Ovitrelle hangi ay kullandın canım tutmadı mi benim gibi
ay içimi rahatlattın ya 1 günle kaçırdım mı diye içim içimi yiyodu
canım asel yazmış sana ama bende söyleyeyim
bugün çalış sen
pozitif bazen 2 gün çıkar üst üste yumurtlama tamamlanana kadar
test pozitif olduktan 36 saat sora filan çatlıyor ve 24-36 saat arası yaşıyor vucutta
yani bu akşam ve yarın akşamda sizin için ideal günlar haberin olsun
hicrancım mesajlarını çok geç görüyorum,ben çözemedim bu siteyi daha neden acaba:)
Çok üzüldüm canım ama bu kere olmuş yine olur ins ben telden yazıyorum ben geç yazıyorum o yüzen canım
anladım cnm.artık tutmasıda beni korkutuyo biliyomusun.çünkü 2 kere oldu aynı şey
Düşüklerin araştırıldı mi canım
ay içimi rahatlattın ya 1 günle kaçırdım mı diye içim içimi yiyodu
kızlar bal çörekotu tarçın kürü nasıl uygulanıyor bide nasıl yapılıyor bilenlerden yardımm
Mrb esracimm bugün patlamak üzere olan bi bomba gibiyim çok sıkıldım sen nasılsın
Hemsoo hg ne yapıyorsunnn kiss
kzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr
doktorum genetik araştırmaya yönlendirdi ama yaptırmadım canım bu ay tekrar başlıyorum inş tedaviye
anladım cnm.artık tutmasıda beni korkutuyo biliyomusun.çünkü 2 kere oldu aynı şey
canım tarifi var onun bende yapıyorum
12 tatlı kaşığı taze çekilmiş çörekotu
10 çorba kaşığı bal
8 çay kaşığı kadarda tarçın canım iyice karıştırıyorsun
canım kaşıklar farklı bak dikkat et ona
üzerinede mümkünse incir ye her seferinde 1 tane
bu karışımdan sabah aç karna ve akşam yatarken dolu birer tatlı kaşığı yiyceksin
bende biraz araştırınca bu tarifi buldum yptım canım
ama başka şekilde hazırlyan arkadaşlar varsa onuda bilemem canım
esracım saol canım bide adetin ilk günü başlayıp 11. gün bırakılıyor die okudum.bunu kullanırken ada çayı içiliyormuş bilgin var mı canım
tubişim canım bugün hastanede bir bayanla tanıştım iki kere düşük yapmış kan pıhtılaşmasından ilk düşükte söylememişler ikinci düşük olursa diyorlarmış ne kadar kızdım onada düşük yapmak kolay birşey sankıcanım bunun üzerinde dur derim ben
hayırlı akşamlar bayanlar ancak girebildim hastaneden saat 16.ooda geldim sabahın 7sinden beri hastanedeydim geldim şiddetli baş ağrısı ilaç aldım yattım yeni kalktım mahvolmuşumdaha duşa gireceğim ama sizlere bir bakayım dedim
kızlar yumoşlarım daha büyümemiş 11,2 9 birde 7 yazdırdı doktor kontrol ederken dosyaya sonrada hocaya danışacağım dedi hocaya ulaşamadı saat 16.00ya kadar orada bekledik ben tahmin ettim hatta eşime dedim yumurtalar küçük görde bak 150mlik kalan ilacı kullan gel diyecek dedimaynısını söyledi bu cuma tekrar gideceğim inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah eşime yemek bile yapamadım ben yatarken 18.00gibi işe gitmiş adam onada üzüldüm ama yapacak birşey yok
kızlar buarada yumoşlarım büyür dimi yaaa?bugün reglimin 7.günüydü bitti cuma günü 9.günüm olacak yine büyümezse doktor ne yapar acaba:26:
buarada sizler nasılsınız bakalım canlarım
canım saolasın paylaştığın için.evet banada 2.hamileliğimde söyledi innohep die bi iğne kullandım hergün.hayırlısı canım.insallah cumaya kadar 22 olur canım :):):)dualarım sizinle
canım bana da ebe
1 yemek kaşığı bal,
1tatlı kaşığı tarçını karıştır sabahları aç karnına bir hafta ye demişti
inşallah olur tubacığım ya hastane çok meşakatli zor rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım
canım bal tarçını yap aç karnına sabahları ama zamanı önemli değil ya ye gitsin şifa olsun inşallahhhhhhhhhhh
bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum canım her yerde bal tarçın tarifi var :)deneyeyim dedim:)::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?