ya kızlar bu ovulasyon bilmem ne hep para tuzagı ben 5 inide kullandı silik çizgi bile yok halbuki sogan içiyorum yumurtladım sanıyorum bidaha almıcam zaten gün aşırı ilişki oluo ögrenip stres yapmaktan baska bişi yaramıoootamamda canım daha yumurtlaman olmamış senin
ilk önce yumurtlamanı tespit et
ilşki gerçeklestikten sora yap o testi
boşa gider şimdi yaparsan zaten
pahalı onlar bide parana yazık
ya kızlar bu ovulasyon bilmem ne hep para tuzagı ben 5 inide kullandı silik çizgi bile yok halbuki sogan içiyorum yumurtladım sanıyorum bidaha almıcam zaten gün aşırı ilişki oluo ögrenip stres yapmaktan baska bişi yaramıooo
selaaaam kızlar bugun sogan kürümün 8. günü ve silkeletmeye devammm
Selam kizlar,umarim iyi haberler vardir
benim lekelenme seklinde adete Dogru devam ediyor,herhalde yarin öbür gün tam adet olurum
canım 28 gün olarak hesap edersek eğer 11. gn başlaman yeterli olr
daha önce başlama bu gereksiz olur
testlerin ziyan olmasın
inş canım bende bekliyorum eger bu ay da olmazsa artık yan gelip yatcam hiiiiiç kılılmı bile kıpırdatmicam baksana sekerim yapmadıgımız maymunluk kalmadı adam ilişkden sonra hopppaaa halı gibi silkelio yok şunu iç sunu yap sunu yapma valla işimiz zoooooooooorrrrrroooohhh maşallah canım hadi bakalım önümüzdeki bat tarihinde senden hayırlı haber bekliyoruz
napim tuz biber çalışmaya devam silkeletme yapmıyo koca bey, gülme krizine girdi salak mısın bu ne saçma şey diyo :))
esracım ben daha yeni evliyim ya 9 ay olcak. bu ay da ilk denememiz o yüzden acelem yok diyorum
canım haklı olabilirsin ama ben bizim gibi adet bitiminden adetbaslangıcına kadar gün aşırı ilişki olayı olanlar için boşuna para tuzagı dedim anladgım kadarıyla sen testle yumurtlama oldugu zaman ilikşki yapıyonuzaçık söyliyim sana katılmıyorum canım
ben yumurtlamamı hep yanlış bilmişim test yapna kadar
adet döngüme göre 3 gün geç oluyormuş meğer yumurtlamam
o yüzden faydalı olduğu kanaatindeyim
Hog geldiniz kızlar ne yapiyosunuz
Tamam canım birde yaptığım testleri hemen attayım mi yoksa kıyaslamak için koydayım mi birde ikinci çizgi hep oluyor diyorlar nasıl anlayacam yumurtanin catlafigini birde testi adet olana kadar mi yapayım
27yi doldurdum canım. bakalım artık hemen gelicek mi yoksa biraz nazlanıcak mı.. doktora gidip kontrollerimi yaptırdım bi problem yoktu gerisi Allaha kaldı artıkanaaaaam kız desene bende diyorum uzun zamandır denedi heralde canım
tabiki canım bi anda olmaz belki
zmana bırak
sen kaç yaşındasın canım o zaman
talesim birinin eşinin daha silkelmiyormuşdu kadın kendi kendine yapmış bu işleminapim tuz biber çalışmaya devam silkeletme yapmıyo koca bey, gülme krizine girdi salak mısın bu ne saçma şey diyo :))
esracım ben daha yeni evliyim ya 9 ay olcak. bu ay da ilk denememiz o yüzden acelem yok diyorum
Hog geldiniz kızlar ne yapiyosunuz
Tamam canım birde yaptığım testleri hemen attayım mi yoksa kıyaslamak için koydayım mi birde ikinci çizgi hep oluyor diyorlar nasıl anlayacam yumurtanin catlafigini birde testi adet olana kadar mi yapayım
canım haklı olabilirsin ama ben bizim gibi adet bitiminden adetbaslangıcına kadar gün aşırı ilişki olayı olanlar için boşuna para tuzagı dedim anladgım kadarıyla sen testle yumurtlama oldugu zaman ilikşki yapıyonuz
talesim birinin eşinin daha silkelmiyormuşdu kadın kendi kendine yapmış bu işlemi
hicoşşum bitanem bence atma kenarlarına günlerini yaz çift çizgi gördüğünde yumurtluyosun demektir
27yi doldurdum canım. bakalım artık hemen gelicek mi yoksa biraz nazlanıcak mı.. doktora gidip kontrollerimi yaptırdım bi problem yoktu gerisi Allaha kaldı artık
nasip diyelim canım
nasip olmsa her isteyenin çocuğu olur istemeyenler içinde korunma yöntemleri icat edilmezdi
öyle değilmi
öyle tabiii Allah herkesin gönlüne göre versin.
Tuz-karabiber bu listeyi konunun ilk sayfasında güncelleyemiyo muyuz öyle bulmak daha kolay açınca görürüz böyle aralarda kayboluyo
şimdilik yok bugun bekliyorum ama bakalım korkuyorum kızlar ya kist de gecikme yapabilir sonucta dimiTmm cnm teşekkurlerrrr sen nasılsın gelen giden yok dimi
inşll canım inşll ayrıca da övgüne thankssskız sende topicin baharatı gibi oldun
canım inşallah bu ay bu listeye bir kişi için bile olsa hamile yazmak nasip olur sana
o kadarını bilemiyorum ki canım konu sahibi asel ya o yapabilir belkiöyle tabiii Allah herkesin gönlüne göre versin.
Tuz-karabiber bu listeyi konunun ilk sayfasında güncelleyemiyo muyuz öyle bulmak daha kolay açınca görürüz böyle aralarda kayboluyo
canlar eşim gelir şimdi bana müsade size iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?