Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aman canım ya canım sıkkın benimde doktor eczaneye saat 16da git dedi bizde 17.30da gittik raporum girilmemiş ilaçlarım 400 lira tuttu niye bu kadar pahalı ya raporla 300 civarı olurmuş ama raporla ilaçların oranı filan aynı olmalıymış işim zormuşganol f ne kadar pahalı canım 450mllik ben 75mlliği 4 gün kullanacağım....eczacı ganolfun sıvı olursa kalan kısmını nasıln saklayacaksın ilacın şeklini şuan bilmiyorum ama dedi iyice kafam karıştı kızlar ya akıl verin banaaaaaaaaa:18:hicranım anlatsana canım biraz bana ganolfu nasıl kullanacağım 75lik olarak ayır mı dozlar yoksa biz mi ayarlayacağız?ilacı alamadım yarın eşim gidip alacak iğneyi vurmak için belirli bir zaman yok değil mi?

tuzum biberim karabiberim vur kadehlereben nirdeyim cadıııııııı aşkolsun yahuuuuuuuuuu

Evet canım çok pahalı benim rapor 15dk içinde çıktı canım ilaçlari bulmak iki uç saat oyaladı yalnız canım bu gonal f kalem şeklinde bu iğne ilaç hazır kalemin içinde kalemin arka tarafında dozunu ayarlamak için kalemi ceviriyorsun sonra yapıyorsun içinde 8 iğne cikiyo iğnenin ucunu kendin takıyorsun biraz karışık oldu ama ins anlata bilmişimdir soracagin bisey olursa yaz yine

canım cevabın için çok teşekkür ederim bu ilaçların hepsi aynıdır dimi dozajı filan?dediğin gibiyse eğer içim ferahladı biraz sağolilacı yarın alacağım eczacı komşumun tanıdığı olunca getirecek ama benim rapor problem oldu birde raporla beraber 300 tutar dedi....bu ayda çok sıkıştık maddi olarak ben çalışmıyorum evlendikten sonra gurbette olduğumuz için büro açamıyorum benim meslekte malesef kalıcı olmak gerek tek maaşlada ancak bu kadar ne yapalım bunda da vardır bir hayır canım

canım tek kalemin içinde iğnesini değiştirerek aynı kalemi kullanıyorsun dr dozu ne kadar dediyse ona ayarliyorsun 25ten basliyo yuksellerek devam ediyor ilk kullandığımda 100ml uc gün kullandık bugün tekrar başladık bu kez 75ml 5 gün kullancam

Fiyat konusunda haldun canım raporlu bile 250 tuttu benim normal alsak bin tlden fazla tutar biz ilçeden merkeze gidiyoruz dr su ilaçları yazcam su kadar tutar demedi neyse rapor çıktı eczaneye bi gittik sok olduk beklemiyorduk allahtan hazirlikliydik aldık ama maddi manevi çok yıpratıyor önümüzdeki ay yine gidecez şimdiden sıktık kendimizi yine böyle bisey çıkar zor durumda kakmayayım die en kısa zamanda dualarımız kabul olur insss

canım bende 4 gün 75ml kullanacağım nettende araştırdım bazıları kalemli bazıları tozda var içine katıp yapıyorsun kalemli olanın tozuda mı içinde sadece 75ml ayarına getirip vuracak mıyız?evet canım ya rabbim maddi ve maneviii özelliklede manevi olarak hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

:126::126::131::125::84::84::84::84::84::84:nirdesiniz yaaaaaaa yalnız kaldım ilaçları araştırmaktan sıyırmak üzereyim

günaydın canlarımmm
çoook güzel bir gün olsun umarım
bugün biz kız istemeye gideceğiz çok heycanlı bi durum ya

Kendin yapacaksan kalemidir bence canım ben gonal f nin muhadilinide kullandım menegon o bildiğimiz toz ve suydu dr bunu kendin yapamazsın dedi sağlık ocaginda yaptırdım kalçadan

kızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış

hoşgeldin böceğimmmm, hadi bakalm güzel haberlerle dönersin inşall canım benim

öyle bekleme modunda değilim zaten canım, ama pedler halihazırda bekliyo

kızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış

Üzüldüm canım yaa ben hala olmadım belirti filanda yok :S

kızlar merhaba adınm sadiye 7 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoruz ama allah nasip etmedi size sorularım var ben her ayın 23 adet oluyorum nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 gün sonra diyor şimdi ben o zamn moı yoksa 14.15. günler mi yumurtluyorum sizce nasıl olur kafam karıştı yardım edin

ovulasyon testi kullan canım tam günüü saptarsın. test demişken canlarım benim bugün 15. gün test pozitif mi yoksa yarın yapsam daha koyu çıkar mı tam bilemedim kullananlar bi bakın hele şuna :/Eki Görüntüle 677869

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…