Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım dediklerinin hepsini yaptım olmadı olmuyorkarşı komşumla sabahtan akşama kadar beraberler hatta gece bile eşlerini takmıyorlar nasıl iş,yemek vs yapacak zaman buluyorlarsa artıksöyledim sürekli banyodayım işim var gelemem vs ama anlamıyorlar ya yada anlamak istemiyorlar iş güç yaptıkları da yok sıkıntıdan ancak geziyorlarakıllısı beni bulmazkı
Bende pko var canım yumurtlayamiyorum şu an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ilaç kullanmasaydım bende kur deneyecektim şimdi birde kur yaparsam çok yumurta olur kiste dönüşür diye korktum

canım benim geçen ay böğürtlen kökünden kist oluşmuş oyüzden kür yapmayada korkuyorum:18:
ya yine kimsecikler yok

Bende okudukça korkuyorum canım

Bende okudukça korkuyorum canım

ama varya aptal gibi oldum doktora sormadım diye kendime kızıyorum doktorda söylemiyor canım bişey ya bakıp bakıp gönderiyor sinir şey...azönce iğnemi vurdum bugün sondu bakalım hayırlısı olsun....sen ne zaman doktora gideceksin canım ben yarın gideceğim inşallah ama ne olacak merak ediyorum:18:

Kızlarrr naberrr .:) çok sevinçliyim az önce arkadaşım için test yaptık pozitif çıktı Allahım nasıl eli ayağına dolandı görseniz Rabbim bize de nasip etsin hastaneye gitti şimdi ay çok duygulu yaaaa :))

ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinbizlerde ogünleri görürüz hayırlısıyla tez zamanda inşallah canımmmmmmm

Yaaaaaa benimkide ünlü bi prof ama yumurta takibi yapmıyor ilaçları veriyor gönderiyor coj yoğun i yüzden kontrol yapmıyor galiba bide veb ilçeden merkeze gidiyorum adet olursam öyle gidicem başka bi tedaviye gecicez galiba

Ayy ne güzel bi gün bizde görecek miyiz acaba çift çizgiyi

canım bende fakülteye gidiyorum malatyadayım eşimin işinden dolayı araştırma hastanesi var aşılama yapan sadece pyüzden çok yoğun aynen malesef reglimin 2.günü alttan muayene etti 4 gün ganol_fi kullan gel dedi bugünde sondu yarın gideceğim bakalım ne diyecek 150ml ilaç kaldı acaba gerek görürse ona devam etmemi söyleyebilir...benim tek sinir olduğum bakıyor açıklama yapmıyor ama yarın soracağım bendesana doktor kaç gün verdi ganol_fi bugün kaçıncı günün canım?bitince gel demedi mi?

valla inşallah tez zamanda görürüz :) benim dün ovulaston testi pozitifti koymuştum buraya resmini. dünü değerlendirdik test bugün de pozitif çıktı bugünü değerlendirmemiz biraz zor gibi görünüyor ama hayırlısı bakalım

Ben adetin 2.-7.günü serophene kullandım 7.-12.günü gonalf 5gun 75ml canım benim de bugün din iğne ama çağırmadi geçen ay da gonal f kullandım 3 gün gonal f 3 gün menegon 12.gün çağırdı yumurtalara baktı canım igun ovitrelle de oldum ama olmadı

kızlar kocişim bugün evde ama regliliyim şansa bakın yumurtlasam kesin çalışır denk gelmezeşimle türk kahvesi içeceğim kızlar şimdilik çıkıyorumgelin beraber içelim şekerler rabbime emanetsiniz

canım keçiboynuzu kürü kullandınızmı eşine belki yapmışsınızdır ama çoooooook faydalı 3 aydan sonra inanlmaz fark ediyor...

sogan kürümün 11.günüüüüüü artık sogan suyuna alştım hiç aklımdan cıkmıyor bir bütün olduk resmen

Yani nasil oluyor?ben hayatimda daha ilk defa soganin kendisini yemeye yeni basladim fazla olmuyor asaga yukari 3 ay falan olmustur onun icin Insallah suyu muyu icilmiyordur bu kürde (
Birde merak ettim Izmir,Manisa veya Turgutludan olan varmi burda?Eskisehir yada Bodrum?

Maalsef tahminin doğru canım suyu içiliyor kaynatılıp ama faydasını gören çok ben içemedim yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…