canım keçiboynuzu kürü kullandınızmı eşine belki yapmışsınızdır ama çoooooook faydalı 3 aydan sonra inanlmaz fark ediyor...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar ben geldimmmmmmmmmmm canlarım .
dün gelemedim çok işim vardı
nasılsınız bakalım iyi misinizzzz her şey yolunda mı ?
Esraaaaa geldimi senin kırmızılar canım inşl gelmemiştir .
Kiz nerelerdesin sen merak ettik üzülme canım bu daha ki aya kaldık hepimizevet canlar bugün benim batımdı
ve tabiiki her zaman olduğu gibi adet oldum haydi geçmiş olsunnn
tuzum karabiberim baharatım canım
yaz birdahaki bat 6 mayıs hakkımızda hayırlısı inşallah
gız asel nasılsın hicranım bizim bitanemizdirrrr
hicranı size kaptırmayız yalnız haberiniz olsun
Kiz nerelerdesin sen merak ettik üzülme canım bu daha ki aya kaldık hepimiz
canımsinizzzzzzzzz
üzülmek çare olsa inan bana çok üzülürdüm
ama herşeyde bi hayır vardır işte
nasip ne diyimki
sen nasılsın bu arada yumurtlama günlerin başladımı
valla pekmezini bile sabah ve akşamları kaşık kaşık yedirdim ama spermlerde tık yok :)
İyiyim canım şükür 3 gündür ovu testi yapıyorum silik çıkıyor bugün 11.gün canım
tabiii canımsınızzz dersin
ama asıl suç sende her topiğe yeşil ışık yayıp mavi boncuk dağıtırsan gelirler ardından tabiii onlarda
Ask olsun yaaaaaakimseye mavi boncuk dağıtmadım bi söz vermedim neyse bakalım
canım sen kafanı karıştırma doktorun yaptığıda mantıklı geldi bana baksana yumurtlamana yakın çağırmış ona göre hareket edecek bebişimBen adetin 2.-7.günü serophene kullandım 7.-12.günü gonalf 5gun 75ml canım benim de bugün din iğne ama çağırmadi geçen ay da gonal f kullandım 3 gün gonal f 3 gün menegon 12.gün çağırdı yumurtalara baktı canım igun ovitrelle de oldum ama olmadı
evet canlar bugün benim batımdı
ve tabiiki her zaman olduğu gibi adet oldum haydi geçmiş olsunnn
tuzum karabiberim baharatım canım
yaz birdahaki bat 6 mayıs hakkımızda hayırlısı inşallah
canım sen kafanı karıştırma doktorun yaptığıda mantıklı geldi bana baksana yumurtlamana yakın çağırmış ona göre hareket edecek bebişim
esram canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kısmette de bu ay yokmuş canım hiçbirimize inşallah bundan sonra göbüşleri doldururuzzzzzz
nazan hoş geldin sende bizim topiğe canım
inşallah dileğin gerçek olur
Bu ay çağırmadı iste tatlım geçen ay çağırmıştı galiba kendisi çatlasin istiyor dr bekliyorum bakalım canım benim senin gonalf kac ml likti
yaaaaa ben bu ay sandım anacım 450mlik verdi canım 75ml vurdum 4 gün boyunca yarın gideyim bakalım ne diyecek eğer büyümediyse büyük ihtimal kalan 150mli de kullandıracak gibime geliyor canım çünkü yarın reglimin 7.günü hoş reglim 2 gün sürdü canım ya reglimin az olmasıda problem mi acaba....anacım niye öyle yapmışkı bu doktor özele mi gidiyosun canım?ben özelden tövbe ettim varya Allah onları heyle bilirse öyle yapsın
Canım duruma göre catlatma iğnesi der ona göre de ilişki saati günü önerir sonra bol bol çalışırsınızyaaaaa ben bu ay sandım anacım 450mlik verdi canım 75ml vurdum 4 gün boyunca yarın gideyim bakalım ne diyecek eğer büyümediyse büyük ihtimal kalan 150mli de kullandıracak gibime geliyor canım çünkü yarın reglimin 7.günü hoş reglim 2 gün sürdü canım ya reglimin az olmasıda problem mi acaba....anacım niye öyle yapmışkı bu doktor özele mi gidiyosun canım?ben özelden tövbe ettim varya Allah onları heyle bilirse öyle yapsın
hicranım çıkmam lazım canım yemek hazırlayacağım sonra gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?