Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

agnustos hapinin yaninda daha ne yapabilirim önerileriniz varmi? terbiyesiz seyler yapmanin yaninda tabiki :)))

tühhh yaaa (( zor seylerde hep beni bulur zaten.Baska önerebilceyin birsey varmi?

yumurta gelişiminde problem varsa canım bal çörek otu tarcın kürü var birde incir-havuç kürü var onları araştır kafana yatarsa yaparsın

yumurta gelişiminde problem varsa canım bal çörek otu tarcın kürü var birde incir-havuç kürü var onları araştır kafana yatarsa yaparsın

Ya benim yumurtlama erken oluyor daha yumurta olgunlasmadan onun icinde ahududu yapragi cayi ictim fakat nafile...
Olgunlasmamis yumurta nasil sey olsunki demi? (

eee canım 5 gün demiş neden eksik ilaç yazmış ki bu adam sanaevet canım hava değilse onları yap bencede....bende fakülteye gidiyorum canım ama asistanlar bakıyor doğal olarak yapacak birşeyim yok yaniprof doktorlada hiç görüşemedim yinede yaptırıyorum işte asistan bazı şeyleri profa danışıyor benimkide böyle canımama profesör kendisi sanki burnundan kıl aldırmıyor deli ediyor beni çokta yoğun ah canım rabbim iyi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.....hicranım doktoru arasana ya ilacım eksik kontrole gelmem gerekmez mı de?

benbu listeye kendimi nasıl eklicem arkadaşlar

evet cnm göruyorum 4 yıllık ewliyim bebek istiyoruz 2 kere yumurta gelisim tedaviyle hamile kaldım ikisindede düsük yaptım

canım çok geçmiş olsun ahirette bebeklerin sana şefaatçi olacak inşallah oyüzden üzülmepeki düşük sebebin neymiş canım doktorlar ne dediler?rabbim tez zamanda sanada bebişler versin canım

benbu listeye kendimi nasıl eklicem arkadaşlar

hamile kalmak istiyorumburdaki herkes gibi nasıl hazırlanıyorsunuz ilave bişey yapıyor musunuz arkadaşlar geçen hafta dr a gittim herşey nrmal dedi.. hamile kalmak isteyip kalamayan herkes sperm değerlerine baktırdı mı eşinin? 5 aydır bebiş yok bende ama eşim1.5 paket sigara içiyor onu bıraktırmam lazım galiba evvelinde..en azından 2-3 ay içmese..allahım bizlee de nasip etsin inşallah

canım daha yenisin rabbim verir inşallah üzülme normal yolla bir yıl içerisinde olmazsa doktor tedaviye başlar...ama önceden muayene olman iyi olmuş....eşine gelince evet canım ya çok fazla içiyor bencede spermlere zarar eşinde sperm eksikliği varsa keçiboynuzu pekmezi içir yada kürünü yap sperm eksikliği yoksada yap bence canım çünkü sigara azaltır...

canım çok geçmiş olsun ahirette bebeklerin sana şefaatçi olacak inşallah oyüzden üzülmepeki düşük sebebin neymiş canım doktorlar ne dediler?rabbim tez zamanda sanada bebişler versin canım

amin cnm insallah.doktorum genetik arastırma yaptırabilirsin dedi ama bu tedavi süreci 1 yıl içinde 2 düsük beni cok yıprattı o yuzden yaptırmadım.birde tedaviyle gebe kalınca düsük riski yuksek die duydum bilgin war mı

Merhaba hanımlar...
Bu ay ilk denememiz, ben de merakla ve heyecanla beklemede olanlardanım. Çok çok farklı birşeymiş bu süreç. Bat 12 Nisan ama ben şimdiden test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :)

canım batın için aselciğim yada tuz_karabiberim ekliyorlar.....sen ne kadarlık evlisin canım?ne zamandır bebiş istiyosun?buarada hoşgeldin...

teşekkürler hoşbuldum:)1.5 yıllık evliyim 29 yaşındayım canım 5 aydır da deniyoruz arkadaşlarım kuzenlerim hamile kaldı ben kalamadım iddialaşmam kimseyle asla ama onlar gibi ben de yaşamak istiyorumbu duyguyu allahım inş.bize de kısmet eder acele etmemek lazım hayırlısını istemek lazım ama işte aklımdan çıkmıyo ki, eşim akşamları 2-3 tane keçiboynuzu yiyor kür kadar faydalı olmaz mı?sen nezamandır istiyosun canım

canım rabbim diledikten sonra birşeycik olmaz korkma....sana korkma diyorum ama benimde bazen aklıma gelmiyor değil rahmin dar demişti doktorun biri hamile kalsanda düşer demişti ondan beri korkuyorum ama rabbim bizlere anne olmayı nasip etmişse hoplasak zıplasakta birşey olmaz....canım keşke düşükten hemen sonra genetik araştırmanı yapsaydın benim bir arkadaşım düşük yaptı genetik bir problemden düştüğü öğrenildi ama bir tane oğluşu var zaten...neyse olan olmuş gülüm keşke demek şeytandandır....doktora tedaviye başla derim ben enazından nedenini öğrenirsin canım

Merhaba hanımlar...
Bu ay ilk denememiz, ben de merakla ve heyecanla beklemede olanlardanım. Çok çok farklı birşeymiş bu süreç. Bat 12 Nisan ama ben şimdiden test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :)

sabırsızlanman çok doğal:) ama bence adetin geçince yaptır çünkü hayal kırıklığı oluyo hele de 3-4 ay üstüste negatif çıkarsa.. ben artık 4-5 gün gecikmeden test yapmıcam

benim bu ay bu kürle hiç büyümeyen yumurtam büyümüştü..ama incir kullanmadım onun yerine bal polen çörekotu bal tarçın kullandım..inş faydası olur

elbette faydası olur canım ama kürünü yap sen yinede....bende 3,5 yıldır istiyorum ama olmuyor canım bu ay aşılama yaptıracağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah....boşver çevrendeki insanları canım ben kafaya taka taka hasta oldum ancak kendimize zarar veriyoruz....benim eşimin 3 yengeside yaşları kaç olduğu halde çatır çatır doğurdular ne laflar işittim eski gelinlerde iş var yeni gelin fos diye ama ne yapalım verende rabbim vermeyende....acele etmemeliyiz rabbim hayırlı zamanı bizden iyi biliyor canım ama tabiki insanız bazen dayanamıyoruz işte buarada bende 28 yaşındayım canım

Merhaba hanımlar...
canım heyecanlanman çok doğal tabiki:)ama şimdiden erkenden test yapmaya başlama ne olursun seninde bizim gibi üzülmeni istemem canım bekle adetin geçince yap testini
benim bu ay bu kürle hiç büyümeyen yumurtam büyümüştü..ama incir kullanmadım onun yerine bal polen çörekotu bal tarçın kullandım..inş faydası olur

canım bende bu kürü yaptım incir kürünüde yaptım,soğan kürünüde,böğürtlen kökü kürünüde vs vs daha aklıma gelmiyor okadar kür yaptımkı ama hiçbirinde olmadı kısmet tabiki buarada ben artık kür yapmaktan korkar oldum çünkü kiste çeviriyor dikkat edin hanımlar....yumurta büyüyor ama bazen çatlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…