Yumurtlaman da sorun varsa yap canım bence
bende deniyim bi ozaman
Hele tuzluk hic gelmez oldu vallah ya bide ben telden foto ekleyemez miyim
Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum
Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum
hicrancım telden foto eklenmiyor . ben ekleyemiyordum . Sende ne var bilmiyorum ama ben kendi telim ile ekleyemedim .
neden gelmiyorlar . Esra gelir birazdan asyalı da buralarda ama tuzluk gelsin saçını başını yolacam onunkendini aratmasın bizeee özledim ulennnnnnnnnnnnn
aynen bende de pko var canım . bence onca şey ve onca tedaviden sonra klomen e başladım bu ay bakalım tutacak mı
pko ya soğan kürü birebir etkili . valla bu kür ile hamiş kalan çok olmuş .
yine de doktoruna sormadan farklı şeyler deneme ALLAH korusun daha da kötü falan olur
Ins tutar canım soğana coj ahtettim ama sonuç hüsran
yapmıyorum zaten canım eğer ilaçları kullanmayi bırakırsam o zaman kur yapcam
yine de doktoruna sormadan farklı şeyler deneme ALLAH korusun daha da kötü falan olur
kürleri bende bıraktım . yani bu ay klomene başladım diye bıraktım . Bakalım bu doktor hatun ben gidince ne diyecek kullanıyorum ilacı . Test sipariş edecem bugünde ovü testi . yine kendim takip edeyim .
Bu ay da içimden hiç bir şey gelmiyor ya . Kocama yanaşasım bile yok
hele tuzluk hic gelmez oldu vallah ya bide ben telden foto ekleyemez miyim
Açıkçası benim de durum aynı fe geçen ay olumsuz olduğu için bu ayda hic umudum yok nasip diyorum
ne oldu kissssssssss
Açıkçası benim de durum aynı fe geçen ay olumsuz olduğu için bu ayda hic umudum yok nasip diyorum
ooo sen bu ay iğne kullanıon ya canım normal tedavini görüyorsun neden olmasın ki . kızzzzzzzzzzzzz daha başlamadan umutsuz oldunuz hemen ya . az kaldı çalışmalara başlamaya biraz güclenin lütfen ya
aha yakalandın hicrannnn
kis ben kimseden saklanıyorum kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?