Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bana da müsade kızlar duş muş demişken bi duş alıp eşyalarımı hazırlıyım. eşim kursa gitti 6 gibi gelir gideriz. kaynanam kollarını açmış beni bekliyodur p

tamam canım var madem testin yap o zaman hakkında hayırlısı
ve sakın üzülme erkekleri anlama sanatı henüz icat olmadı çünkü
bana müsade cimdilik canlar
tamamcanım güle güle
hımm cok gelen giden oldumu da olmuyor gercekten. tam degerlendırecegın gunler oluyor hopp misafir zaten insanın morali sıfır oluyor içinden gelmiyor yapmak

insallah canım büyük kolaylık gercekten
aynen öyle canım ya rabbim işimizi kolaylaştırsın
bana da müsade kızlar duş muş demişken bi duş alıp eşyalarımı hazırlıyım. eşim kursa gitti 6 gibi gelir gideriz. kaynanam kollarını açmış beni bekliyodur p

sanada güle güle canımmmmbende çıkacağım eşim evde istekleri bitmiyor hepinizi seviyemmmmmm

Selam canlarım nasılsiniz .
Ben geldim ama kimse yom sanırım . Midemi usutmusum ayağa kalkacak Halim yok
Kızlar simdi babamin yanında çalışan bir adam varmış 3,5 sene sonra bebeği olmus babam aradı bana numarasını verdi adamı aradım . Ben dedi bu kuru dayıma verdim 8 sene sonra bu kur ile cocukları oldu dedi etrafımda kime verdiysem ikinci ayında en gec sonuc aldılar dedi . Bana mantıklı geldi bilmiyorum .
Simdi size yazıyorum bunu

Sabah ac karnına
Melisa yaprağı
Altın otu
Kırk kilit otu
Alic çiçeği
Hepsinden bir tutam bi bardak sıcak su ile demlenecek içilecek

Aksam yatmadan once
Civan pençemi
Papatya
Gul hatni

Bunlarda aynı sekilde yapılıp aksam yatmadan içilecek bu çayları erkek iciyor kadın degil

Kadın icinde
Cuha çiçeği yağı
Bir bardak suya 4-5 damla katılacak gece yatağa gitmeden once içilecek

Kızlar netten bakın bitkiler ne ise yarıyor diye ben telden giriyorum bugün cok araştırmadım .
Adamda varikosel varmış ameliyat olmus düzelmiş ama yinede olmamış bunu Antalya da br doktor önermiş ona kullanmaya başlamış ve 3 ay eşi hamile kalmış
Ben deneyecem insl ise yarar

Birde arkadaslar size bir sey soracam valla utanarak soruyorum
Ya benim totomun bu üst kısmı varya bel e yukarı orada bir kaşıntı varki sormayın 10 gudur oluyorum . Hani bu tam ara kısmının yukarısı iste cok fenayim duş alırken bile sıcak su geldikçe yanıyor ya neden olur böyle bir sey basına gelen var mı ?

yara gibi yada şiş gibi bişi var mı canm erkek olsan kıl dönmesi dicem de kadınlarda olmuyor kardesimki böyle olmuştu sonra dr felan işte bide şu otları denesek mi diyorum mantıklı aslında

canım bu bitkilere baktımda melisa yapragının faydalarında erkege dair bir yazı yok kadn da aybası agrılarını giderir adeti düzenler dio...altın otunda ise erkege ait idrar yolları ve prostat a ii geliomuş kırk kilitin faydları saymak bitmezmiş oyüzden bişi yazmamışlar alıçotununda kalp le ilgili sorunları giderirmiş yaşlılarda faydalıymış felan civanperçemi ve papatya yine kadınlarda adetle ilgili dioo erkeklerle ilgili bişi demio.... çuha cicgi yagınında bissürü faydası var adet agrılarında kullanlırmış gülhatmi de genelde gribal enfeksiyon öksürük balgam iltihap felan işte vallahi canım sabbattr beri bakıyom bu yazdgın bitkilerin erkekle spermle ilgili bişiy yazmıo yani sadece cuha yagının kadına etkisi olmuş sanırım 2 3 ayda gebe klanlar var demiş ya erkeklerde problem yokmuş herhal

Son düzenleme:
İğneyi yapması kolay canım ben eşime yaptiriyorum zaten hiç acımıyor ilaçların fiyatı can sıkmayacak gibi değil kiiii birde ovu testini ben 10.gün yapmaya başlayacam kullanan arkadaşlara sordum öyle dediler pki var bende ne zaman yimirtlayacagim belli olmuyor birde
Kusuru mu olur birbirimize sorup öğrenicez yardımcı olabildiysek ne mutlu

yara gibi yada şiş gibi bişi var mı canm erkek olsan kıl dönmesi dicem de kadınlarda olmuyor kardesimki böyle olmuştu sonra dr felan işte bide şu otları denesek mi diyorum mantıklı aslında

Ay canım kasimaktan yara oldum oturamiyorum bile . Tam totomun hani arasinin tam bittiği yer varya orası ya ( mantar mı oldum acaba bilmiom ama cok kasınıo ve canım yanıo

Onda varikosel varmış ameliyat falan olmus evlendikten sonra acaba sadece su yağı biz mı kullansak her seye faydalı neticede faydası olur mu ki

canım hepinizden Allah razı olsun zaten başına gelmeyen bilmiyor canım ne söylesek onlar için boş şeyler

canım çok geçmiş olsun ya daha önce kaşıntı kızarıklık filan varmıydı?bayanlarda da kıl dönmesi olabiliyor benim eşimin kuzeni olmuştu ama sen vesvese etme tahriş filan olmuştur bazı mantar rahatsızlıkları vücudun belirli yerlerinde gezer mesela benim anneminki bazen kulağına bazen ayağına bazende bikini bölgesine vurur....vesvese etme canım bepanthen filan varsa sür çok geçmiş olsun.......kürlere gelince anacım benim gözüm korktu cuma günü doktor öyle söyleyince kist oluştu galiba bende tedavi boyunca kür yapmayacağım sonra yaparım belki canım....

