Var canım pkodan dolayı gerçi 5 aydır düzenli tedavi sürecinde
Mrb esracimm bugün patlamak üzere olan bi bomba gibiyim çok sıkıldım sen nasılsınbu arada merhaba kızlar
hicran ,,,, asel nasılsınız
hicran geldin mi hemşoo
As canım ovulasyon dönemin geçtimi canım yumurtluyor olmayasınselamlar merhabalar kızlar nasılsınız bende geldim nedense bugün ağrım var adetimede daha 9 gün var ya
As canım ovulasyon dönemin geçtimi canım yumurtluyor olmayasın
Mrb esracimm bugün patlamak üzere olan bi bomba gibiyim çok sıkıldım sen nasılsın
Hemsoo hg ne yapıyorsunnn kiss
yumurtlama gününde kasik ağrısı olurmuş canım bazen sen çalışmalara devam etadet günüm düzensizdi hesaplayamadım bide bu ay hesaplamaıyım dedim olabilir mi acaba
canım nerelerdesin sen yahu merak ettik özledik kisss canım yaaaaa herkes mayısa kaldı gibi bi tane bari çıksaydı çok güzel olacaktıkzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr
iyiym cnm işteyimm sen napıyosun
iyiym cnm işteyimm sen napıyosun
çıkıp dolaşsaydın canımm :) bi saat firmasında çalışıyorum
Totoyu bi kaldırabilseydim ahh
ismi ne ilacın canım bazıları gebelikte önerilmiyorbugün adet getiriciye başlıyorum hadi hayırlısı:)
ayyy canım keşke ama tüm gün hastanelerde geçiyor ali acarin yöntemi biraz sinir bozucu saatlerce bekletiyor gece dönüyoruz eve ins bi gün görüşürüz coc sağolhahaha :)doktora geldiğinde uğra kıss:)
ismi ne ilacın canım bazıları gebelikte önerilmiyor
ayyy canım keşke ama tüm gün hastanelerde geçiyor ali acarin yöntemi biraz sinir bozucu saatlerce bekletiyor gece dönüyoruz eve ins bi gün görüşürüz coc sağol
tarlusal dr a sordum tarlusal al dedi ben duphaston kullanıyodum.sana hangi tedawiyi uyguluyo cnm
Canım 4 ay serophene-tarlusal kullandım geçen ay gonalf-menegon-ovitrelle-duphaston kullandım bu ay serophene ve gonalf kullandım söktürücü vermedi bu kez canım duphaston gebelikte zararlı değilmiş bence o daha iyi
gebelik yok ya şuan cnm ondan öyle dedi sanırım önce test yapıp sonta içiçem ilacı.bende aynı serophene-menegon-ovitrelle kullandım.söktürücü nedir cnm onu kullanmadım ben hiç
gebelik yok ya şuan cnm ondan öyle dedi sanırım önce test yapıp sonta içiçem ilacı.bende aynı serophene-menegon-ovitrelle kullandım.söktürücü nedir cnm onu kullanmadım ben hiç
Ovitrelle hangi ay kullandın canım tutmadı mi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?