Maalsef tahminin doğru canım suyu içiliyor kaynatılıp ama faydasını gören çok ben içemedim yalnız
tühhh yaaa(( zor seylerde hep beni bulur zaten.Baska önerebilceyin birsey varmi?
yumurta gelişiminde problem varsa canım bal çörek otu tarcın kürü var birde incir-havuç kürü var onları araştır kafana yatarsa yaparsın
Tahliller falan devlette ama dr özel canım gittiğim dr tip fakültesinde öğretim görevlisi zaten prof olduğu için de özelden farksız canım benim 300ml lik canım ve 5 gün 75ml olunca 375 lazım bana nasıl olacak şimdi bilmiyorum geçen ay ki gonalf de 300ml ve 3 gün 100ml kullandım iki iğnenin de içinde cok az var gibi eğer hava değilse onları mi yapsam ki kafam karıştı
inşallah canım hadi bakalım:13:tedavi filan görüyor musun?
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
evet cnm göruyorum 4 yıllık ewliyim bebek istiyoruz 2 kere yumurta gelisim tedaviyle hamile kaldım ikisindede düsük yaptım
benbu listeye kendimi nasıl eklicem arkadaşlar
benbu listeye kendimi nasıl eklicem arkadaşlar
hamile kalmak istiyorumburdaki herkes gibi nasıl hazırlanıyorsunuz ilave bişey yapıyor musunuz arkadaşlar geçen hafta dr a gittim herşey nrmal dedi.. hamile kalmak isteyip kalamayan herkes sperm değerlerine baktırdı mı eşinin? 5 aydır bebiş yok bende ama eşim1.5 paket sigara içiyor onu bıraktırmam lazım galiba evvelinde..en azından 2-3 ay içmese..allahım bizlee de nasip etsin inşallah
canım çok geçmiş olsun ahirette bebeklerin sana şefaatçi olacak inşallah oyüzden üzülmepeki düşük sebebin neymiş canım doktorlar ne dediler?rabbim tez zamanda sanada bebişler versin canım
canım batın için aselciğim yada tuz_karabiberim ekliyorlar.....sen ne kadarlık evlisin canım?ne zamandır bebiş istiyosun?buarada hoşgeldin...
amin cnm insallah.doktorum genetik arastırma yaptırabilirsin dedi ama bu tedavi süreci 1 yıl içinde 2 düsük beni cok yıprattı o yuzden yaptırmadım.birde tedaviyle gebe kalınca düsük riski yuksek die duydum bilgin war mı
Merhaba hanımlar...
Bu ay ilk denememiz, ben de merakla ve heyecanla beklemede olanlardanım. Çok çok farklı birşeymiş bu süreç. Bat 12 Nisan ama ben şimdiden test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :)
yumurta gelişiminde problem varsa canım bal çörek otu tarcın kürü var birde incir-havuç kürü var onları araştır kafana yatarsa yaparsın
teşekkürler hoşbuldum:)1.5 yıllık evliyim 29 yaşındayım canım 5 aydır da deniyoruz arkadaşlarım kuzenlerim hamile kaldı ben kalamadım iddialaşmam kimseyle asla ama onlar gibi ben de yaşamak istiyorumbu duyguyu allahım inş.bize de kısmet eder acele etmemek lazım hayırlısını istemek lazım ama işte aklımdan çıkmıyo ki, eşim akşamları 2-3 tane keçiboynuzu yiyor kür kadar faydalı olmaz mı?sen nezamandır istiyosun canım
canım heyecanlanman çok doğal tabiki:)ama şimdiden erkenden test yapmaya başlama ne olursun seninde bizim gibi üzülmeni istemem canım bekle adetin geçince yap testiniMerhaba hanımlar...
Bu ay ilk denememiz, ben de merakla ve heyecanla beklemede olanlardanım. Çok çok farklı birşeymiş bu süreç. Bat 12 Nisan ama ben şimdiden test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :)
benim bu ay bu kürle hiç büyümeyen yumurtam büyümüştü..ama incir kullanmadım onun yerine bal polen çörekotu bal tarçın kullandım..inş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?