- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
canım üzülme diyeceğim ama duyunca ben bile üzüldüm hayırlısı olsun canım sıkma sakın canını oldu mukızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış
Kendin yapacaksan kalemidir bence canım ben gonal f nin muhadilinide kullandım menegon o bildiğimiz toz ve suydu dr bunu kendin yapamazsın dedi sağlık ocaginda yaptırdım kalçadan
ovulasyon testi kullan canım tam günüü saptarsın. test demişken canlarım benim bugün 15. gün test pozitif mi yoksa yarın yapsam daha koyu çıkar mı tam bilemedim kullananlar bi bakın hele şuna :/Eki Görüntüle 677869
kızlar adet oldum ilk defa ömrümde bu kadar geç ve bu kadar belirtili zaten testte negatif çıkmıştı şaşşırmamak lazımmış
canım üzülme diyeceğim ama duyunca ben bile üzüldüm hayırlısı olsun canım sıkma sakın canını oldu mu
canım sabahleyin eşim ilacı aldı geldi ben vuracaktım eşim sinir etti iyice kafamı karıştırdı bende acile gittim vurdurdum geldim aynen dediğin gibi hicranım bişeyi yok canım 75e ayarlayıp vuracağım yarın kendim....bugün ovulasyon testimde geldi onu ne zaman başlayacağım reglimin 12sinde mi amma sor sordum heeeee çenem düştü kusura bakmayın canlarım işte böyle.....eşim canımı sıktı bugün ilaç parası yüzünden p.tesi rapor için tekrar araştırmaya gideceğim rabbim yardım etsin hepimize inşallah....
yarın kaynanamlarda gizli bir ovulasyon testi operasyonu yapmalıyım o zaman hihihihi :) yarın pozitifi görürsem pazar pazartesi önemli benim için sanırımhayır canım bu pozitif değil
iki çizgininde hiç fark olmaksızın aynı renk ve koyulukta olması lazım
ama yaklaşmışsın belliki yarın tekrar dene
yarın kaynanamlarda gizli bir ovulasyon testi operasyonu yapmalıyım o zaman hihihihi :) yarın pozitifi görürsem pazar pazartesi önemli benim için sanırım
yarın kaynanamlarda gizli bir ovulasyon testi operasyonu yapmalıyım o zaman hihihihi :) yarın pozitifi görürsem pazar pazartesi önemli benim için sanırım
yap tabiii canım eğer yarın pozitifse yarından başla canım eve gelirseniz tabii
yarın akşam salı sabahı çarşamba gecesi ilşkiniz olursa sağlama almış olursun
ama evde olmassanız pazartesi sabahı salı geceside olabilir sorada gün aşırı
canım 6 şubat,7mart ve 4 nisan çok memnun olurum canım ilk defa yapacağım bugünde aşılama için iğnemi vuruldum ovulasyon testinde uanlışlık filan yapmaz değilmi iğnen etkisi filan olmaz?vallahi oturdum ağladım azönce bu seferde ağlıyorum diye kızıyor programı varmış tvde senin yüzünden bakamadım dedi yüzüme dan diye azönce acilden geldik çünkü lafa bak çocuk için tek başıma çırpınıyorum resmensıkma canını canım
eşler bazen böyle anlayışsız oluyorlar işte ne yapalım
adet döngünü söyle canım teste ne zaman başlıcanı yazaym ben
kaç günde adet oluyorsun
bu akşam gidip yarın akşam dönücez yarın geceyi değerlendirebiliriz sanırım. sabah 6.30da evden çıkıyoruz işe gitmek için o yüzden sabah biraz zor olabilir ama sabah spermlerin daha kaliteli olduğunu ben de okumuştum. hayırlısı artık fazla da didik didiik üstüne düşmek istemiyorum takınca ters etki yapıyo diyolar