Teşekkür ederim canım bilemedim neden oldu ya ( hiç mantar falan oldugumu bilmem şimdiye kadar ama kaşıntı beni öldürecek simdi yine bir duş alayım diyorum günde 2-3 kez duş alıyoru m huylandim iyice mikrop falan kapacam diye korkuyorum

Bende kocama çaksir içiriyorum adamın bir şeyi yok zaten spermleri iyi durumda ama ben su cuha yağını alıp icecem taktım kafayı

valla canım sen kullan inş faydalı our ben aslanpençesi civanpercemi hayıt adacayı papatya gbi otları zamanında cok içtim faydAsı olmadı sogan suyumun 9.günü bitti eger bu sogandanda bişi çıkmazsa daha sogan felanda içmem görelim bakalım mevlan neyler neylerse güzel eyler

Canım soğan gercekten cok faydalı bende gecen ay yaptım
Ama bu ay ilaca başlıyorum diye ara verdim . İnsl faydası olur

slm kızlar nie hiç sesiniz çıkmıo??? size bişiy sorcam benim tedavim 1 yıldır sürüyor ilk aşılmama negatf ben 3. ye kdar denemeyi düşünyrm inş gerkek kalmaz ama bunlarda olmazsa tüp bebek mi der daha 1,5 yıl oldu yasımda 24 esimde 26 yasında şimdi merak ettgim tüp de etmeyecegmze göre dr bana yine klomen tarzı falan mı önerir yoksa ilaçsız beklememizim söyler öfffffff sıkıldımmm

canım ya iç çamaşırını filan ütüle sorması ayıp içe doğru mu kaşıntın benim eşimde kıl dönmesinden ameliyat oldu ay totonun yanaklarının biraz iç kısmında nasıl yazacağımı bilemedim anacımya takma kafaya strestende olabilir benimde kulaklarımın ensemin arkasında bezeler çıkıyor 2 yıldır fıtıkta var boynumda hepsini stres tetikliyor kafaya takmadanda duramıyoruz işte aman amannnnnnnn

canım benim yaşta 28 eşim 29 ankaraya gitmiştim kasım ayında doktor aşılama dedi eğer acele etmezseniz 2 yada 3 yıla kadar normalde hamile kalabilirsin dedi...burdaki doktorda kistten şüphelendi o yüzden kür yapmıyorum artık dediğiniz bütün kürlerin hepsini yaptım...kür yapıncada insan stres oluyor ya aşılamayı yaptıracağım bu ay ondan sonrada Allah kerim....doktorunuz tüp bebek deyince hemen yaptırmak zorunda değilsin gülüm 1,5 yıl olmuş daha bize 4 yıl olacak yaşınızda genç rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan bebişini gönderir inşallah....

Canımcim aşılamayı devlette yaptırıyor isen olmazsa şayet sonra tüpe geçersin beklemeden . Eğer özele gidiyorsan da doktor basarı oranına göre daha erken geçebilir tüpe . Devlette tup yapmak icin iki kez aşılama yaptırmış olman lazım devlet hastanesinde . Bana sorarsan devlete gidiyor isen aşılamaların tutmazsa hemen başla tüpe derim en azından tup bebekte sansin daha yüksek olur .
İnsl hiç gerek kalmaz tup bebeğe canım

Tatlım totunun yularida başladığı yer varya hemen tepe kısmı aşağıya inmeden o iki çizginin başladığı yer orası iste . İki tarafta kasınıo kırmızı oldu ( çamaşırlarımi ben hep ütülerim zaten . Ay bilemedim hiç basıma gelmedi daha once ya . Ne olduğunu anlayamadım

hımmmm canım kl dönmesi yada mantar yüksek ihtimalli rahatsızlıklar ya da pişik olmuşta olabilir
yetişkin pişikleri çok kaşıntılı ve sancılı oluyor
sen bi cilt uzmanına görün mutlaka canım daha da genişlemeden

canım kıl dönmesi bayanlardada sıklaştı artık olabiliyor yani
yakın kmşumuz bayan kısa zaman önce ameliyat oldu bu sıkıntıdan dolayı ordan biliyorum

canım kıl dönmesi bayanlardada sıklaştı artık olabiliyor yani
yakın kmşumuz bayan kısa zaman önce ameliyat oldu bu sıkıntıdan dolayı ordan biliyorum

Kizzzzzzzz ne yaparım ben öyle bir sey olursa ((( anammmmmmm yandım desene pisik olmadığına eminim canım offf ya gece hiç uyutmadı varya cok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…