Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Hele tuzluk hic gelmez oldu vallah ya bide ben telden foto ekleyemez miyim

neden gelmiyorlar . Esra gelir birazdan asyalı da buralarda ama tuzluk gelsin saçını başını yolacam onun kendini aratmasın bizeee özledim ulennnnnnnnnnnnn

Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum

aynen bende de pko var canım . bence onca şey ve onca tedaviden sonra klomen e başladım bu ay bakalım tutacak mı
pko ya soğan kürü birebir etkili . valla bu kür ile hamiş kalan çok olmuş .

Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum

yine de doktoruna sormadan farklı şeyler deneme ALLAH korusun daha da kötü falan olur

hicrancım telden foto eklenmiyor . ben ekleyemiyordum . Sende ne var bilmiyorum ama ben kendi telim ile ekleyemedim .

Ins tutar canım soğana coj ahtettim ama sonuç hüsran

yine de doktoruna sormadan farklı şeyler deneme ALLAH korusun daha da kötü falan olur

yapmıyorum zaten canım eğer ilaçları kullanmayi bırakırsam o zaman kur yapcam

Ins tutar canım soğana coj ahtettim ama sonuç hüsran

yapmıyorum zaten canım eğer ilaçları kullanmayi bırakırsam o zaman kur yapcam

kürleri bende bıraktım . yani bu ay klomene başladım diye bıraktım . Bakalım bu doktor hatun ben gidince ne diyecek kullanıyorum ilacı . Test sipariş edecem bugünde ovü testi . yine kendim takip edeyim .
Bu ay da içimden hiç bir şey gelmiyor ya . Kocama yanaşasım bile yok

Açıkçası benim de durum aynı fe geçen ay olumsuz olduğu için bu ayda hic umudum yok nasip diyorum

Açıkçası benim de durum aynı fe geçen ay olumsuz olduğu için bu ayda hic umudum yok nasip diyorum

ooo sen bu ay iğne kullanıon ya canım normal tedavini görüyorsun neden olmasın ki . kızzzzzzzzzzzzz daha başlamadan umutsuz oldunuz hemen ya . az kaldı çalışmalara başlamaya biraz güclenin lütfen ya

ooo sen bu ay iğne kullanıon ya canım normal tedavini görüyorsun neden olmasın ki . kızzzzzzzzzzzzz daha başlamadan umutsuz oldunuz hemen ya . az kaldı çalışmalara başlamaya biraz güclenin lütfen ya

Gün aşırı çalışıyoruz bakalım kru incir yiyorum kisss faydası olur diye geçen ay çok umutlandım çok üzüldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…