Canım benim de aynı ilanlar geçen ay gonal f günde 100ml kullandım 14.gun ovitrelle oldum 3 yumurtam olmuştu ama olmadı reglinin 2.günü serophene kullanıp 7.günden itibaren de gonal f 75ml 5 gün kullancam bugün igneye başlayacam canım ve iki kutu gonal f bir kutu menegon bir kutu ovitrelle bir kutu seropheneyi 250tlye aldım canım raporlu olduğu halde allah yardımcımız olsun
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]hamişlik bekleyen[/td]
[td]BATasıca bat[/td]
[td]hamişlik durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz karabiber[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td] pozitif:123: negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel k[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1982[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]belirtiler var:123: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlım[/td]
[td]6 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hicran4242[/td]
[td]27 nisan[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tales and legends[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]pozitif :123:negatif[/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] didem_brs [/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]7 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asudesude[/td]
[td]2 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknurum28[/td]
[td]10 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimbom33[/td]
[td]19 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulbingul[/td]
[td]5 nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
aman canım ya canım sıkkın benimde doktor eczaneye saat 16da git dedi bizde 17.30da gittik raporum girilmemiş ilaçlarım 400 lira tuttu niye bu kadar pahalı ya raporla 300 civarı olurmuş ama raporla ilaçların oranı filan aynı olmalıymış işim zormuşganol f ne kadar pahalı canım 450mllik ben 75mlliği 4 gün kullanacağım....eczacı ganolfun sıvı olursa kalan kısmını nasıln saklayacaksın ilacın şeklini şuan bilmiyorum ama dedi iyice kafam karıştı kızlar ya akıl verin banaaaaaaaaa:18:hicranım anlatsana canım biraz bana ganolfu nasıl kullanacağım 75lik olarak ayır mı dozlar yoksa biz mi ayarlayacağız?ilacı alamadım yarın eşim gidip alacak iğneyi vurmak için belirli bir zaman yok değil mi?
Evet canım çok pahalı benim rapor 15dk içinde çıktı canım ilaçlari bulmak iki uç saat oyaladı yalnız canım bu gonal f kalem şeklinde bu iğne ilaç hazır kalemin içinde kalemin arka tarafında dozunu ayarlamak için kalemi ceviriyorsun sonra yapıyorsun içinde 8 iğne cikiyo iğnenin ucunu kendin takıyorsun biraz karışık oldu ama ins anlata bilmişimdir soracagin bisey olursa yaz yine
canım cevabın için çok teşekkür ederim bu ilaçların hepsi aynıdır dimi dozajı filan?dediğin gibiyse eğer içim ferahladı biraz sağolilacı yarın alacağım eczacı komşumun tanıdığı olunca getirecek ama benim rapor problem oldu birde raporla beraber 300 tutar dedi....bu ayda çok sıkıştık maddi olarak ben çalışmıyorum evlendikten sonra gurbette olduğumuz için büro açamıyorum benim meslekte malesef kalıcı olmak gerek tek maaşlada ancak bu kadar ne yapalım bunda da vardır bir hayır canım
canım cevabın için çok teşekkür ederim bu ilaçların hepsi aynıdır dimi dozajı filan?dediğin gibiyse eğer içim ferahladı biraz sağolilacı yarın alacağım eczacı komşumun tanıdığı olunca getirecek ama benim rapor problem oldu birde raporla beraber 300 tutar dedi....bu ayda çok sıkıştık maddi olarak ben çalışmıyorum evlendikten sonra gurbette olduğumuz için büro açamıyorum benim meslekte malesef kalıcı olmak gerek tek maaşlada ancak bu kadar ne yapalım bunda da vardır bir hayır canım
canım tek kalemin içinde iğnesini değiştirerek aynı kalemi kullanıyorsun dr dozu ne kadar dediyse ona ayarliyorsun 25ten basliyo yuksellerek devam ediyor ilk kullandığımda 100ml uc gün kullandık bugün tekrar başladık bu kez 75ml 5 gün kullancam
günaydın canlarımmm
çoook güzel bir gün olsun umarım
bugün biz kız istemeye gideceğiz çok heycanlı bi durum ya
gunaydın cnım sanada. kime istiyorsunuz kızı :)
kaynıma istiycez canım
nasipse haftaya cumartesi nişan var
bugünde kız isteyip söz keseceğiz işte
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
amin canım çok sağol
bende kaynanamlara gideceğim şimdi canım
çok öptüm seni
canım bende 4 gün 75ml kullanacağım nettende araştırdım bazıları kalemli bazıları tozda var içine katıp yapıyorsun kalemli olanın tozuda mı içinde sadece 75ml ayarına getirip vuracak mıyız?evet canım ya rabbim maddi ve maneviii özelliklede manevi olarak hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....
hoşgeldin böceğimmmm, hadi bakalm güzel haberlerle dönersin inşall canım benim
öyle bekleme modunda değilim zaten canım, ama pedler halihazırda bekliyo
kızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış
kızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış
ovulasyon testi kullan canım tam günüü saptarsın. test demişken canlarım benim bugün 15. gün test pozitif mi yoksa yarın yapsam daha koyu çıkar mı tam bilemedim kullananlar bi bakın hele şuna :/Eki Görüntüle 677869kızlar merhaba adınm sadiye 7 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoruz ama allah nasip etmedi size sorularım var ben her ayın 23 adet oluyorum nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 gün sonra diyor şimdi ben o zamn moı yoksa 14.15. günler mi yumurtluyorum sizce nasıl olur kafam karıştı yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?