naber
bugün 14. günüm hala ovulasyon testim pozitif değil silik çıkıyo. haftasonu da eşimin memleketine gitcez kaçırmam inşallah. alıp orda testi yapsam mı çaktırmadan bu defa da kaynanam falan görür de gebelik testi sanar diye korkuyorum. zaten folik asit de içmem lazım iyi saklamam gerekiyo herşeyi kihkihkihhhhh :))) napim bilsinler istemiyorum zaten bebek diye deliriyolar zırtp pırt arar ondan sonra noldu oldu mu hasta oldun mu hamile misin falan diye
Selam kizlar,umarim iyi haberler vardir
benim lekelenme seklinde adete Dogru devam ediyor,herhalde yarin öbür gün tam adet olurum
işte o yüzden yapmıyorum ben de henüz yumurtlama olmadığı için. biraz sabırlı olmak lazım zaten aceleye gerek yok
sen ne kadardır evlisin canım hikayen neydi tam bilemedim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?