Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

evet canlar bugün benim batımdı
ve tabiiki her zaman olduğu gibi adet oldum haydi geçmiş olsunnn

tuzum karabiberim baharatım canım
yaz birdahaki bat 6 mayıs hakkımızda hayırlısı inşallah

gelmezmi canım ya hiç bekletmez kendisi beni her zaman vaktinde gelir sağolsun
hayırlısı hakkımızda canım
şu çakşır hakkında senden bilgi alacağım müsait vakit canım
sağol hatırladığın için ayrıca
nişan rganizasyonumuz var o yzden bu ara çok giremedim ailem gelicek memeleketten filan canım
bu hafta sonunu atlatınca nasipse çok görüşürüz

Kiz nerelerdesin sen merak ettik üzülme canım bu daha ki aya kaldık hepimiz

üzülmek çare olsa inan bana çok üzülürdüm
ama herşeyde bi hayır vardır işte
nasip ne diyimki
sen nasılsın bu arada yumurtlama günlerin başladımı

İyiyim canım şükür 3 gündür ovu testi yapıyorum silik çıkıyor bugün 11.gün canım

İyiyim canım şükür 3 gündür ovu testi yapıyorum silik çıkıyor bugün 11.gün canım

canım geçmiş sayfada vardı bi test kim koynuştu ya
tales galiba o test pozitif işte
daha silik olanlar kesinlikle negatif
değerlendirmeni o teste bakıp yap
seninkide aynı koyulukta ve renkte olmalı

canım sen kafanı karıştırma doktorun yaptığıda mantıklı geldi bana baksana yumurtlamana yakın çağırmış ona göre hareket edecek bebişim

esram canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kısmette de bu ay yokmuş canım hiçbirimize inşallah bundan sonra göbüşleri doldururuzzzzzz

Bu ay çağırmadı iste tatlım geçen ay çağırmıştı galiba kendisi çatlasin istiyor dr bekliyorum bakalım canım benim senin gonalf kac ml likti

Bu ay çağırmadı iste tatlım geçen ay çağırmıştı galiba kendisi çatlasin istiyor dr bekliyorum bakalım canım benim senin gonalf kac ml likti

yaaaaa ben bu ay sandım anacım 450mlik verdi canım 75ml vurdum 4 gün boyunca yarın gideyim bakalım ne diyecek eğer büyümediyse büyük ihtimal kalan 150mli de kullandıracak gibime geliyor canım çünkü yarın reglimin 7.günü hoş reglim 2 gün sürdü canım ya reglimin az olmasıda problem mi acaba....anacım niye öyle yapmışkı bu doktor özele mi gidiyosun canım?ben özelden tövbe ettim varya Allah onları heyle bilirse öyle yapsın

Tahliller falan devlette ama dr özel canım gittiğim dr tip fakültesinde öğretim görevlisi zaten prof olduğu için de özelden farksız canım benim 300ml lik canım ve 5 gün 75ml olunca 375 lazım bana nasıl olacak şimdi bilmiyorum geçen ay ki gonalf de 300ml ve 3 gün 100ml kullandım iki iğnenin de içinde cok az var gibi eğer hava değilse onları mi yapsam ki kafam karıştı

Canım duruma göre catlatma iğnesi der ona göre de ilişki saati günü önerir sonra bol bol çalışırsınız

hicranım çıkmam lazım canım yemek hazırlayacağım sonra gelirim inşallah

Tmm tatlım kolay gelsin yine gel canım kafama takılanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…