evet cnım bende var
Rabbim acık şifalar versin ins başka sorunun yoksa olur
aminn canım benım cok teşekürler.insallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Bekliyorum dediği gun gidecem neden böyle yaptı bilmiyorum ama dengesiz bir açıklama yaparsa kafa göz dalarım döver içimdekileri döker sonra çıkar giderim :)) tersim pistir ona öyle diyim ben . Ya böyle bosvermislikler beni yoruyor artık bilmiyorum ama umarım geçerli bir nedeni vardır beni gec çağırdığı icinhey Allahım ya akıllısı bulmaz mı bizibende ilk defa 10 gün kullanıldığını duyuyorum canım 5 gün kullansan gitsen tam denk gelirdi umarım doktor birşeylerin farkındadır canım....kobay olarak kullanılmaktan usandık ama yaaaa her doktor farklı takma canım kafaya bencede sen kendin takip et gülüm
Ins canım çok sıkılıyoruz ama herşey bebek için
Aselcim bence drunla bir konuş 17.gün cook ileri bi zaman yumurtlama için sen daha deneyimlisin
yine kimsecikler yokkkkkkk burda da yalnızım ya
kızlar evin içinde çok gerginim ya akşam üstü komşum geldi okadar rahatki çocuğu ne isterse onu yapıyoruz sürekli çizgi film kanalı benim izlediğim programlarım var kendimi evimde bile robot gibi hissediyorum milletin mutlu olması için kendi alışkanlıklarımdan vazgeçmek zorunda kalıyorum buarada oğlunuda çok seviyorum 4 yaşında çok tatlı bir çocuk rabbim korusun ama artık kimseyi çekemez duruma gelmişim onu fark ettim komşum vakitli vakitsiz gelir gitmek bilmez ne işimi yapabiliyorum ne yemeğimi buda beni daha çok strese sokar oldu zaten stresliyim aman kafayı mı yedim ben yaaaaaaaaa psikiyatriye mi gideyim kızlar?komşumuda kıramıyorum işim varsada var diyemiyorumakıl verin anacım bana...
ah canım yok diyemiyorum işte ya okadar kendimden ödün veriyorumkı ama anlamaları lazım ya evi seven birisiyim ben bunuda biliyorlar adamla birbirimizi göremez olduk artık yumurtlama günümüzü zor değerlendiriyoruz eşim evde olsa bile geliyorBekliyorum dediği gun gidecem neden böyle yaptı bilmiyorum ama dengesiz bir açıklama yaparsa kafa göz dalarım döver içimdekileri döker sonra çıkar giderim :)) tersim pistir ona öyle diyim ben . Ya böyle bosvermislikler beni yoruyor artık bilmiyorum ama umarım geçerli bir nedeni vardır beni gec çağırdığı icin(
Datlum bekliom şimdilik bakalım umarım yaptıgı tedavinin farkındadir yoksa valla tepemi attırırsa sinirimden olurum
Canım benim eski ev sahibim öyleydi . Gelirdi gitmek bilmezdi . Baktım olmuyor terlemeye başladım
Sonra oda anladı . Ben pek insanlar rahat etsin die yaşayan biri değilim açıkcası biraz bencilim valla baskaları mutlu olacak diye yasamam . Bence sende kendini duşun ve usulünce araya meaafe koy
Kendini kasma lütfen senden önemli degil hiç bir sey
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
yarın bat günüm ama sanırım yarına kalmadan adet olacağım ben kızlar
kasıklarımda filan sancılar başladı bile
Eki Görüntüle 679355
kızlar,özellikle esracım bu da pozitiftir artık dimi :)) öyle sanıyorum. zaten bugün çok yoğun o yapışkan akıntıdan var yumurtlamada olan
evet canım silik çıkıyo ben de 17. güne kadar silik gördüm bozuk mudur nedir dedim 17. gün böyle oldu hemn 1 dk içinde. demek ki bozuk değilmiş zamanını beklemek gerek :)
Eki Görüntüle 679355
kızlar,özellikle esracım bu da pozitiftir artık dimi :)) öyle sanıyorum. zaten bugün çok yoğun o yapışkan akıntıdan var yumurtlamada olan
merhaba kızlar topiğinizin müzmin kısırı geldi
şimdilik bi problem yok,bu bizim ilk bebiş denememiz :)süper canım hadi hayırlısı artık senin problem neydi benim pko var i yüzden ne zaman yumurtladığimi bilmiyorum ben bu ay gün aşırı çalışıyoruz bakalım
inş gebelik testlerimiz de böyle olur :)evet caım bildin bu pozitif test
işte sıkılmadan yapmanın faydaları
1. gün yumurtlama olmaz derler ama bak seninki olmuş işte
değerlendir bu günleri
iki gün daha test yap canım
yarıda buna yakın çıkacaktır
daha sora yine açık renk çizgi çıkar
daha sorada yapma zaten umurtlaman geçmiş oluyor canım
şimdilik bi problem yok,bu bizim ilk bebiş denememiz :)
oooo hadi hayırlısı ilk denemede hamile kalirsin ins süper bisey olur bize de umut olursun
merhaba kızlar topiginizde yeniyim bende her ay anne olmak umudunu taşıyıp olamayanlardanım(
merhaba kızlar topiginizde yeniyim bende her ay anne olmak umudunu taşıyıp olamayanlardanım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?