Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr

adet günüm düzensizdi hesaplayamadım bide bu ay hesaplamaıyım dedim olabilir mi acaba
yumurtlama gününde kasik ağrısı olurmuş canım bazen sen çalışmalara devam et

kzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr
canım nerelerdesin sen yahu merak ettik özledik kisss canım yaaaaa herkes mayısa kaldı gibi bi tane bari çıksaydı çok güzel olacaktı

iyiym cnm işteyimm sen napıyosun

kolay gelsin canım ne is yapıyorsun ben de bugün sıkıntıdan patladım bi duş aldım da rahatladim biraz

bugün adet getiriciye başlıyorum hadi hayırlısı:)
ismi ne ilacın canım bazıları gebelikte önerilmiyor

hahaha :)doktora geldiğinde uğra kıss:)
ayyy canım keşke ama tüm gün hastanelerde geçiyor ali acarin yöntemi biraz sinir bozucu saatlerce bekletiyor gece dönüyoruz eve ins bi gün görüşürüz coc sağol

tarlusal dr a sordum tarlusal al dedi ben duphaston kullanıyodum.sana hangi tedawiyi uyguluyo cnm

tarlusal dr a sordum tarlusal al dedi ben duphaston kullanıyodum.sana hangi tedawiyi uyguluyo cnm

Canım 4 ay serophene-tarlusal kullandım geçen ay gonalf-menegon-ovitrelle-duphaston kullandım bu ay serophene ve gonalf kullandım söktürücü vermedi bu kez canım duphaston gebelikte zararlı değilmiş bence o daha iyi

gebelik yok ya şuan cnm ondan öyle dedi sanırım önce test yapıp sonta içiçem ilacı.bende aynı serophene-menegon-ovitrelle kullandım.söktürücü nedir cnm onu kullanmadım ben hiç

gebelik yok ya şuan cnm ondan öyle dedi sanırım önce test yapıp sonta içiçem ilacı.bende aynı serophene-menegon-ovitrelle kullandım.söktürücü nedir cnm onu kullanmadım ben hiç

Test yapman iyi olur canım söktürücü adet getirici ilaçlar canım

Ovitrelle hangi ay kullandın canım tutmadı mi benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…