canım 6 şubat,7mart ve 4 nisan çok memnun olurum canım ilk defa yapacağım bugünde aşılama için iğnemi vuruldum ovulasyon testinde uanlışlık filan yapmaz değilmi iğnen etkisi filan olmaz?vallahi oturdum ağladım azönce bu seferde ağlıyorum diye kızıyor programı varmış tvde senin yüzünden bakamadım dedi yüzüme dan diye azönce acilden geldik çünkü lafa bak çocuk için tek başıma çırpınıyorum resmensonrada şaka yaptım diyor bana ne diyeyimki gülüm du ediyorum ancak hepimize elimizden gelen başka çare yok
yap canım ya ben bu zamana kadar afedersin bırak ilişkiyi normal banyomu yapamıyorum yanlış anlamasınlar diye hep öyle geçti günlerim ben gurbette olunca yatılı kalıyorlar ee bende memlekete gidince aynı şekilde ilişkinide yap....niye utanıyorsak sanki yasak ilişki gibi sakın yapmamazlık yapma canım
canım 6 şubat,7mart ve 4 nisan çok memnun olurum canım ilk defa yapacağım bugünde aşılama için iğnemi vuruldum ovulasyon testinde uanlışlık filan yapmaz değilmi iğnen etkisi filan olmaz?vallahi oturdum ağladım azönce bu seferde ağlıyorum diye kızıyor programı varmış tvde senin yüzünden bakamadım dedi yüzüme dan diye azönce acilden geldik çünkü lafa bak çocuk için tek başıma çırpınıyorum resmensonrada şaka yaptım diyor bana ne diyeyimki gülüm du ediyorum ancak hepimize elimizden gelen başka çare yok
yap canım ya ben bu zamana kadar afedersin bırak ilişkiyi normal banyomu yapamıyorum yanlış anlamasınlar diye hep öyle geçti günlerim ben gurbette olunca yatılı kalıyorlar ee bende memlekete gidince aynı şekilde ilişkinide yap....niye utanıyorsak sanki yasak ilişki gibi sakın yapmamazlık yapma canım
zaten utanmaktan istediğimiz şeyleri rahat rahat yasayamaz olmusuz.çok dogru söyledın canım katılıyorum sana
eğer her söylediğine bunca üzülürsen bu süreç senin çin çok zor olur canım
belliki 29 gün ya da yakınlarında adet döngün buda demek oluyorki teste başlaman için uygun gün adetinin 12. günü
4 nisanda adet olduğuna göre 15 nisan tarihinde teste başlamalısın
eğer elinde yeterince test varsa 1 gün önce yani 14 nisan da da başlayabilirsin
sen testlere başla resimlerini gün gün paylaş ben sana testleri okumanda yardım edrim
aynen ben de öyle yatılı geldiklerinde bizim evde ebeveyn banyosu var anlamıyolar rahatım ama biz gittiğimizde yaz günü bile hergün duş almıyorum orda aman yanlış anlamasınlar diye utanıyorum dediğin gibi sanki yasak ilişki :)
ya herzaman üzülmüyorum ama bir aydır ses çıkarmıyorum patladım sanırım canım regliliyimde sinirlerimde gergin birde benim eşim hep surat yapar onun suratını görmektense uzatmıyorum sağol canım reglimin 11inde başlayayım ozaman 20 tane ovulasyon testim 10 nisanda da doktora gideceğim bakalım hayırlısı artık
hımm cok gelen giden oldumu da olmuyor gercekten. tam degerlendırecegın gunler oluyor hopp misafir zaten insanın morali sıfır oluyor içinden gelmiyor yapmakaynen öyle canım rahim filmi çekinecektim halasıgil geldiler nasıl stres oldum anlatamam ya gitmezlerse diye....doktorda klomen tedavim vardı yumurtalrın harika kesin değerlendir dediği günler babannesigil geldiler vs vs derken hep boş geçti benim yumurtlama zamanlarım tabiki bunda da vardır hayır ama insan resmen kendi evinde kendini kasıyor normal banyomu hala yapamıyorum yeni gelinmişim gibi halbukı 4 yıl olacak aman ne bileyim canım işte böyle
ah bende ebeveyn banyosu yok canım ama bidahaki kiraya çıkmamda kesinlikle ilk şartım bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?