gız asel nasılsın hicranım bizim bitanemizdirrrr
ayy çok teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorum bütün günümü sizle geçirmek istiyorum
canım dediklerinin hepsini yaptım olmadı olmuyormrb cnm beni ylanış anlamada sen basındanhata yapıp yüz vermişsin bundan sonra kibarca anlatsan anlamayacak kabaca anlatsan kalbi kırılacak vebale girecen eniyisi en basından mesafe koycaksın beni yeni taşındım 7 ay oldu ilk başlarda alt komşum 2 defa zırt die kapıyı çaldı 3. sünde almadım içeri kusura bakma canm müsait dglim dedim aslında müsaittim bidaha gelmeden ara dedim gülerek şirince... surdan suraya randevüyle mi gelcem 2dk ayak üstü dedi bende randevü degilde hsber etseydin 5dk önce şuan kapıada kalmazdın dedm neyse gitti ondan sora hep aradı bende 3 defa aradıysa 1 tanesinde kabul ettim suan pek gelmio ben gidersem bir iki hafta sonra geli nie mi anlattım yani ilkinden taviz verseydim benim çok başım agrırdı sende bu saatten sonra kpıyı canım gözden bak acma sonra sorarsa aaaaa o senmiydin banyodaydım wc deydm de yada genelde kulaklıkla yüksek sesli müzik dinliyorum duymamışım de ararsada gelemeyeci bir vakitte geri dön evde degildim faln de sürekli oyala biriki bir iki anlar afedersn eşşek degila kolay gelsin
Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum
bende yenicem seni pkooo:)
canım dediklerinin hepsini yaptım olmadı olmuyorkarşı komşumla sabahtan akşama kadar beraberler hatta gece bile eşlerini takmıyorlar nasıl iş,yemek vs yapacak zaman buluyorlarsa artık söyledim sürekli banyodayım işim var gelemem vs ama anlamıyorlar ya yada anlamak istemiyorlar iş güç yaptıkları da yok sıkıntıdan ancak geziyorlar akıllısı beni bulmazkı
canım benim geçen ay böğürtlen kökünden kist oluşmuş oyüzden kür yapmayada korkuyorum:18:
ya yine kimsecikler yok
Bende okudukça korkuyorum canım
Kızlarrr naberrr .:) çok sevinçliyim az önce arkadaşım için test yaptık pozitif çıktı Allahım nasıl eli ayağına dolandı görseniz Rabbim bize de nasip etsin hastaneye gitti şimdi ay çok duygulu yaaaa :))
ama varya aptal gibi oldum doktora sormadım diye kendime kızıyorum doktorda söylemiyor canım bişey ya bakıp bakıp gönderiyor sinir şey...azönce iğnemi vurdum bugün sondu bakalım hayırlısı olsun....sen ne zaman doktora gideceksin canım ben yarın gideceğim inşallah ama ne olacak merak ediyorum:18:
Kızlarrr naberrr .:) çok sevinçliyim az önce arkadaşım için test yaptık pozitif çıktı Allahım nasıl eli ayağına dolandı görseniz Rabbim bize de nasip etsin hastaneye gitti şimdi ay çok duygulu yaaaa :))
Yaaaaaa benimkide ünlü bi prof ama yumurta takibi yapmıyor ilaçları veriyor gönderiyor coj yoğun i yüzden kontrol yapmıyor galiba bide veb ilçeden merkeze gidiyorum adet olursam öyle gidicem başka bi tedaviye gecicez galiba
Ayy ne güzel bi gün bizde görecek miyiz acaba çift çizgiyi
canım bende fakülteye gidiyorum malatyadayım eşimin işinden dolayı araştırma hastanesi var aşılama yapan sadece pyüzden çok yoğun aynen malesef reglimin 2.günü alttan muayene etti 4 gün ganol_fi kullan gel dedi bugünde sondu yarın gideceğim bakalım ne diyecek 150ml ilaç kaldı acaba gerek görürse ona devam etmemi söyleyebilir...benim tek sinir olduğum bakıyor açıklama yapmıyor ama yarın soracağım bendesana doktor kaç gün verdi ganol_fi bugün kaçıncı günün canım?bitince gel demedi mi?
canım keçiboynuzu kürü kullandınızmı eşine belki yapmışsınızdır ama çoooooook faydalı 3 aydan sonra inanlmaz fark ediyor...1 yıl 4 ay oldu sorun eşimdeydi spermleri hareketsizdi ilaç tedavisi görüyor işte 1 tane bile hareketlenmiş olsa olacakda malesef aylardır ümitle bekliyorum 3-4 gün günümde geçiyor ama sonunda kırmızıyı görüyorum
Yani nasil oluyor?ben hayatimda daha ilk defa soganin kendisini yemeye yeni basladim fazla olmuyor asaga yukari 3 ay falan olmustur onun icin Insallah suyu muyu icilmiyordur bu kürde(
Birde merak ettim Izmir,Manisa veya Turgutludan olan varmi burda?Eskisehir yada Bodrum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?