mrb cnm beni ylanış anlamada sen basındanhata yapıp yüz vermişsin bundan sonra kibarca anlatsan anlamayacak kabaca anlatsan kalbi kırılacak vebale girecen eniyisi en basından mesafe koycaksın beni yeni taşındım 7 ay oldu ilk başlarda alt komşum 2 defa zırt die kapıyı çaldı 3. sünde almadım içeri kusura bakma canm müsait dglim dedim aslında müsaittim bidaha gelmeden ara dedim gülerek şirince... surdan suraya randevüyle mi gelcem 2dk ayak üstü dedi bende randevü degilde hsber etseydin 5dk önce şuan kapıada kalmazdın dedm neyse gitti ondan sora hep aradı bende 3 defa aradıysa 1 tanesinde kabul ettim suan pek gelmio ben gidersem bir iki hafta sonra geli nie mi anlattım yani ilkinden taviz verseydim benim çok başım agrırdı sende bu saatten sonra kpıyı canım gözden bak acma sonra sorarsa aaaaa o senmiydin banyodaydım wc deydm de yada genelde kulaklıkla yüksek sesli müzik dinliyorum duymamışım de ararsada gelemeyeci bir vakitte geri dön evde degildim faln de sürekli oyala biriki bir iki anlar afedersn eşşek degila kolay gelsinyine kimsecikler yokkkkkkk burda da yalnızım ya
kızlar evin içinde çok gerginim ya akşam üstü komşum geldi okadar rahatki çocuğu ne isterse onu yapıyoruz sürekli çizgi film kanalı benim izlediğim programlarım var kendimi evimde bile robot gibi hissediyorum milletin mutlu olması için kendi alışkanlıklarımdan vazgeçmek zorunda kalıyorum buarada oğlunuda çok seviyorum 4 yaşında çok tatlı bir çocuk rabbim korusun ama artık kimseyi çekemez duruma gelmişim onu fark ettim komşum vakitli vakitsiz gelir gitmek bilmez ne işimi yapabiliyorum ne yemeğimi buda beni daha çok strese sokar oldu zaten stresliyim aman kafayı mı yedim ben yaaaaaaaaa psikiyatriye mi gideyim kızlar?komşumuda kıramıyorum işim varsada var diyemiyorumakıl verin anacım bana...
ah canım yok diyemiyorum işte ya okadar kendimden ödün veriyorumkı ama anlamaları lazım ya evi seven birisiyim ben bunuda biliyorlar adamla birbirimizi göremez olduk artık yumurtlama günümüzü zor değerlendiriyoruz eşim evde olsa bile geliyorbirinde aramış bizde mik mik yapmıştık nerden duyayım telefonu akşam geç vakitte mesaj atmış trip yapıyor bende sinirlendim ama belli etmedim işim vardı diyorum anlamıyor en sonunda da şey yaptık yatıyorum oldu mu canım dedim sesini kesti ama yine değişme yok eşim evdeyken kimseyle görüşmemei istemiyor dedim kaç kere yine geliyor canım ne yapayım ben arada sıkıştım ya dal kız anacım doktora ağzının payını ver dünkü çocuk değilim ben 12 yıldır uğraşıyorum sizden iyi biliyorum de ne bu ya salak değili,z sonuçta doktor değilsek bile
inşallah bebişin sancısıdır canım inşallahhhhhhhh
Hafta sonu kaynanam geldi süpriz yapmis o yüzden yazamadim hic.
Kizlar birsey sorucam,Benim cuma günü düsmanlarim geldi sabah ve cumartesi aksam tamamen kesildi birden.Ve simdi cok karnim agriyor.Acaba diyorum karnimin agrisi dün yedigim bol bol kaymakli dondurmayla alakali olabilirmi?Laktose alerjisi var bende o yüzden.
merhaba kızlar topiğinizin müzmin kısırı geldi
merhaba kızlar topiginizde yeniyim bende her ay anne olmak umudunu taşıyıp olamayanlardanım(
benide yazın bari 19 nisan adet günüm ogüne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Günaydın hanımlar keyifler nasıl
Günaydın canım nerdesiniz ya valla özledim sizi:2:
inşl gelmez canım kırmızılar . calışma oldu mu bu ay bari . sorun neydi sizde ne kadar zamandır deniyorsunuz ?
Mrb canım hoşgeldin kendinden bahset bize
Yaaaaaa canım ben hep geliyorum ama kimseler olmuyor bende arkama baka baka gidiyorum
1 yıl 4 ay oldu sorun eşimdeydi spermleri hareketsizdi ilaç tedavisi görüyor işte 1 tane bile hareketlenmiş olsa olacakda malesef aylardır ümitle bekliyorum 3-4 gün günümde geçiyor ama sonunda kırmızıyı görüyorum
1 yıl 4 aydır evliyiz,ben kaç doktora gittim sorun yok bnde eşimin spermleri hareketsiz adet günlerimde düzensiz oluyor yumurtlama günümü hesaplıyamıyorum bazen doktor eşimin ilaç tedaviside sonuç vermezse tüp bebek dedi, yapmadığım bişey kalmadı yastık koydum ayaklarımı dikdik eşime keçi boynuzu,keçi boynuzu pekmezleri özel karışımlar neler denemedikki
ben dün yoğunluktan gelemedim bugünde kimseler yok herkesi yok yazacam valla
nazancım eşine çakşır suyu içirmeni tavsiye ederim erkeklerin sperm sayısı morfoloji ve hareketliliğini %100 yükseltiyor .
Çok geçmiş olsun canım kendin için tedavi görüyor musun sen de soğan kürü bal çörek otu tarcın kürü yapsan
bende sorun yok dedi ama doktor yapmam gerekiyor mu ?
Canım aselcimle durumlarınız çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?