Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

mrb cnm beni ylanış anlamada sen basındanhata yapıp yüz vermişsin bundan sonra kibarca anlatsan anlamayacak kabaca anlatsan kalbi kırılacak vebale girecen eniyisi en basından mesafe koycaksın beni yeni taşındım 7 ay oldu ilk başlarda alt komşum 2 defa zırt die kapıyı çaldı 3. sünde almadım içeri kusura bakma canm müsait dglim dedim aslında müsaittim bidaha gelmeden ara dedim gülerek şirince... surdan suraya randevüyle mi gelcem 2dk ayak üstü dedi bende randevü degilde hsber etseydin 5dk önce şuan kapıada kalmazdın dedm neyse gitti ondan sora hep aradı bende 3 defa aradıysa 1 tanesinde kabul ettim suan pek gelmio ben gidersem bir iki hafta sonra geli nie mi anlattım yani ilkinden taviz verseydim benim çok başım agrırdı sende bu saatten sonra kpıyı canım gözden bak acma sonra sorarsa aaaaa o senmiydin banyodaydım wc deydm de yada genelde kulaklıkla yüksek sesli müzik dinliyorum duymamışım de ararsada gelemeyeci bir vakitte geri dön evde degildim faln de sürekli oyala biriki bir iki anlar afedersn eşşek degila kolay gelsin

off canım ya gerçekten çok zor olur biliyorum insan iki dakika keyf yapim der burnundan getirirler . ama senden önemli değildir inan bana kırılsın boşver söyle müsait değilim de . canım sıkkın yatıyorum falan de . böyle stres yapma .

ooo kayıvalideler falanda yanlız bırakmıyorlar aaaaaaa benimki allahtan uzakta da çok gelip gitmiyoruz senede bir kez falan

merhaba kızlar topiğinizin müzmin kısırı geldi

bende bende bende

merhaba kızlar topiginizde yeniyim bende her ay anne olmak umudunu taşıyıp olamayanlardanım (

hoş geldin canım . ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar ben geldimmmmmmmmmmm canlarım .
dün gelemedim çok işim vardı
nasılsınız bakalım iyi misinizzzz her şey yolunda mı ?

Esraaaaa geldimi senin kırmızılar canım inşl gelmemiştir .

inşl gelmez canım kırmızılar . calışma oldu mu bu ay bari . sorun neydi sizde ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

1 yıl 4 ay oldu sorun eşimdeydi spermleri hareketsizdi ilaç tedavisi görüyor işte 1 tane bile hareketlenmiş olsa olacakda malesef aylardır ümitle bekliyorum 3-4 gün günümde geçiyor ama sonunda kırmızıyı görüyorum

Mrb canım hoşgeldin kendinden bahset bize

1 yıl 4 aydır evliyiz,ben kaç doktora gittim sorun yok bnde eşimin spermleri hareketsiz adet günlerimde düzensiz oluyor yumurtlama günümü hesaplıyamıyorum bazen doktor eşimin ilaç tedaviside sonuç vermezse tüp bebek dedi, yapmadığım bişey kalmadı yastık koydum ayaklarımı dikdik eşime keçi boynuzu,keçi boynuzu pekmezleri özel karışımlar neler denemedikki

Yaaaaaa canım ben hep geliyorum ama kimseler olmuyor bende arkama baka baka gidiyorum

ben dün yoğunluktan gelemedim bugünde kimseler yok herkesi yok yazacam valla

nazancım eşine çakşır suyu içirmeni tavsiye ederim erkeklerin sperm sayısı morfoloji ve hareketliliğini %100 yükseltiyor .

Çok geçmiş olsun canım kendin için tedavi görüyor musun sen de soğan kürü bal çörek otu tarcın kürü yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…