Gunaydinnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm nasılsınız bu aralar görüşemiyoruz var mi gelişmeler
Günaydın fıstık :) ben bugün klomene başlıyorum bismillah dedim haydi gelsin bebeler :))
Ins vesilesi klomen olur bende gonal f nin 3.günündeyim yumurtlamama az kaldı ovu testinede bugün başlıyorum
canım bende azönce kendim vurdum benimde bugün 2.günüm iğneyi vurup çekince azbişey ilaç geldi iğnen başından gitmiştir değil mi içime?5 saniye durdurdum hemen geçmedim ay ya be bebişler yüzünden iyice paranoyak oldum ben galibaaaaIns vesilesi klomen olur bende gonal f nin 3.günündeyim yumurtlamama az kaldı ovu testinede bugün başlıyorum
Hicran kız benim kafama takılan bir sey var . Simdi doktor bana klomenj verdi icinde 10 tane var bana 5 . Gun başla regl nin dedi ilaç bittikten iki gun sonra bana gel dedi ya ben o zamana kadar yumurtluyorum ki zaten bu kadın acaba beni mı oyalıyor
canım bende azönce kendim vurdum benimde bugün 2.günüm iğneyi vurup çekince azbişey ilaç geldi iğnen başından gitmiştir değil mi içime?5 saniye durdurdum hemen geçmedim ay ya be bebişler yüzünden iyice paranoyak oldum ben galibaaaa
canım oyalamıyordur ama acaba yumurtlayıp yumurtlamamana bakıp ona göre mi çatlatma iğnesi vuracak bende bikere öyle olmuştu....ah canım bu bebişler kafayı yedirdi bize bende şuan öyleyim yok şöyle mi oldu acaba böylemi oldu....rabbim aklımızı koru sen
Ama ben ona yimirtladim yimirtliyrum gecen ay testle ve ateş ile takip Ettim dedim ya . O zaman bu ay da mı bosa gidiyorrrrrr offff(
Kızlar bu arada kullandığınız iğneleri göbeğinizden iki parmak yana dogru vurun . Cok kullandım onlardan ahhh ahhh :))
Hicran kız benim kafama takılan bir sey var . Simdi doktor bana klomenj verdi icinde 10 tane var bana 5 . Gun başla regl nin dedi ilaç bittikten iki gun sonra bana gel dedi ya ben o zamana kadar yumurtluyorum ki zaten bu kadın acaba beni mı oyalıyor
canım bende azönce kendim vurdum benimde bugün 2.günüm iğneyi vurup çekince azbişey ilaç geldi iğnen başından gitmiştir değil mi içime?5 saniye durdurdum hemen geçmedim ay ya be bebişler yüzünden iyice paranoyak oldum ben galibaaaa
Bende içinde bekletiyorum hemen cekmiyorum iğneyi bi keresinde benim de iğneyi çektikten sonra vurduğum yerden çıktı ilaç o kadardan bisey olmas canım
Gunaydinnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm nasılsınız bu aralar görüşemiyoruz var mi gelişmeler
canım kıyamam sana kafanı bulandırma lütfen yaaaaaaöyle yaptım canım 75lik kısmın ayarladım vurdum ama iğneyi çekince azbişey ilaç geldi bende evham yaptım amannn rabbim büyük canım ne yapalım bende özele giderken çok afedersin mal doktor beni nasıl oyalamış varya sadece şu günler arası ilişki deyip gönderiyordu insan söylemez mi çatladı çatlamadı diye özeldeki doktorları Allaha havale ediyorum rabbim vicdanlı doktorlar çıkarsın karşımıza inşallah aselim üzülme sıkma canını adetinin 5.günü başladın dimi?5 gün kullanırsan 10,günün olur 2 gün sonra dediyse 12.günün olur yumurtlamaya yakın zaman oluyor çatlatmayı vuracaktır denk gelir işte yorma kafanı canım
Benim ben geçen ay iğne kullandım yine o zaman 14.gün yumurta takibine çağirdi beni 3 yumurtam vardı o gün çatlatma iğnesini de oldum daha çatlamamıştı benimkiler
:))) güldürdün beni senin bu hızla bu ay gecek sipan beklemeden insl :)))slm canımmmmm ben ıyıyım akşam mik mik olduuuuu bakalım gayet güzeldiiii
senin nasıl gidiyorrr
slm canımmmmm ben ıyıyım akşam mik mik olduuuuu bakalım gayet güzeldiiii
senin nasıl gidiyorrr
Bizim de gün aşırı oluyor ama iyice sıkici olmaya başladı
evet canım ya insan sıkılıyor ödev halini almasından okadar istiyorumkı sadece canımız istediğinde ilişkiye girmeyi rabbim o günleride gösterir inşallah:16
aselciğim ya 10 gün mü kullanacaksın ben 5 gün kullanacaksın sanmıştım çünkü ben 5 gün kullanmıştım bilemedim ki gülüm şimdi sen takip et bencede:26: anacım doktorlara güven olmaz
Sekerim canımın istediğine kalırsa ben hicccccc yanaşmam valla :)) kocam yandı o zaman :))
Ufff sekerim bu doktor kafamı karıştırdı ben o zamana kadar yumurtlayacam is bitmiş olacak ben yine test alayım da bari test ile kendim bakayım ilk defa bende 10 gun kullanıldığını duydum klomenin benim bildigimde 5 tane kullanılır bırakılır . Kadın belkide bi b... Tan anlamıyor oda bana denk geldi sanırım(
evet canım ya insan sıkılıyor ödev halini almasından okadar istiyorumkı sadece canımız istediğinde ilişkiye girmeyi rabbim o günleride gösterir inşallah:16
aselciğim ya 10 gün mü kullanacaksın ben 5 gün kullanacaksın sanmıştım çünkü ben 5 gün kullanmıştım bilemedim ki gülüm şimdi sen takip et bencede:26: anacım doktorlara güven olmaz
Bizim de gün aşırı oluyor ama iyice sıkici olmaya başladı
dimi bi noktadan sonra ödev gibi.
Aynen canım sen de miyom mu vardi başka bu arkadaşlada karıştırıyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?