Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yine kimsecikler yokkkkkkk burda da yalnızım ya
kızlar evin içinde çok gerginim ya akşam üstü komşum geldi okadar rahatki çocuğu ne isterse onu yapıyoruz sürekli çizgi film kanalı benim izlediğim programlarım var kendimi evimde bile robot gibi hissediyorum milletin mutlu olması için kendi alışkanlıklarımdan vazgeçmek zorunda kalıyorum buarada oğlunuda çok seviyorum 4 yaşında çok tatlı bir çocuk rabbim korusun ama artık kimseyi çekemez duruma gelmişim onu fark ettim komşum vakitli vakitsiz gelir gitmek bilmez ne işimi yapabiliyorum ne yemeğimi buda beni daha çok strese sokar oldu zaten stresliyim aman kafayı mı yedim ben yaaaaaaaaa psikiyatriye mi gideyim kızlar?komşumuda kıramıyorum işim varsada var diyemiyorumakıl verin anacım bana...

Bekliyorum dediği gun gidecem neden böyle yaptı bilmiyorum ama dengesiz bir açıklama yaparsa kafa göz dalarım döver içimdekileri döker sonra çıkar giderim :)) tersim pistir ona öyle diyim ben . Ya böyle bosvermislikler beni yoruyor artık bilmiyorum ama umarım geçerli bir nedeni vardır beni gec çağırdığı icin (

Ins canım çok sıkılıyoruz ama herşey bebek için

Aselcim bence drunla bir konuş 17.gün cook ileri bi zaman yumurtlama için sen daha deneyimlisin

Datlum bekliom şimdilik bakalım umarım yaptıgı tedavinin farkındadir yoksa valla tepemi attırırsa sinirimden olurum

Canım benim eski ev sahibim öyleydi . Gelirdi gitmek bilmezdi . Baktım olmuyor terlemeye başladım
Sonra oda anladı . Ben pek insanlar rahat etsin die yaşayan biri değilim açıkcası biraz bencilim valla baskaları mutlu olacak diye yasamam . Bence sende kendini duşun ve usulünce araya meaafe koy
Kendini kasma lütfen senden önemli degil hiç bir sey

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
yarın bat günüm ama sanırım yarına kalmadan adet olacağım ben kızlar
kasıklarımda filan sancılar başladı bile

ah canım yok diyemiyorum işte ya okadar kendimden ödün veriyorumkı ama anlamaları lazım ya evi seven birisiyim ben bunuda biliyorlar adamla birbirimizi göremez olduk artık yumurtlama günümüzü zor değerlendiriyoruz eşim evde olsa bile geliyorbirinde aramış bizde mik mik yapmıştık nerden duyayım telefonu akşam geç vakitte mesaj atmış trip yapıyor bende sinirlendim ama belli etmedim işim vardı diyorum anlamıyor en sonunda da şey yaptık yatıyorum oldu mu canım dedim sesini kesti ama yine değişme yok eşim evdeyken kimseyle görüşmemei istemiyor dedim kaç kere yine geliyor canım ne yapayım ben arada sıkıştım yadal kız anacım doktora ağzının payını ver dünkü çocuk değilim ben 12 yıldır uğraşıyorum sizden iyi biliyorum de ne bu ya salak değili,z sonuçta doktor değilsek bile
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
yarın bat günüm ama sanırım yarına kalmadan adet olacağım ben kızlar
kasıklarımda filan sancılar başladı bile

inşallah bebişin sancısıdır canım inşallahhhhhhhh

Hafta sonu kaynanam geldi süpriz yapmis o yüzden yazamadim hic.
Kizlar birsey sorucam,Benim cuma günü düsmanlarim geldi sabah ve cumartesi aksam tamamen kesildi birden.Ve simdi cok karnim agriyor.Acaba diyorum karnimin agrisi dün yedigim bol bol kaymakli dondurmayla alakali olabilirmi?Laktose alerjisi var bende o yüzden.

kızlar,özellikle esracım bu da pozitiftir artık dimi :)) öyle sanıyorum. zaten bugün çok yoğun o yapışkan akıntıdan var yumurtlamada olan

Eki Görüntüle 679355
kızlar,özellikle esracım bu da pozitiftir artık dimi :)) öyle sanıyorum. zaten bugün çok yoğun o yapışkan akıntıdan var yumurtlamada olan

Çizgiler nasıl güzel öyle yaaaaaa ins pozitiftir canım bugün çalış bence ovu testine bende dün başladım hemen silik çıktı pozitif olana kadar böyle silik mi çıkıyor

evet canım silik çıkıyo ben de 17. güne kadar silik gördüm bozuk mudur nedir dedim 17. gün böyle oldu hemn 1 dk içinde. demek ki bozuk değilmiş zamanını beklemek gerek :)

evet canım silik çıkıyo ben de 17. güne kadar silik gördüm bozuk mudur nedir dedim 17. gün böyle oldu hemn 1 dk içinde. demek ki bozuk değilmiş zamanını beklemek gerek :)

süper canım hadi hayırlısı artık senin problem neydi benim pko var i yüzden ne zaman yumurtladığimi bilmiyorum ben bu ay gün aşırı çalışıyoruz bakalım

Eki Görüntüle 679355

evet caım bildin bu pozitif test
işte sıkılmadan yapmanın faydaları
1. gün yumurtlama olmaz derler ama bak seninki olmuş işte
değerlendir bu günleri
iki gün daha test yap canım
yarıda buna yakın çıkacaktır
daha sora yine açık renk çizgi çıkar
daha sorada yapma zaten umurtlaman geçmiş oluyor canım

merhaba kızlar topiğinizin müzmin kısırı geldi

canım ya öyle düşünme bazen bende düşünüyorum ama hopppp kendine gel pofuduknaz diyorum şimdi de sana diyorum tuzum biberim hayırlısı böyleymiş gülüm hakkımızda ne yapalım....bende hiç anne olamayacağım gibi geliyor bazeneşiminde semineri çıktı şansa bak tedavi yüzünden orayada gidemeyecek galiba iyice gerilmeye başladı şansa bakın ya kızlar adam sinir küpü oldu çıktı patlamaya hazır bomba gibievde resmen birbirimizden kaçıyoruzbuarada bugün rapor için hastaneye gitmekten kurtuldum çok şükür rabbime raporum çıkmış ama ilaçları yeniden yazdırmam gerekiyor rapordan faydalanmak için çarşamba doktor çağırmıştı ozaman yazdıracağım işte böyleeee....nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuu

süper canım hadi hayırlısı artık senin problem neydi benim pko var i yüzden ne zaman yumurtladığimi bilmiyorum ben bu ay gün aşırı çalışıyoruz bakalım
şimdilik bi problem yok,bu bizim ilk bebiş denememiz :)

inş gebelik testlerimiz de böyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…